Forum konie »

produkty ANKY

Mo B. to zależy jeszcze od tego jakie masz komplety już ;p  ale wiem , że masz już różowawe bodajże ES i Niciaka , dlatego ja wybrałabym Kreta Blue bo jest piękny ... będziesz też oryginalniejsza na forum ;p i twój siwy wygląda w nim super tak na szybko zrobione kolor trochę nie do końca taki , ale mniej więcej jest .

Aaa i jeszcze jakby ktoś miał dostęp do padów Banana starego i nowego na 1 focie żeby porównać ? i Pea i Kiwi?
hej 🙂

mógłby mi ktoś przerobić konia w kreta blue???

na zdjęciu ukochany Larix 🙂

efka, pamietam zdjęcia Ritki z Ritkiem ubranym w błekit - moim zdaniem możesz w ciemno (i bez przeróbek) brac dla niego kreta blue 😉
tamten błękit był jaśniutki 🙂 a ten jest taki intensywny... hmmm 🙂 dlatego ciekawość mnie zjada 😉
jakby to ująć... błękit to błękit 😉
właśnie wg mnie intensywniejszy, czyli kreta, bedzie wyglądał mniam, maniam 😀
Odebrałam własnie moją Aneczkę Hortensję  😎
Cudeńko moje  😍
Trolinka dzięki!!! Super wygląda 🙂 Aż chyba się przekonałam 🙂 No to teraz trzeba uzbierać ksiorkę...  😁
Mo B. proszę bardzo mi się nudziło to przerobiłam z zdjęciem Efki będzie gorzej ale zobaczymy co da się zrobić . Choć moim zdaniem też możesz brać śmiało ;p  Może jutro podrzucę fotkę przerobioną .

taki mały off Mo B. jedziesz do TOpo w tym roku ?
Trolinka oui.

Wie może ktoś jak bardzo różni się pad Ocean od Kreta Blue?
Mo B. proszę bardzo mi się nudziło to przerobiłam z zdjęciem Efki będzie gorzej ale zobaczymy co da się zrobić . Choć moim zdaniem też możesz brać śmiało ;p  Może jutro podrzucę fotkę przerobioną .

W razie czego mogę podmienić zdjęcie tylko proszę o wskazówki jakie ma być 🙂 :kwiatek:
efka no najlepiej jakies takie z jasnym padem ... albo z larix tyle że prześwietlonym ... nie mam pojęcia jakie ;p ale na tym obecnym kolor nie wychodzi . Mo B. ocean jest bardziej turkusowy wpadający w zieleń , a kreta blue to taki ciemny błękit .
Ja dziś właśnie na żywo widziałam Hortensje i jakoś mi przeszło ( a już się na nią szykowałam ) - myślałam, ze jest bardziej intensywna. Jest ok, ale jak dla mnie szalu nie robi, choć pewnie jak zobaczę jak pięknie wygląda na waszych koniach to znowu zmienię zdanie.

Ja mam takie marzenie, że Anky wypuści w końcu pad w kolorze zgniłej zieleni, albo szmaragdu.
dzis odebrana  😉
Ehh ten kolor jest cudowny.. Jak ja bym chciała coś cieńszego w tym kolorze.. no i w wresji skokowej
Piękny ten kolor, nie ma co!
wiecie co.. okropne jesteście!!  😁 dopiero co zamówiłam sand a już mnie kusi ten fiolecik  😀iabeł:
ale kurcze... potrzebuje coś cienkiego...
Ciska mam taki sam i jest piękny 😜
Strucelka a ty nie masz purple ?  on to dla mnie ideał  😉
Ciska możliwe, szczerze powiedziawszy, to nie widzę różnicy 😡 😁
w sumie nie mam za dobrych zdjęć, tylko takie:

Ehh ten kolor jest cudowny.. Jak ja bym chciała coś cieńszego w tym kolorze.. no i w wresji skokowej

wiecie co.. okropne jesteście!!  😁 dopiero co zamówiłam sand a już mnie kusi ten fiolecik  😀iabeł:
ale kurcze... potrzebuje coś cienkiego...

W takim razie polecam plum Euro-Star'a (z tych cieńszych czapraków). Kolorek sam w sobie bardzo podobny 😉
przecież nowe anky są nie tylko ujezdzeniowe :P
czy purple i hortensja dużo się różnią, czy nie? bo jak przychodzi co do czego, to nie wiem jaki kolor mam brać  🤔wirek: 🤔
ale purple nie ma w tej kolekcji. jest hortensja - to jedyny fiolet.
Jeśli euro star to ten sam co ma Crazy to jak dla mnie lamówka jest okropna.
Wiem Caroline ze są w wersji wszechstronnej, ale ja nienawidzę padów, jak jeszcze pod ujezdzeniówkę jestem w stanie przeżyć tak pod skokowe nie ma mowy, plus grubość. Szukam teraz czegoś cieńszego jak już.
...

ale ja nigdzie nei pisałam, że są z tej samej kolekcji  🤔wirek:. chcę dowiedzieć się tylko, czy koloru purple i hortensja różnią się bardzo, czy są podobne, bo nie ma sensu kupywać hortensji, jeśli purple jest podobny, bo mam purple.
dziz.
Już było sporo napisane na poprzednich stronach o różnicach fioletów. Purple jest bardziej cukierkowe, jaśniejsze. Hortensja ciemniejsza, głębsza, troszkę stonowana.

Dzisiejsze - słabe światło niestety było. Poprawa fot nie wiele dała. Więcej fot z ZNK.
Karuska i hortensja

Edycja poprawiłam nieco barwy w tym zdjęciu
Hortensja jest po prostu fantastyczna  💘
I pasuje właściwie do każdej maści!
Póki co posiadam jeden pad - w kolorze pink lilac, Siwy wygląda w nim absolutnie przeuroczo.

I już mnie kusi kolejny, ech ten szmatoholizm...
czy purple i hortensja dużo się różnią, czy nie? bo jak przychodzi co do czego, [glow=red,2,300]to nie wiem jaki kolor mam brać[/glow]  🤔wirek: 🤔

dziz 🤔wirek: jakbyś od poczatku pisała sensownie i pełnymi zdaniami, to nie byłoby wątpliwości - jest duza róznica pomiedzy "nie wiem jaki kolor mam brac" a " jeden mam, nie wiem czy kupić drugi" 🙄

a swoją droga... wiele wysiłku nie wymaga, zeby wziąc swoj pad i podjechac z nim do sklepu i samemu porównac. wystarczy trochę chciec.
Nie każdy mieszka w Warszawie i ma sklepy jeździeckie na każdym rogu.  🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się