Forum konie »

produkty ANKY

Foty dopiero za parę dni, nie zakładałam jej jeszcze, ale piękna.
A kantar hortensja/pea- obłędny! Cudny naprawdę.
zgadzam się z Burzą , tak piękne połączenie kolorów tego kantara ze szok  😉
ja też mam hortensje :P   
pea jest bardziej "żywy" niz kiwi 🙂

Zależy co kto uważa za żywy 😉  Prześledziłam dziś kupę zdjęć w różnym świetle i takie wnioski mi się nasunęły. By się upewnić trzeba by było zestawić kolory razem.  Fotki z mojego poprzedniego postu są sporo rozjaśnione (wybielone) z słabym wybarwieniem, dlatego tu kolor wygląda na jaśniejszy, żywszy. A po dużej ilości fot, mam przeciwne wrażenie.

ostatnia fotka to fotka starej kolekcji!

Wstawiłam nie to zdjęcie które zamierzałam, z tego sklepu. Wklejam prawidłową fotkę  tutaj, a z poprzedniego postu kasuję.  🙂

Burza
Mnie też powalił kantar hortensia. Połączenie kolorków fantastyczne. Na ten kantar byłam serio napalona, do puki nie zobaczyłam ceny.  Dość absurdalna kwota jak za taki kantar.  😲  Drogi marketing. 🤣 A może za krótko siedzę na ReVolcie  😁
Moja hortensja jest już w domu. Fotki w sobotę, bo wtedy będę miała chwilę czasu. Myślałam, że będzie ciemniejsza, chociaż widzę, że w zależności od jakości światła różnie wygląda.
ojejej wątek się zamienił w "klub miłośników hortensji" :P  😉

ja stałam się posiadaczką Larixa. ciekawy kolor.
Diakon'ka

wcale nie!!!

ja się zakochałam w kreta blue i to bardzo niebezpiecznie  😜... tak na granicy kupienia... (całe szczęście że chwilowo mnie nie stać  😁 )

edit: źle wstawiony cytat  😂
efka chyba źle cytat wstawiłaś? 😉
Jooo... masz rację 😉
te pady uzależniają. mam 3 i mam ochotę na 4. i to właśnie na hortensję 😉 ale szlaban na czapraki 🤬 😉
Nasturcja hmm.. imieniny mam niedługo, muszę to wykorzystać, mój piękny koń nie ma ani jednego wyjściowego kantara ( bo i po co?) ale teraz ewidentnie mam wizję 😉

Kreta Blue jest przepiękny, zgadzam się.
Burza,
   Sesese...ja wykorzystałam urodzinki na hortensie. 
Kantarka superowego-wyjściowego też nie mam w zasadzie, ale resztka logiki przed kantarem Anky mnie powstrzymuje( -za tą kasę prawie można kupić kolejny pad ).  Chociaż przyznam, że jak szukałam kantar dla swojej to nic mi się nie spodobało. A hortensja powinna pasować do moich obydwu padów  🙄

Diakon'ka
Przyznam, że sporo szukałam jakiegoś czapraka, padu w klasycznym fiolecie. I jak coś znajdowałam to fiolety były  za jasne , słabo nasycone,  za cukierkowe, za pastelowe, (np. purple Anky dla mnie za jasny, pudrowy).  A mi się marzył taki prawdziwy, głęboki  fiolet, trochę ciemniejszy, podobny dość do plum ES. I wtedy pojawiłą się zapowiedz kolorów Anky. 😁
  Jak wczoraj przejrzałam masę fot koni w komplecikach Anky- to przyznam, że co raz mocniej zakochuję się w nich. Nawet błękity na koniach coraz mocniej do mnie trafiają.
A pokażesz swój Larix na modelu ?
Mmm ja poczekam aż zobaczę ile ten kantar z uwiązem będzie kosztował w Karinowie i wtedy zdecyduję 🙂
Nooo powinna, bo przecież masz kiwi.. nie kupisz go?  😎
Burza imieniny powiadasz... no tak, w takim razie nie możesz nie wykorzystać takiej okazji  😎

