Wracając jednak do spurchlenia 😉 ja tak zaczęłam to "ugniatać" i nawet się wgniatało, ale faktycznie spróbuję wyprasować, bo to chyba dobry sposób. Burza widzisz - mi też banana się spurchliła. Mam też cobalt - ten dwa razy prany i jest ok, sky - nie wiem, ciągle w siodlarniowym koszu do prania. Ale faktycznie - Ankowym padom mówię stanowczo nie! Prerzucam sie na eurostarowe maxy. Chociaż ja za bananę dałam w ihaha 120 zł tylko 😁
Ktoś się pytał gdzie jeszcze będą pady ANKY w wersji wszechstronnej do dostania ? Bo wiem ze mają byc dostepne w KOńskim Świecie i szcze mówiac jak pojade tam nastepnym razem i okaze się ze jednak Eurostary nie są tak powalające w relu , to może jakąs ANKE wezme...Banana kusi
z końskiej rewii mody no to my w fiolecie Anky pod siodłem Prestige Venezia (nie patrzcie proszę na mattesa, bo przesunął się okrutnie, w ogóle jest za mały pod to siodło)
lol zdjecia z tym moze byc ciezko bo teraz nie palnuje tam zajezdzac... Kolory co były to : zielony taki jakby groszek, sezamowy/beż, fiolet/wrzos i chyba coś zółtego