Forum konie »

produkty ANKY

np ja  😜
Sliczny ten pad. Pewnie bym go kupiła gdyby nie to, że mój ES ma podobny kolor.
Może skuszę się na pea:-))
byłam dziś w Pasi-koniku i.... aż się sama sobie dziwię ale urzekł mnie Kreta Blue! Po prostu pięęęękny odcień 😀
efka opisz jaki to odcień albo porównaj do czegoś, bo wygląda na zwykły błękit, a widziałaś pea?
widziałam wszystkie 😀

pea też jest bardzo ładny 🙂

ten odcień kreta blue to taki chłodny, nasycony niecukierkowy odcień niebieskiego. Koniczka nazwała go eleganckim i ja sie pod tym podpisuję. Rzeczywiście taki jest, wyważony, jasny, ale 'stanowczy' kolor.
Mi też ten błękit się bardzo spodobał, ale sobie tłumaczę, że kolejnego czapraka nie potrzebuję, że zaraz wakacje i mam pilniejsze wydatki i...
.... i się skończy na tym że przyjadę do Warszawy obejrzeć te Anky  😎
Mi też ten błękit się bardzo spodobał, ale sobie tłumaczę, że kolejnego czapraka nie potrzebuję, że zaraz wakacje i mam pilniejsze wydatki i...

mara -to wytłumacz jeszcze mi jak już Ci tak dobrze idzie  🙇  😁
Moona mnie tam nie obchodzi czy w stajni sie podoba czy nie, wazne ze mnie sie podoba 🙂. Pad na koniu nie byl, bo kon tak kulawy ze z boksu nie chcial wyjsc, wiec zdjec na koniu nie ma 🙁
kreta blue jest podobny do lake ze starej kolekcji, też bardzo mi się podoba  💘 ale no właśnie... nie potrzebny mi  😉
Po 2 latach leżakowania wyjęłam swój pad Anky Sunshine:

D&A Niesamowity kolor! Szczególnie pięknie wygląda na ostatnim zdjęciu w pełnym słońcu 💘 Nie wiem jak tak długo mogłaś trzymać takie cudo w szafie 😍
2 lata też już leży Anky straw i jeszcze nie doczekał się premiery;p
Nie mogę wchodzić na voltę 😤 Przez Was zamówiłam komplet pea 😡 na fotorelację niestety trzeba będzie trochę poczekać, ale podejrzewam, że zarówno na rudym jak i na karusce powinien wyglądać fajnie 😀
dobrze  , że konia nie mam , bo mi się strasznie pady Anky podobają . Tylko kurcze szkoda , że w 1 rozmiarze są . A ma ktoś już może foty padów w wersji skokowej ?
No i masz, kupiłam swoją wymarzoną bananę... A oczywiście w sklepie wszystkie, no prawie wszystkie, mi się podobały. Jak normalnie nie lubię ubierać koni w niebieski, tak Kreta Blue po prostu mniam  🍴 A Hortensia to już w ogóle odlot  😜
ale fajnie, ale fajnie, właśnie zorientowałam się, że za ponad tydzień jest... dzień dziecka, który mnie obowiązuje jeszcze w domu 🙂 może uzbiera się na jakiś anki 😀 zastanawiam sie po zdjeciach nad pea, hortensją i kreta blue 🙂 ten ostatnio bardzo się różni od sky?
madzia to koniecznie zrób fotki, też chcę kupić pea ale muszę zobaczyć jak wygląda
Nasturcja nie kop leżącego!  🤣

Ciska taaaa... chyba będę jeść tynk w przyszłym miesiącu 😉

D&A bomba, dla mnie jeden z najlepszych odcieni Anky- pięknie.
chyba też przestanę wchodzić na voltę... ale ten kreta blue jest piękny  💘
Potwierdzam, że kreta blue jest prawie identyczny jak lake blue- kupiłam owije i bardzo dobrze pasują do zdobycznego( szerek :kwiatek🙂 padu.
Tak to u nas wygląda( przepraszam za trochę 'artystyczne' ujęcie):

I mniej artystycznie, ale za to mniej widać pad:

Fantazja- jasne, chociaż pewnie do tego czasu zdążysz już go kupić 😉
O to fajnie, bo ja mam właśnie Lake blue a owijek niet :-(
Mam hortensję, wieczorem foty  😜
szalona Burza  😁 a nie mówiła, że Piorkowi będzie ładnie i się na niego skusisz  😁  😎
Ja prawdopodobnie jutro dostanę swoją. Już się nie mogę doczekać.

Burzol Mi też wydaje mi się, że bardzo pięknie będzie Piorunowi- czekam na fotki.

EDYCJA
Dodaję znalezione w necie fotki - koloystyka fot średnia, ale zawsze coś. Pea, hortensia, stone grey/ orchid , owije hortensia

Fotki są z tego sklepu www.ooteman.nl/nieuw.asp

Tu są jeszcze fotki padów
http://www.frieserhagen.no/shop.asp?p=21038461&x=&imgGallery=1&imgActive=bilde5

Pea mi wygląda na chłodniejszy, ale ciemniejszy i bardziej stonowany kolor niż kiwi. Kiwi może o parę tonów jaśniejszem i weselsze, cieplejsze. Ale różnica minimalna, więc kolorek pewnie też jest śliczny. 🙂

EDYCJA 2  😉
Kasuję mylnie wstawioną fotkę, a tą która miała tu być wstawiłam w kolejnym poście.

pea jest bardziej "żywy" niz kiwi 🙂
ostatnia fotka to fotka starej kolekcji!
Komplet Anky larix-już kurzem zdąrzył najść
A ja sie dzis wzbogacilam o moja wymarzona Bananke i wymienilam sie na Blue 😀
ah az siedze i wzdycham chcialabym wszystkie te pady 🤔wirek: 😍wszystkie mi sie podvaja i pasowalyby mojemu...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się