Coś mi się widzi, że tej wiosny i latem prawie wszyscy będą szleć w hortensjach  😁 mi sie strasznie podoba, ale... cena mnie troche powstrzymuje  😡
mój Larix 🙂
A pokażesz swój Larix na modelu ?

no pewnie, w tym tygodniu zrobię foty🙂 póki co jeździ ze mną w samochodzie i... pachnie 😉 i to jak - tak jak na kolor przystało - miętowo, świeżo i zielono! serio. Dolqa w czym Ty go wyprałaś?🙂

Nasturcja-Renata ja się wstrzymuję do wyprzedaży, albo poczekam aż się komuś znudzi i będzie chciał się wymienić 🤣

Anaa piękności!
Diakon'ka chyba pójdę Twoim tropem  😉 o poczekam do wyprzedaży, a z drugiej strony ciekawa jestem czy wytrwaja do tej wyprzedazy  😉
Wczoraj obstawiałyśmy z Ciską, że do wyprzedaży zostaną same fuj-czerwone ( znowu taki paskudny żarówiasty odcień) i cudna Orchidea bo mało kto ma odwagę nosić taki róż 😉
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=202.msg261370#msg261370 date=1243338517]
Diakon'ka chyba pójdę Twoim tropem  😉 o poczekam do wyprzedaży, a z drugiej strony ciekawa jestem czy wytrwaja do tej wyprzedazy  😉
[/quote]
eeej nie idź, robisz mi konkurencję, sio :P 😉
ups  😡 ale już nikomu nie powiemy  😁 i bedzie wielka wyprz tylko dla nas  😉
Burza, jest kryzys, pady są drogie, ja tam liczę na hortensję 😉
zostaną same fuj-czerwone ( znowu taki paskudny żarówiasty odcień)

chodzi ci o te pierwsze na zdjęciu: ?
wczoraj mignął mi jeden taki przed oczami w sklepie i wlasnie calkiem ładny mi sie ten kolor wydawał - taki zywy ale nie krwisty 😉
wiec jak zwykle - kwestia gustu 😉
One na żywo wyglądają zupełnie inaczej. Czerwień - choć nie lubię koni na czerwono ubierać - nie wydała mi się brzydka bo nie jest strażacka, natomiast ten żarówiasty róż... ble to taki kolor, który z białymi kozaczkami mi się skojarzył od razu  🤣. Hortensja jest ładna choć inna niż na zdjęciach, kreta blue mnie powaliła na kolana  💘 (a na zdjęciach średnio)
Tak te  🤣 w sklepie one są takie landrynkowo czerwone. Dla mnie masakra 😉

A dla mnie Orchidea szał, do tego stopnia że byłabym skłonna RAZ założyć  🤣
Diakon'ka w Perwolu do prania recznego, a co? Cos jest nie tak??
a widzisz - bo mnie się ta landrynkowatość/cukierkowatość właśnie podoba 🤣
Diakon'ka w Perwolu do prania recznego, a co? Cos jest nie tak??

niee, pachnie cudownie w dodatku tematycznie 😉

A dla mnie Orchidea szał, do tego stopnia że byłabym skłonna RAZ założyć  🤣

hihi chociaż masz rację - dopuszczam dwa wyjątki - biały (nie szary) lub całkiem kary koń 😉
Tematycznie pachnie, bo ostatnie 2 dni przelezal w szatni w stajni, zebym go przypadkiem nie zapomniala!! Zapewniam Cie, ze nie jest to zapach Perwolu 😀 😀
Też chciałam zaczekać do wyprzedaży, ale pewnie do wyprzedaży hortensji już nie będzie. A nawet jeśli coś by zostało - kto normalny takie cuda wypuści z rąk po niższej cenie?  😁
Tym bardziej, że pady podrożały, więc pewnie sklepy mniej będą mieć zapasów, operując przede wszystkim na zamówieniach. Obstawiam, że jeśli coś zostanie to jak pisała fuj-  czerwień, oraz obstawiam , że róż i szary.  🤣
Ja też myślałam,żeby poczekać do wyprzedaży,ale obstawiam podobnie jak Wy.Poprzednim razem chciałam kiwi to się spóźniłam 10 minut:/No nic najwyżej obejdę się bez padu...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się