Forum konie »

produkty ANKY

Ktoś ma zdjęcia z nowym padem Cardinal? proszę się tu pochwalić jak jest takowy heh
Ja nie mam, ale macałam go w piątek i jest prześliczny... 😜 I rozmyślam czy nie skusić się na niego... 😵
Bo nie wiem na ile kolor się zgadza... na ihaha jest inny na allegro inny... w pozostałych sklepach też wygląda inaczej  🤔
Cobrinha a nie masz możliwości obejrzenia go w sklepie? Widzę, że jesteś z Karkowa. Nie ma u Was żadnego sklepu z Ankami?
Niestety właśnie nie ma i nad tym ubolewam...bo powiedzmy że na kreta blue ze starej kolekcji jestem zdecydowana i nie muszę go oglądać, tak cardinala w ciemno nie kupię... bo jak się zapatrywałam na bright red to okazał się malinką heh
A ja już wiem że potrzebuję/muszę mieć Ankę grass  😀 najlepiej z owijkami  🤣
Uhh, od Sabatnic dostałam piękny wymarzony prezencik- Anky Sand  😜 zdecydowanie uwielbiam beże  😍 foty za jakiś tydzień.
popełniłam: kantar w kolorze Cardinal. mam nadzieję, że gniadej dziewczynie będzie w tym do pyska 🙂
na zdjęciach wyglądał tak, że nie mogłam się oprzeć.
😅  www.horseequipment.pl  😀 Spodoba się Wam, tam mi się wydaję...
a ja mam wymarzonego cobalta 😅 😅
😍
teraz mam juz 2 anki, jeszcze purple a nie wiem kiedy u mnie konia zobacza 😡
ludki, bez kitu - te pady wciągają  🤔
mam jeden, a obsesyjnie kombinuję już kolejny  🤔wirek:
Gillian wogole szmatoholizm jest straszny konia nie mam , narazie nie jezdze a od 2 miesiecy kupilam 10 czaprakow  niektore w kompletach z owijkami... same ,,markowe" 🤔wirek:
Waniutek ano by się spodobałao, ale nie mają Madeiry, a w sumie tylko mi sie ten podoba z obecnej kolekcji  😉

Zairka ja już też nie mam konia  🙁 a od jakiegoś czasu chodzi za mna jakaś czekoladka  👀  🤔
Czy całość nie gra ze sobą prześlicznie? 😀
to cudo pierwsze z lewej to sand?  💘
Booosko 😜 Grafit najstraszy? 🙂
korsik, si, sand  😍

Raven najstarszy, widać po stopniu zgniecenia 😉
Burza a to w środku zielone to co? ( ;
Kolejno: Sand, Pebble, Army Green, Chocolate, Grafit, Black 😉
Burza, Piękna kolekcja! Takie ładne, eleganckie kolory pasują do Pioruna! 😍
Dokładnie, ciocia Raven najlepiej zna moją szafe hehe.

Ja coraz bardziej w beże i stonowane kolory idę.
Burza, oj tak patrząc na Pioruna w tym Army  😍

dobrze zrobiłam, dobrze zrobiłam..  🤣
Blondyna, ja na niego długo polowałam, od momentu kiedy zaczął za mną chodzić 🙂
Burzolkuszałowa kolekcja  😜 chyba Ci ukradnę czekoladkę  😉 chociaż ten sand też się ładny wydaje

Ja mam tylko 2 Anki  😉
China Red
Oxblood
Hortensja
Nasturcja-Renata, jak mi ukradniesz czekoladkę to ja ci oxblood 😉

[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=202.msg404018#msg404018 date=1260813799]
Ja mam tylko 2 Anki  😉
China Red
Oxblood
Hortensja
[/quote]

No.. dwie 😉
Nasturcja nie planujesz się którejś pozbyć...? 😎
Burza mogę Ci pożyczyć oxblood jak chcesz  😉 No tak liczenie do 3 się kłania  😵  😂

Raven Anki  i Eskadrony sobie zostawiam  😉
Nasturcja-Renata, taaaaak, poproszę  🙂 a najlepiej po świętach zapraszam Ciebie i Raven, na plociuchy do mnie na wieś 🙂
chetnie  😎 z Raven się jakoś dogadamy  😉 i nawiedzimy Ciebie i Piorka  😀iabeł:
Ja być za 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się