A ja z Karino dostałam wczoraj info, że wyszedł transport padów z Niemiec i spodziewają się ich pod koniec tygodnia. Też już czekam i czekam (na Hortensję).
Tak, kolor na zywo jest ciemniejszy, bardziej stonowany. Jednak nie jest taki ciemny jak na zdjeciu katalogowym. Jutro przy swietle dziennym, moge zrobic druga fotke.
Oaaa jaki piękny, a mój jeszcze nie doszedł 👿 Tak się spodziewałam, że kolor będzie jaśniejszy niż na focie katalogowej (- fotka jest dość ciemna- by jasne kolory było dobrze widać). Ale teraz, po tej fotce, kamień obaw spadł mi z serca . 😀 Czekamy na prezentacje na modelu 🙂
Byłam wczoraj w Pasi-koniku jak zajechała nowa kolekcja. Hortensja mnie zachwyciła - tai piekny, głęboki kolor. Cudny jest też Pea. Kreta Blue jest bardzo elegancki, róż i czerwień są strasznie żarówiaste.
No to już po mnie, byłam pewna że pea będzie brzydszy od kiwi, a tu zonk. I co tu zrobić, banana i pea się podobają ale to spory wydatek, a do urodzin jeszcze daaaaleko....
Zaraz jade z moja ANka do stajni i wiecie co? Normalnie sie boje, bo moja trenerko-szefowo-tesciowa nienawidzi fioletu 🙄, wiedzialam o tym zamawiajac pad, ale to bylo odlegle...