Forum konie »

produkty ANKY

Wiecie może gdzie kupić pad jumping grass? Szukałam po necie, ale nie ma nigdzie. [chyba, że ślepa jestem  👀 ]
Wielkie dzięki Severus 🙇
Czyli, ze jednak ślepa jestem  😂
Nie ma sprawy  😀
Karutek,
:kwiatek:
Fantazja,
Mam nadzieję, że będzie dobrze 🙂
Dla karej moim zdaniem lepszy będzie chłodniejszy czyli Pebble 😉
taak, dal karej Pebble 😉
dzięki dziewczyny za pomoc. ale i tak w końcu wyszło inaczej. ;P
wyczaiłam nową Anke białą, za 100 zł na allegro  😍 wiec od razu ją kupiłam.

a co do kolorowych, to chyba anky sobie narazie podaruje. brak funduszy ;p
ale fajne są też equi-theme pady sued. całkiem podobne ;P
Dorotheah, cudowne zdjęcia! Ja na karych widzę oliwki, ciemne zielenie, granaty, nie cierpię żółci czy czerwieni na karym. Za to biały, szary, beżowy super.
Ja już sie skutecznie wyleczyłam z padu anky  💃
własnie dziewczyny. sorry za off topic  ;P 🚫

ale czy wy też uważacie, że pady Anky za 200 zł, i owijki za 100 zł to lekka przesada?

naprawdę, przetestowałam już trochę padów, i mogę śmiało powiedzieć, że pady Equi-Theme, czy HH są mega podobne, i bardzo dobrej jakości.

jak narazie, z Anky się wyleczyłam. ;P
Dramka, jak?  👀
Ciekawe, jak do brudnego kasztana 🙄

http://www.allegro.pl/item856627940_pad_ujezdzeniowy_anky_bandaze_kol_stone_grey.html

Ma ktoś może zdjęcia Stone Grey na kasztanie? ❓ ❓ ❓
piaffka co prawda zdjęć nie mam, ale widziałam na żywo na kasztanie( co prawda nie brudnym) i wyglądało to obłędnie 😜 do tego stopnia mi się spodobał, że sama sprawiłam sobie taki komplet 😡
Coś mi własnie tak wydawało.

Kolorek piękny.

Prześpię się z problemem a rano 🍴
misia_zz, nie, nie uważam bo widzę za jaką jakość płacę. Przyzwyczaiłam się. Poza tym jak mniej zarabiałam to kupowałam tylko używane, do 150-160 zł, w końcu to nie problem.

Natomiast polopady nawet mnie zabijają, za 300 z hakiem nowe..

Jestem szczęśliwa, bo dorwałam owijki do Anky Graphit, nieśmigane!!  💃 Laguna  :kwiatek: więc mój urodzinowy padzik będzie wyglądał jeszcze ładniej 🙂
Widzisz jaka ja dobra kobieta jestem 😉 Rozstaję się z nimi, mimo że mój graphit nadal leży nierozdziewiczony i czeka aż urodzę 😉

Cieszę się, że Ci sprawiłam frajdę. Są już spakowane, czekają na wysyłkę :kwiatek:

A co do polopadów to skoro w niektórych sklepach anky stoją już po 215 zł, a polopady można dorwać w przedziale cenowym 190-260 zł to jest to spora różnica, ale nie aż taka drastyczna.
Laguna, dobra, dobra! 🙂
Wiesz, ja REALNIE też patrzę na polopady z zeszłej kolekcji za około 220 zł, ale powiedzmy że Ankę mogę kupić nową jak już strasznie umrę na kolor < Hortensja.. dwa razy pod siodłem i nie mogłam na nią patrzeć> a polopad- no nie bardzo.
Ja zachorowałam na hortensję, ale... Kurczę mam dwa pady ET i są:
1. większe
2. nie wyjeżdżają spod siodła
3. równo się układają
4. są grube
5. za jedną ANKY mogę mieć dwa ET jeśli nie więcej
6. nie boję się ich prać w 60 stopniach i wirować na 1300 obrotów, bo i tak wyglądają po tym super.
Tak więc, jak mnie jakiś kolor powali, to może się skuszę, ale musieliby chyba Sunshine powtórzyć.
Lanka_Cathar, eee na Hortensje to nie ma co, serio 😉 a co do reszty co kto lubi, Anki wyjeżdżają tylko spod niedopasowanych siodeł.
Mnie się ostatnio udawało i anky i polo kupować po niższych cenach 😅
Tylko graphit kupiłam nowy po cenie sklepowej. Resztę albo używane albo promocyjne z Eltanu po 150 zł
Z polo tylko flax i stone kupiłam w cenie "normalnej". Resztę upolowałam po przecenach nawet za 140-160 zł

Laguna, uuuu no, tymi cenami to mnie zgniotłaś za polopady, aż takich przecen moje oczy nie widziały 🙂
Burza, ja już mam hortensję i podoba mi się kolorystycznie, ale jak porównuję krój do innych padów. No, jakoś mi nie idą. Ostatnio co raz bardziej kuszą mnie ES Max'y i Horsage.
Burza- udało mi się w tej cenie upolować w zeszłym roku ze starych kolekcji. Polopad fango tez kupiłam stosunkowo tanio rok temu w końskim świecie za 172 zł
Na razie i tak u mnie finito, za dużo nieśmiganych prawie padów, nie planuję zakupów 🙂. Czekolada właśnie wyszła z pralki i jest piękna i czyściutka 🙂
Ja też teraz tylko przewiduję wyprzedaże niż zakupy. Tylko jeszcze niech dojdzie paczka z Jarpolu i czuję się zaspokojona na najbliższe kilka lat.  😅
No chyba że zdarzy się cud nad Wisłą i upoluję gdzieś polopad black i walnut- ale nawet na ebayu je nie widuję więc raczej nierealne.
Na razie i tak u mnie finito, za dużo nieśmiganych prawie padów, nie planuję zakupów 🙂. Czekolada właśnie wyszła z pralki i jest piękna i czyściutka 🙂

ja wczoraj wyprałam larixa i białą Ankę, w razie jakby się jednak udało pojechać do Aro..

Kolejny mój cel po czarnej to pebble lub sand - chyba  że jakiś beżyk wyjdzie na wiosnę 🙂
efka, a-haa 😀 piękne co? 😀
Kurde Ankę po jeździe chowam w folię i patrzę - bo mi szkoda jej :/ no i nie mam zdjęć a bardzo chcę Wam pokazać :/
mi jakiś czas temu udalo kupić Anke po promocyjnej cenie 😀
w iHaha😉 i z tego co wiem to z kolekcji lato 2009 został tylko Orchid i Stone Gray.
a ja przez ogłoszenie, które wstawiła asds  🤬 nabyłam Anky Madeira po promocyjnej cenie 150zł  😜
Odbieram w sobotę  😀iabeł: I kit, że nie mam konia. W końcu pad można uzywać na innych koniach też  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się