taak, dal karej Pebble 😉 dzięki dziewczyny za pomoc. ale i tak w końcu wyszło inaczej. ;P wyczaiłam nową Anke białą, za 100 zł na allegro 😍 wiec od razu ją kupiłam.
a co do kolorowych, to chyba anky sobie narazie podaruje. brak funduszy ;p ale fajne są też equi-theme pady sued. całkiem podobne ;P
Dorotheah, cudowne zdjęcia! Ja na karych widzę oliwki, ciemne zielenie, granaty, nie cierpię żółci czy czerwieni na karym. Za to biały, szary, beżowy super.
piaffka co prawda zdjęć nie mam, ale widziałam na żywo na kasztanie( co prawda nie brudnym) i wyglądało to obłędnie 😜 do tego stopnia mi się spodobał, że sama sprawiłam sobie taki komplet 😡
misia_zz, nie, nie uważam bo widzę za jaką jakość płacę. Przyzwyczaiłam się. Poza tym jak mniej zarabiałam to kupowałam tylko używane, do 150-160 zł, w końcu to nie problem.
Natomiast polopady nawet mnie zabijają, za 300 z hakiem nowe..
Jestem szczęśliwa, bo dorwałam owijki do Anky Graphit, nieśmigane!! 💃 Laguna :kwiatek: więc mój urodzinowy padzik będzie wyglądał jeszcze ładniej 🙂
Widzisz jaka ja dobra kobieta jestem 😉 Rozstaję się z nimi, mimo że mój graphit nadal leży nierozdziewiczony i czeka aż urodzę 😉
Cieszę się, że Ci sprawiłam frajdę. Są już spakowane, czekają na wysyłkę :kwiatek:
A co do polopadów to skoro w niektórych sklepach anky stoją już po 215 zł, a polopady można dorwać w przedziale cenowym 190-260 zł to jest to spora różnica, ale nie aż taka drastyczna.
Laguna, dobra, dobra! 🙂 Wiesz, ja REALNIE też patrzę na polopady z zeszłej kolekcji za około 220 zł, ale powiedzmy że Ankę mogę kupić nową jak już strasznie umrę na kolor < Hortensja.. dwa razy pod siodłem i nie mogłam na nią patrzeć> a polopad- no nie bardzo.
Ja zachorowałam na hortensję, ale... Kurczę mam dwa pady ET i są: 1. większe 2. nie wyjeżdżają spod siodła 3. równo się układają 4. są grube 5. za jedną ANKY mogę mieć dwa ET jeśli nie więcej 6. nie boję się ich prać w 60 stopniach i wirować na 1300 obrotów, bo i tak wyglądają po tym super. Tak więc, jak mnie jakiś kolor powali, to może się skuszę, ale musieliby chyba Sunshine powtórzyć.
Mnie się ostatnio udawało i anky i polo kupować po niższych cenach 😅 Tylko graphit kupiłam nowy po cenie sklepowej. Resztę albo używane albo promocyjne z Eltanu po 150 zł Z polo tylko flax i stone kupiłam w cenie "normalnej". Resztę upolowałam po przecenach nawet za 140-160 zł
Burza, ja już mam hortensję i podoba mi się kolorystycznie, ale jak porównuję krój do innych padów. No, jakoś mi nie idą. Ostatnio co raz bardziej kuszą mnie ES Max'y i Horsage.
Burza- udało mi się w tej cenie upolować w zeszłym roku ze starych kolekcji. Polopad fango tez kupiłam stosunkowo tanio rok temu w końskim świecie za 172 zł
Ja też teraz tylko przewiduję wyprzedaże niż zakupy. Tylko jeszcze niech dojdzie paczka z Jarpolu i czuję się zaspokojona na najbliższe kilka lat. 😅 No chyba że zdarzy się cud nad Wisłą i upoluję gdzieś polopad black i walnut- ale nawet na ebayu je nie widuję więc raczej nierealne.
a ja przez ogłoszenie, które wstawiła asds 🤬 nabyłam Anky Madeira po promocyjnej cenie 150zł 😜 Odbieram w sobotę 😀iabeł: I kit, że nie mam konia. W końcu pad można uzywać na innych koniach też 😉