Forum konie »

produkty ANKY

ale bosssko Piorek wygląda! i nie  mówię tylko o samym komplecie  😜
narobiłas mi ochoty na ten pad.. dobrze, ze już go nie ma bo bym go pewnie kupiła.. nie wiem za co bo jestem spłukana ale..
kasska- slicznie 😉
Burza, a dla mnie numer 1 na Piorku  😁
LOVELY, gdzie nie ma, w ihaha jest, w dobrej cenie, muehehe. 😉
ja widziałam w ihaha tylko za 199 🤔
No, a już były za 230. Czekaj może znowu ktoś wystawi, zresztą jak prześledzisz wątek to ktoś pisał, że chce się pozbyć czekolady.. 😉
Burza! ja nie mam pieniędzy!  🤬  😁
Ja też nie miałam, ale miejsca w szafie też więc coś za coś.. 😉 muahaha.
Zdarzają się w promocji standardy? 😉
Na allegro w ostatnim tygodniu był brąz, beż, offwhite, za 155 zł i te same kolory dwa razy na aukcji, z ceną końcową koło 140 zł chyba.
żaden z tych kolorów i chciałabym wszechstronny (skokowy? ) 🙁
Nie ma skokowych standardów, są tylko kolekcyjne.
to nie sprawiedliwe! protestuje!!!
shit shit shit!

A ja przez Ciebie Burza zachorowałam na jakiś standard np. czekolada sand lub czarny... w sumie sama nie wiem czemu czarny skoro koń czarny też 😉 ale tak sobie wymyśliłam że czarny pad a ochraniacze białe, nie wiem czy to by dobrze wyglądało :/
efka Według mnie zleje się zupełnie czarny na karym  🙁

W IHAHA są za 150zł następujące:
efka
dużo lepiej będzie mu w offwhite lub jakimś jasnym (coby kontrast był)!!!!! kupuj, albo lepiej nie bo będzie wyglądał  na nim tak, że ja też będę musiała kupić  😂  😵
Hortensje mam właśnie w domku (przyznaje , że jest prześliczna) tylko ja bym chciała granat skokowy a ni ma 🙁
efka, czarny może się za mocno zlać, ale czekoladka lub sand będą śliczne myślę 🙂

armaquesse, a może Grass dla Kucusi?
a który to Grass? ten zielony?
sunshinowy lans : D kocham ten komplet!
efka, może i się zleje czarny na karym, ale ostatnio widziałam swojego skarego w czarnym + białe ochraniacze- jak się koń błyszczy to taki czarny tylko dodaje mu elegancji i powagi 🙂
efka, może i się zleje czarny na karym, ale ostatnio widziałam swojego skarego w czarnym + białe ochraniacze- jak się koń błyszczy to taki czarny tylko dodaje mu elegancji i powagi 🙂

No właśnie taki zamysł mam tylko odwagi brak 🙂
efka, moim zadaniem Ritek będzie ładnie wyglądał w czarnym tak elegancko 🙂
efka, jak nie będzie pasować to zawsze można sprzedać ;] jakiemuś właścicielowi gniadego np... hehehe 😉
efka dokładnie tak zrób!!!

wiem już nawet jakiemu właścicielowi gniademu go sprzedasz jak nie będzie pasował  😀iabeł:  😁
hihhiiihi to fakt 😉

hmm kusicie kusicie, chyba jednak się skuszę, szczególnie że jak ogolę to będzie szary przecież :P
Szary jest prześliczny 😍 i wszystkie odcienie niebieskiego. Kupiłam ostatnio na www.horseequipment.pl komplecik 🙂
A co do standardów to tez chyba tam oni mają. Wiem ,że jak kupowałam tam to mi Pani dała mega upust na dwa pady.
No i wszystko przez Was!!!!

Mam odłożoną czarną Ankę w Pasi-Koniku  😵

Najwyżej niedługo będzie w ogłoszeniach jak mi się nie zpodoba  🙄
efka, to będzie twój ulubiony pad. Słowo 😉 mi mojej żal używac, a nigdy tak nie miałam!

armaquesse, tak zielony 🙂
efka, to będzie twój ulubiony pad. Słowo 😉 mi mojej żal używac, a nigdy tak nie miałam!

a nie blednie po praniu?  👀
Nie 😜
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się