Forum konie »

produkty ANKY

Ujdzie ujdzie. Ja mam same DR'y i używam ich zarówno do skokówki jak i do ujeżdżeniówki 😉

amazonka89, ja tez uzywalam DR pod skokowke i ujdzie. troche duzo padu pod lydka (jak sie siodlo konczy), ale mi z moja przydluga lydka zupelnie to nie przeszkadzalo.
A nie brudzi się mocno pad w miejscu przyłożenia łydki?
Brudzi się jak każdy, i prać trzeba jak każdy...  🤣
No tak 🤣
To chyba zakupię sobie wersję DR,  będzie bardziej uniwersalnie.
Dzięki 😉
Nirv do pebble pasuja coriandery eskadronowe  😉
amazonka89, ja kupuje pod skokówke pady DR, a tak to wygląda pod moim siaodłem 🙂:
URL=http://img31.imageshack.us/i/dsc0477k.jpg/][/URL]
Ja też pod skokówkę zakładam ujeżdżeniowe i jest naprawdę ok. A na skoki nie częściej niż raz w tygodniu, a przeważnie rzadziej, nie chce mi się skokowego czapraka kupować😉
Nirv, ciska, nie pasują! owijki Eskadron Coriander są b.ciemne i nie będą pasować do Pebble. Dopiero co kupowałam, udało mi się trafić owijki Pebble w Końskim Świecie. Owijki Pebble do Coriandera tak, owijki Coriander do padu Pebble- nie bardzo.

Nirv szukaj owijek Pebble lub dosztukuj jakieś inne Eskadrony.

Aha i ja cały czas siodło wszechstronne i pady DR. Na długość u mnie nie ma znaczenia bo koń okrąglutki.

Jak widać bezstresowo.
amazonka89 - używam DR pod siodło wszechstronne i jest ok, nie wyjeżdża, jakiś strasznie za długi też nie jest  😉
Burza no cos ty ?  😲 to dziwne !bo skoro owijki pebble pasuja do padu coriander to byłam pewna ze odwrotnie również  hm.
Precelek chyba miała pasujące jump'tecki , może zdradzi nam jaki to kolor ?  😉
aaaa odebrałam czarną Ankę  💃 Mąż kupił mi na imieniny  😍 więc muszę do Wigilii czekać ale nie wiem czy wytrzymam  😉
Nirv,
juz doradzalam tu kiedys, do Pebble pasuja idealnie Loesdau😉 mam,uzywam,polecam
http://siodlarnia.com/index.php?page=produkt_info&produkt_id=159
ciska, sama jechałam do sklepu z tym nastawieniem, ale wzięłam Coriandery do ręki i zdziwienie, bo b. ciemne. Ale sprzedawczyni mówi " aale my tu mamy jeszcze jakiś beż" a tu Anky Pebble hihi 😉
A w Krakowie żaden sklep ich nie ma... Anky brak
ja jednak pebble nie biorę, bo i bez tego jestem na minusie  🤔wirek:
efka, rozumiem, że foty dopiero po świętach?

Pebble już u mnie, boooskiiii  😜 już tylko banana mi nie pasuje z całej ekipy w szafie.
efka, zazdroszczę! 😍
To jedyna ANKA jaką muszę i chcę mieć 😁
Inne też bym chciała, ale jakoś specjalnie nie muszę (na szczęście) 😉
Burza dawaj zdjęcie na koniu  🏇
Precelek, chyba po świętach dopiero, uznam go chyba za prezent 😉 <ta ekonomia> a poza tym zanim dobrudzę czekoladę to chyba miesiąc minie 😉 ale dzięki śliczne 🙂
Nirv, ciska, nie pasują! owijki Eskadron Coriander są b.ciemne i nie będą pasować do Pebble. Dopiero co kupowałam, udało mi się trafić owijki Pebble w Końskim Świecie. Owijki Pebble do Coriandera tak, owijki Coriander do padu Pebble- nie bardzo.

Za to do padów pebble i do polopadów coriander idealnie pasują owijki Eskadrona w kolorze moon 😎
efka, rozumiem, że foty dopiero po świętach?

nie wiem czy wytrzymam 🙂

Na razie rozmawiam z nią czule, leży koło mnie na fotelu 😉

Nie ma kto mi zdjęć zrobić 🙁 ale się postaram...
efka  🤬  🤬
ja 3/4 czasu w stajni mam ze sobą aparat pod kurtką  😂

jak tylko wypatrzę czarną ankę to cię z aparatkiem dorwę  😀iabeł:
efka  🤬  🤬
ja 3/4 czasu w stajni mam ze sobą aparat pod kurtką  😂

jak tylko wypatrzę czarną ankę to cię z aparatkiem dorwę   😀iabeł:

taaaaa! to umówmy się na sobotę po południu na obfocenie debiutu czarnej Anky  🏇 w tym roku po goleniu Ritek nie jest myszaty tylko czekoladowy  😍 więc powinien wyglądaćv ok  💃
widziala ktos moze w jakims sklepie interenetowym komplet pea ?
Fanga, idź do ogłoszeń, jest na wymianę. Bo w sklepach to zadzwoniłabym do Ihaha.
Burza, dzięki, w ogłoszeniach juz nie ma  wiec zostaje mi ihaha ale obawiam sie ze tam bedzie sam pad bez owijek 🙁
Fanga, sprawdź jeszcze okser może?
założyłam dzis swoją czarną Ankę i ... jest pięknie!!!  💃

Tylko Precelka nie było i nieuwiecznione na foto...  😕
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się