Budynio potworze mialas zadzwonic do mnie i co i co? a ja mialam do Ciebie biznes... wlasnie w sprawie tego okropnego sea blue 🤬 jeszcze jak mi powiesz za ile go dorwalas to sie chyba naprawde poplacze 👿
a tak swoja droga czy to napewno jest sea blue? a nie dusk blue? ten co masz to jest ten ciemniejszy z zimowej kolekcji??
Czy jest jakaś znacząca różnica w kolorach między Kreta Blue a Dusk Blue... tylko proszę nie odsyłajcie mnie do szmatocholików bo tam różnicy nie widać a co zdjęcie to padziki inaczej wychodzą 😉 Tego pierwszego nigdzie już niestety nie ma a chciałam porównać 🙁
Na zdjęciu wyżej zgonie z opisem jest sea blue... i wygląda jak ten ciemniejszy właśnie dlatego pytam heh Nawet jak na szmatoholików się popatrzy, to dusk blue jest jaśniejszy, żywszy...
Na dwóch innych stronach sklepów, jest odwrotny opis tych padów... teraz to sama już nie wiem - no i on zgadzałby się ze szmatoholikami - więc na ihaha może być pomyłka
Cobrinha, z tego co zauważyłam, to w ocenie koloru padu kluczowe znaczenie ma to, jak na niego światło pada. Ten sam pad potrafi zmieniac barwę zaleznie od tego czy patrzysz na niego w słońcu, w cieniu czy jeszcze inaczej 🙂 więc może w tym sęk 🙂
A ja już wiem... sprawdzałam na zagraniczych stronach...tu widać ewidentnie że na ihaha mają błąd i chyba fajnie różice w kolorach widać... ja chce kreta blue!... a tu już nie ma🙁
Asik ja w iha nic sobie nie kupiłam a ten pad kupiłam jak tylko wyszła kolekcja i pocieszę Cię ze po normalnej cenie 🙂 Burzolku dzięki 🙂 ja też nie przepadam za niebieskimi na rudym ale ten i stone (co prawda to niby szary) wyglądają naprawdę fajnie. te niebieskie pady kupuje raczej z myślą o siwku.
Ankomaniacy czy oprocz Graphit jest jeszcze jakas szarość ktora wypuscila Anky??? 👀 bo staje sie posiadaczem -stalowego jak okreslila dziewczynka anky padu ale nie pamieta jak sie nazywa ten kolor wedlug kolekcji
Cobrinha, ihaha ma dobrze opisane te kolory. tu chodzi o padanie swiatla. w okserze tez wyglada jakby dusk blue byl ciemniejszy. a na zywo - zalezy od swiatla.
Zairka był Graphit, Stone Grey i Anky Grey - tyle pamiętam. Stone Grey był bardzo specyficzny, miał w sobie odcienie fioletu, błękitu itp. w zależności od światła w jakim sie go oglądało 🙂
raven to bede miala niespodzianke 💃 ma ktos zdjecia anky grey?? 👀 narazie pod stalowy to chyba bardziej stone gray pasuje i z tego bym sie cieszyla bardziej 😜