Forum konie »

produkty ANKY

nie, one są małe - mój folblut ma full i jest na niego dobry a łepek ma typowo folbluci
dzięki za odp :kwiatek: To jest ból, bo żaden pożądniejszy kantar na niego nie pasuje;(
Napewno nie. Ja mam COB i zapina się na ostatnią dziurkę na kucu. Mój gniady, który normalnie nosi COB ma Fulla również na ostatnie dziurki.
jak tak wasze nowe anky? ktos się doczekał? bo to juz całe wieki
Byłam przedwczoraj w PASI-KONIKU i dowiedziałam się, że pad ma być dziś. Jak dotrę ze stajni to sprawdzę, czy jest jakieś awizo.
Miały być na początku kwietnia :/
A ja z Karino dostałam wczoraj info, że wyszedł transport padów z Niemiec i spodziewają się ich pod koniec tygodnia.
Też już czekam i czekam (na Hortensję).
Przedstawiam moj najnowszy nabytek, Hortensje zwana przeze mnie (nie wiem czemu) Hiacynta. Dzis odebrana z Pasi-konika  😀

Dolqa szałowy  😜
super jest!
a on na zywo bez flasha ciemniejszy jest?
Przepiekny.
W rzeczywistosci jest taki jak na fotce czy ciemniejszy??
Tak, kolor na zywo jest ciemniejszy, bardziej stonowany. Jednak nie jest taki ciemny jak na zdjeciu katalogowym. Jutro przy swietle dziennym, moge zrobic druga fotke.
Jak dobrze, że ten kolor jest tak podobny mojego ES plum, bo miałabym okropną pokusę....  😉
Dolqa szałowy  😜  🍴
Teraz poprosimy zdjęcia na modelu/modelce  🙂

U mnie w stajni Kasia powinna niedługo przywlec Hortensje, może mi pożyczy do przymiarki  😉
Jutro wieczorem wstawie na modelce, o ile modelka raczy zapozowac...
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=202.msg258225#msg258225 date=1242935473]

U mnie w stajni Kasia powinna niedługo przywlec Hortensje, może mi pożyczy do przymiarki  😉
[/quote]

Kasia przywlecze, jak tylko wróci ze stajni w godzinach pracy Poczty Polskiej i odbierze awizo. 😉
to ja Kasi chętnie pomogę odebrać Hortensje  😎  😁  😉
Dolqa szał ciał. Do pyska będzie Cantacie 😀
Oaaa jaki piękny, a mój jeszcze nie doszedł  👿
Tak się spodziewałam, że kolor będzie jaśniejszy niż na focie katalogowej (- fotka jest dość ciemna- by jasne kolory było dobrze widać).  Ale teraz, po tej fotce, kamień obaw spadł mi z serca .  😀  Czekamy na prezentacje na modelu  🙂
cudnie wyglada
Byłam wczoraj w Pasi-koniku jak zajechała nowa kolekcja. Hortensja mnie zachwyciła - tai piekny, głęboki kolor. Cudny jest też Pea. Kreta Blue jest bardzo elegancki, róż i czerwień są strasznie żarówiaste.
Koniczka, Pea faktycznie jest taki podobny do kiwi?
Tak, na moje oko jest tylko trochę intensywniejszy niż kiwi.
No to już po mnie, byłam pewna że pea będzie brzydszy od kiwi, a tu zonk. I co tu zrobić, banana i pea się podobają ale to spory wydatek, a do urodzin jeszcze daaaaleko....
Hortensja szałowa, a wcale mnie w katalogu nie ruszała... o nieee... 😀
Zaraz jade z moja ANka do stajni i wiecie co? Normalnie sie boje, bo moja trenerko-szefowo-tesciowa nienawidzi fioletu  🙄, wiedzialam o tym zamawiajac pad, ale to bylo odlegle...
O nieee  , jaki on piękny.

Burza chyba spotkamy się na wspólnych zakupach  🤣
Burza będziesz brała Hortensję dla Piorka? Ślicznie by mu było  😀iabeł:
ta hortensja obłędna 😜
Dolqa nie martw się, w razie gdyby się w stajnie nie spodobał, to na pewno sporo forumowiczów go z chęcią przygarnie  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się