Forum konie »

produkty ANKY

Oto mj brzydki kon  w Larixie, ktory w kazdym swietle wyglada inaczej wiec nawet trudno stwierdzic ktore zdjecie przedstawia prawdziwy kolor...

Ktos ma moze zdjęcie kasztana w larixie albo moze zrobić?
Wracając jednak do spurchlenia 😉 ja tak zaczęłam to "ugniatać" i nawet się wgniatało, ale faktycznie spróbuję wyprasować, bo to chyba dobry sposób.
Burza widzisz - mi też banana się spurchliła. Mam też cobalt - ten dwa razy prany i jest ok, sky - nie wiem, ciągle w siodlarniowym koszu do prania.
Ale faktycznie - Ankowym padom mówię stanowczo nie! Prerzucam sie na eurostarowe maxy. Chociaż ja za bananę dałam w ihaha 120 zł tylko  😁
sznurka- wrzucłąam tu gdzies foto Rudej w larixie  😉
a w wiekszym rozmiarze da się?
bo w coralu nikt pewnie nie ma co?
w coralu ma chyba *Ola*- chyba, ze to ten inny czerwony
większe to ew. takie:
Ja mam terre🙂
Własnie weszlam na strone "ihaha" i zobaczylam że....

Standardy Anky kosztują 235zł  a owijki 120zł 😲
Własnie weszlam na strone "ihaha" i zobaczylam że....

Standardy Anky kosztują 235zł  a owijki 120zł 😲

Anky pady zawsze uważałam za drogie, ale teraz to już przesada...  😵
euor  euro  euro    to nie są ceny z sufitu  😉
A teraz powoli kurs euro spada i będzie się bardziej opłacało zamawiać za granicą niż w Polsce:-)
Ktoś się pytał gdzie jeszcze będą pady ANKY w wersji wszechstronnej do dostania ?  Bo wiem ze mają byc dostepne w KOńskim Świecie i szcze mówiac jak pojade tam nastepnym razem i okaze się ze jednak Eurostary nie są tak powalające w relu , to może jakąs ANKE wezme...Banana kusi
Wszechstronne/skokowe będą w Okserze i Karinie na pewno
A cena naprawdę wysoka w ihaha. W Karinie są po 210zł
informuję właścicieli padów z kolekcji ostatniej, że uprałam oxblooda i uprał się super - bez efektu spurchlenia 🙂
z końskiej rewii mody
no to my w fiolecie Anky pod siodłem Prestige Venezia (nie patrzcie proszę na mattesa, bo przesunął się okrutnie, w ogóle jest za mały pod to siodło)

Strucelka super mu w fiolecie  🙂
Jezeli jets ktoś zainteresowany to kamizelki z nowej kolekcji ANKY są do dostania w Go SPort w Jankach za 140 coś zł.
hmm.. chyba niezła cena? asds, masz może fotki tych kamizelek?
za 140? w innych sklepach sa po 400, skad taka roznica?

ja sie powaznie zastanawiam nad kamizelka w kolorze orchid i kurteczka pea, ale to w Anglii bede musiala poszukac, bo w Polsce jej nie ma.
asds, zdjęcia obowiązkowo!
lol
zdjecia z tym moze byc ciezko bo teraz nie palnuje tam zajezdzac... Kolory co były to : zielony taki jakby groszek, sezamowy/beż, fiolet/wrzos i chyba coś zółtego
Jesli chcecie to sie jutro przejde i zdam dokładna relacje  😉
Strucelka super mu w fiolecie  🙂

dzięki, też tak uważam 😜 drugiemu też pasi, więc ogółem jest rewelka :kwiatek:
asds to byl ten model kamizelki? [url=https://www.sheepgatetackandtogs.co.uk/store/comersus_viewItem.asp?idProduct=2015#Anky%20ATC91001%20Ladies%20Waistcoat]KLIK[/url]
jezeli tak to wpadne do sklepu jeszcze w tym tygodniu skoro jest ponad 2 razy tansza  😁
Nie. To był inny model  😲
No wiec tak wygladaja te kamizelki:

Są wykonane z polaru.
Kolory to lila,braz(kawa z mlekiem) i taki bezowo-żółty  😉
Cena 149zł
a ja juz sobie narobilam nadzieji, ze to ta kamizelka za ktora szaleje  🙁 no nic, bede podbijac angielskie sklepy gdzie maja nieco sensowniejsze ceny
Misia, dzięki za fotorelację 😉 Szkoda, że kamizelki są z polaru. :/
banana kusi, powiedzcie kiedy będą dostępne pady?
Army, aktualnie mój numer dwa 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się