Forum konie »

produkty ANKY

Burza, ładny.

ja mam corala i purple, znalazlam tanio sky, a marzy mi isę banana, czy znajdzie się jakiś chętny sponsor? xd
Nirv nowa kolekcja miała wejść na poczatku kwietnia do sklepów. Tak więc myślę, że od poniedziałku powinny byc już do dostania  🙂
Burza miałaś rację :kwiatek: gniadoszom o takim odcieniu jest super 😜

a co jest numerem 1?  😀iabeł:
a co jest numerem 1?  😀iabeł:

Stawiam na grafit 😉
ja też obstawiam grafit 😉

a to mój aktualnie ukochany kolor 😀

czekolaaaadaaa 🤣

a mimo to nadal uważam, że brązowy nie jest stworzony dla gniadych :emota2006092:
caroline nie znasz sie  😎
Gadzina fajnie wygląda w czekoladzie  🍴 Powinnaś mu taki zestawik zafundować  😀iabeł: (bo ten zdaje się jest pożyczony?  😉 )
Nasturcja, racja  😎

a jak on w tej czekoladzie chodził... mniam! 🍴 na razie będę zyła wspomnieniami i zdjęciami, zakupów nie planuję w najblizszym czasie 😉 (tak, pożyczony do ciotki Sierki 🙂😉
caroline zakupy zakupami, ale zawsze możesz po prostu nie oddać  😎  😡
ja też się zastanawiam nad tym kolorem dla Rudej  😉
caroline_ jak chcesz to mogę Ci taki "pożyczyć" od koleżanki z klasy, ona ma nową czekoladkę jeszcze w folii  😁
obawiam się, ze jakbym znowu cykuladke pozyczyła, to bym miała problem oddac 😉 więc lepiej nie ryzykowac 😉

Nasturcja, Sierka ma fotke swojego rudziaka w tym padzie. ale nie wiem czy chcesz ją zobaczyć... bo jak to zobaczysz to już będziesz musiała kupic ten pad 😉
caroline wiem, że Sierra ma zdjęcia Czardaszo w czekoladowej Ance i masz rację, wolę tego nie widzieć  😎

Ale jest też dobra wiadomość Żadonka jest zdecydowanie ciemniejsza od Czardasza  😎
ale ślicznie wygląda! i w tym i w tym pomarańczowym  😍
nie wiem czy ktoś juz o tym pisał ale w pasi koniku są dostepne pady wszechstronne z kolekcji 09 jak i wszechstronne standardy :

http://pasi-konik.pl/pl,product,448976,anky,pady,wszechstronne,kolory,standardowe.html
http://pasi-konik.pl/pl,product,448968,anky,pad,wszechstronny,kolekcja,lato,2009.html

Stone gray wygląda ładnie. Fajnie, że jest też znów banana, moim zdaniem to jeden z ładniejszych kolorów Anky.
ale w sklepie jeszcze nia ma anek nowych, wiem, bo dzisiaj byłam z zamiarem kupienia banany, nie było, więc poprosiłam o odłożenie 😀 a nabyłam od kogoś z grona anky sky xD
hmm, czy w jakimś sklepie są już dostępne anki?
ta czerwien i ta banana!!!! VS!!! Och kuszą kuszą nie miłosiernie!!!

A czy ten fiolet nie bedzie moze odpowiadał fukcji Eurostara?
asds, ja mam nadzieje ze nie bo tamten mi wpada troche w bordo a jak ja nie toleruje rózów fioletów tez nie bardzo, ale ta Hortensja  😜 ale tylko jeżeli byla by taka ciemna jak na focie
  Typowy kolor Fuksji to odcień nasyconego, ciemnego, bardzo intensywnego różu, a Hortensja to typowy fiolet. Różnica zasadnicza.
 A swoja droga nie mogę się doczekać kiedy się pojawią te pady, tak mocno ciekawa jestem odcienia tej hortensji na żywo (czy to ciemny fiolet, czy raczej bardzo, bardzo ciemny fiolet). Zdecydowałam się ubrać karuskę w fiolet, ale mam nadzieję że znajdę odcień, który się nie zleje z jej maścią.
Owijki Hortensji idealnie pasują do ES Plum, czyli śliwkowego fioletu. Więc pad pewnie też jest zblizony
Dorotheah, karusce ślicznie by było w purple jeśli mowa o fioletach :P
Owijki Hortensji idealnie pasują do ES Plum, czyli śliwkowego fioletu. Więc pad pewnie też jest zblizony

no to powiem tylko: BLEH! i zaoszczedze ponad 300zł...

chyba ze najdzie mnie na kreta blue który tez strasznie mi sie podoba ale bartdzo jest podobny do kobaltu ktory juz mam
Hmm tylko Stone Grey mi się podoba, naprawdę niezły kolor 🙂

Raven, Caro- oczywiście, że grafit 🙂
A czekuladka- szał szał!
Pea, Banana i Hortensja.... ale to już kupię po tym jak wygram w totka  😅
Dzięki dziewczyny.
Ja już w PSie szalałam i mierzyłam różne odcienie fioletu. I najkorzystniej  mojej byłoby w kolorze zbliżonym do ES Plum, nie wspominając że marzy mi się taki. Oby nie był tylko za ciemny (jak na focie padów)- bo mi zniknie na mojej. Dlatego nie mogę się doczekać fot i relacji na żywo.

słuchajcie uprałam larixa i jest git 😉 nie spurchlony, czyściutki wisi i schnie 😀 oba pady z tej kolekcji uprały się rewelacyjnie 🙂
To dobrze, moj wlasnie w pralce. Troche mniej sie stresuje 🙂
Dolqa wszystko będzie git 😉
ja wczoraj swojego fioletowego wyprałam, ale okazało się, że nie doprał się zbyt dobrze, poza tym, zostały smugi po proszku. Więc wyprałam go drugi raz w samym Vanish'u. Efekt rewelacyjny! 😜 Żadnych kłaków, padzik wygląda jak nówka nie śmigana 😉
Ja mam problem podobny z Anky Sky - prany dwa razy i zacieki, pozostałości po proszku, a potem po płynie do prania.
Cobalt - za pierwszym razem właśnie smugi po proszku, ale za drugim razem po płynie do prania jest ok.
Banana - smug nie ma, ale się spurchliła.
🙄
Czyli? Po jakiego grzyba kupujemy te pady za fortunę, skoro - jest problem z dopraniem, albo spurchleniem?  😁
ja wczoraj swojego fioletowego wyprałam, ale okazało się, że nie doprał się zbyt dobrze, poza tym, zostały smugi po proszku. Więc wyprałam go drugi raz w samym Vanish'u. Efekt rewelacyjny! 😜 Żadnych kłaków, padzik wygląda jak nówka nie śmigana 😉

TZn jak w samym vanishu?????
Czyli? Po jakiego grzyba kupujemy te pady za fortunę, skoro - jest problem z dopraniem, albo spurchleniem?  😁

Ja właśnie tego nie rozumiem...
Dolqa wszystko będzie git 😉

a koń Ci się nie uczuli od Vanisha? bo ja mogę prac tylko w Loveli i dodatkowo płukac w wannie ręcznie bo inaczej od razu caaały grzbiet w gulkach 🙁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się