Raven nie będę udawać, że mnie to nie ruszyło 💃 😀 A i pochrzaniłam kolory bo to chyba się nazywa Army a nie Khaki, to co ja nazywam Khaki to u Anky jakiś beż 😉
Pady droższe o ok.15zł, ale kantary z uwiązem po 175zł?! 🙄 czy w poprzedniej kolekcji nie były po 130zł-140zł? spora różnica w cenie, a ten pea-banana całkiem całkiem
Ja bym chciała cobalt albo oxblood, lubię takie nasycone kolory. Tylko skąd ja wezmę na to kasę :/
Muszę Wam powiedzieć, że byłam przeciwna szmaciarstwu, ale pooglądałam Wasze zdjęcia i się zakochałam w tych padach i owijkach pod kolor 🙂 Jak Wy to utrzymujecie w czystości w zimie? 😲
Dziewczyny upadłam na głowę, a konkretnie upadł na głowę mój ślubny. Jak pojawiła się kolekcja zimowa, to powiedział, że nic mu się nie podoba, ale gdyby była śliwka, to kupiłby dla samego koloru.... i jak zobaczył kolory lato 2009, to zamówił mi wczoraj z Pasi-Konika Hortensję z owijkami. 😜
zen To cię usatysfakcjonuję 🙂 Byłam w tym tygodniu w Stajni i ubrania z nowej kolekcji wisiały już na wieszakach. Nie wiem jak z padami, ale wszędzie było pełno pudeł, a pani mówiła, że szykują się powoli na Torwar 😀
W Pasi-Koniku nie będzie padów pod skokówki- dziś dostałam taką wiadomość. I nie wiedzą czy wogóle będą je mieli. Na pewno będą ujeżdżeniowe. Natomiast w Okserze będą skokówki już w przyszłym tygodniu- info z dziś 💃
Oj nie wiem... Jakieś mam myśli ideowe na starość 😉 Z tego samego powodu raczej nie kupuję w hipermarketach - żeby nie bogaciły się zagraniczne koncerny, które krzywdzą polskich pracowników i polską gospodarkę płacąc marne grosze. Staram się nie kupować produktów wyprodukowanych w Chinach - to samo, duże koncerny wykorzystują biednych ludzi.
To trochę co innego, ale przez metodę treningową Anky cierpi wiele koni, bo wiele osób próbuje ją naśladować. Więc waham się przed zakupem jej produktu. Sorry za 🚫 Wielu z nas z czymś walczy, lub wspiera jakąś akcję. Mnóstwo koniarzy podpisuje petycje przeciw niehumanitarnym transportom koni rzeźnych. A ja walczę z roll-kurem. Trudno... nie będę miała super padu 😉