Forum konie »

produkty ANKY

No co ty, anki tak nie robią nigdy 😉
armaquesse, jest granatowy skokowy na www.eltan.pl, a tez myslałam ze nie ma skokowych standardow 🙂

Czarny

Czekoladowy
O, szoczek 🙂
Mam pytanie... z tymi kolorami blue spraw trochę zagmatwana jak w realu się nie widziało z zdjęcia nie zawsze oddają rzeczywisty kolor...
Szukam jasno (oczo-grzmotnego heh) błękitu i nie wiem czy pokazane kolory są prawdziwe...
Najbardziej zbliżony jest do mego ideału  Kreta blue - czy kolor w rzeczywistości tak wygląda?
Cobrinha, jak ma byc oczowalacy, to najbardziej pasowalby pewnie cobalt. o ile dobrze pamietam, te 3 kolory sa spokojniejsze... z reszta przegladnij szmatoholikow.
Właśnie na szmoto... wszystkie są bardzo podobne w zależności od zdjęcia dlatego pytam i wklejam fotki padów...
Cobrinha, bo one sa bardzo podobne. po prostu.
To zapytam tak, który daje najbardziej po oczach... ze zdjęć ihaha wynika że ten pierwszy
Kreta Blue moim zdaniem 🙂
Fanga, oł noł! coś uczyniła 😜
Mam do Was pytanko, Gdzie kupiliście Anky w kolorze Sunshine??
Jest jeszcze gdzieś do dostania??
Choruję na ten pad od dawna 🍴
Ja właśnie zauważyłam Anky w kolorze Banana...
Muszę to mieć!
moja anka najprawdopodobniej będzie dopiero w poniedziałek  🙁 ja ja już chce  🏇
szachowa, już dawno w sklepach sunshine nie ma, możesz próbować szukać na allegro, w ogłoszeniach na forach, ale ciężko będzie ci znależć. ja wyrwałam od sznurki moją  :kwiatek:

Cobrinha, ten dusk wydaje się być identyczny co na zdj, sea bardzo podobny.
Sunshine nie ma?! A też był ładny... Ale nic nie pobije Banana na karym koniu. 😍
Nirv ale w wiosennej kolekcji będzie chyba dość podobny kolor, na pewno taki słoneczny ale jak bardzo zbliżony odcieniem nie pamiętam widziałam go w wakacje.
budynio, skaad wieeesz? sa juz jakies wiesci o nastepnej kolekcji?
Wiecie może, czy pad Anky Red (wszechstronny) jest gdzieś jeszcze dostępny?
Bright red z tego co widzę bardziej w pomarańcz wpada porównując na zdjęciach te dwa kolory?...
jak to jest z romiarówką kantarów?
ktoś pisał, że Cob jest bardzo malutkie, takie na większego kuca. zatem jaki rozmiar pasowałby na folbluta chodzącego na codzień w kantarach i ogłowiu Cob (2)?
myśle, ze full. moja nosi normalnie 3 i fulle ale anka full była za mała- tzn zapinałam na ostatnie dziurki
Cobrinha Red to staaara kolekcja, ciężko dostać pad z niej. Może gdzieś na niemieckim ebayu, bo tak to raczej małe szanse... A Bright Red jest zdecydowanie mniej intensywny niż Red, nawet taki wg mnie lekko różowawy jest.
i na pewno nie dostaniesz wszechstronnego - tylko ujeżdzeniowy.
Lovely, dzięki wielkie! w takim razie zamowie fulla 🙂
Orientujecie się może, czy dostanę gdzieś jeszcze owijki Anky Pebble?
tak myślałam, że to ty dorwałaś pebble Precelkowego  😁
Nirv, e tam, przecież się nie ogłosiłam 😉 Precelek  :kwiatek:
na Piorku będzie wyglądał ten kolor  🍴 a mnie osobiście nie pociąga.
i dobrze, przynajmniej ktoś się nim nacieszy a nie będzie leżał samotny w pace  😉

Sierra pisała że do pebble idealnie pasują owijki coriander eskadrona, jumptec również  🙂
dokładnie,

może w czeluściach paki masz jeszcze jakiś ładny komplet :P ?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się