Forum konie »

produkty ANKY

Burza szalona Ty! 👍 W końcu wymarzony khaki, będzie Twój! 😀 Wiesz co to oznacza? Fotoseszyn ofkors 😀iabeł:
Raven nie będę udawać, że mnie to nie ruszyło  💃  😀 A i pochrzaniłam kolory bo to chyba się nazywa Army a nie Khaki, to co ja nazywam Khaki to u Anky jakiś beż 😉

GG.
http://www.okser.pl/sklep/790051-anky-owijki-polarowe-p-2898.html?osCsid=093df9d05b1b0b992179aed37a96cbb5

Jakby ktoś szukał... Mają kilka kolorów i to w promocyjnej cenie 😉
oo super, zamówię sobe u nich niedługo lake blue, bo mam taki pad a owijek nie:-)
pilnie poszukuje kurtki anky bomberki- widzial ktos w sklepie stacjonarnym? 👀
Pady z poprzednich kolekcji tez mają  😉
http://www.okser.pl/sklep/anky-pad-z-mikrofibry-p-2932.html
Do mnie dotarł już Army, jak ja kocham takie kolory, może na dniach będzie foto.
O okserze dostepna juz czesc nowej kolekcji. Pady classic beda po 215zl  🙄, wiec kolekcyjne tez cos kolo tego.
Pady droższe o ok.15zł, ale kantary z uwiązem po 175zł?!  🙄 czy w poprzedniej kolekcji nie były po 130zł-140zł? spora różnica w cenie, a ten pea-banana całkiem całkiem
ludzie ale euro tez poszło w gore...
rozumiem ale kantar a pad to różnica, cena kantarów podskoczyła o 35zł-40zł, a padów 15zł. Oby na jakości też się nie odbiło
cudne sa kolory w nowej kolekcji na lato! oszalam na punkcie koloru hortensia, pea zreszta tez calkiem calkiem  😀
Ja bym chciała cobalt albo oxblood, lubię takie nasycone kolory. Tylko skąd ja wezmę na to kasę :/

Muszę Wam powiedzieć, że byłam przeciwna szmaciarstwu, ale pooglądałam Wasze zdjęcia i się zakochałam w tych padach i owijkach pod kolor 🙂 Jak Wy to utrzymujecie w czystości w zimie?  😲
Ja tak samo jak i latem tylko trochę rzadziej piorę, bo np. czapraki mniej się brudzą u mnie zimą niż latem:-)
Ale mam halę:-)
Thilnen, normalnie pierzemy
co ma zima do tego?
Dziewczyny upadłam na głowę, a konkretnie upadł na głowę mój ślubny. Jak pojawiła się kolekcja zimowa, to powiedział, że nic mu się nie podoba, ale gdyby była śliwka, to kupiłby dla samego koloru.... i jak zobaczył kolory lato 2009, to zamówił mi wczoraj z Pasi-Konika Hortensję z owijkami.  😜
Nie wiecie czy będą w Polsce dostępne pady pod siodła skokowe?
Eee, ale w sprzedaży w Pasi-koniku dopiero na początku kwietnia będą. Nie wiem czy zamawiać już czy poczekać aż przyjdą i zobaczyć kolorki na żywo...
mysle, ze na torwarze mooooze jakis sklep juz je bedzie mial- wiec ja czekam cierpliwie- aczkolwiek nie na pad 😉
zen To cię usatysfakcjonuję  🙂 Byłam w tym tygodniu w Stajni i ubrania z nowej kolekcji wisiały już na wieszakach. Nie wiem jak z padami, ale wszędzie było pełno pudeł, a pani mówiła, że szykują się powoli na Torwar  😀
w Pasi-Koniku też wczoraj wisiały ubrania z nowej kolekcji... 😉
mara, karolcia- lejecie miod na moje serce 😅
Eee, ale w sprzedaży w Pasi-koniku dopiero na początku kwietnia będą. Nie wiem czy zamawiać już czy poczekać aż przyjdą i zobaczyć kolorki na żywo...

Ja wolałam nie czekać, bo tak czekałam na banana i kiwi, aż się skończyły.  😉
W Pasi-Koniku nie będzie padów pod skokówki- dziś dostałam taką wiadomość. I nie wiedzą czy wogóle będą je mieli. Na pewno będą ujeżdżeniowe. Natomiast w Okserze będą skokówki już w przyszłym tygodniu- info z dziś  💃
Kurcze, podobają mi się te pady i miałam okazję ostatnio jeden pomacać. Fajowy...

Ale...

Jeśli jestem zdecydowaną przeciwniczką roll-kuru, to chyba nie powinnam dla zasady brać udziału we wzbogacaniu się szanownej pani Anky?

😉
Julie przepraszam padłam  😵 🤣 odpruj sobie metkę  🤣
a moim zdaniem Burza przesadzasz, bo wbrew pozorom, Julie napisała bardzo sensownie. conscious consumer.

bo wlasnie tak to wygląda - jesli nie popierasz jakiegoś zjawiska, to również go nie finansujesz.

a metka ma sie do tego nijak.
Burza: Ja też padłam, jak mi taka myśl przyszła do głowy.
Napisałam to ironicznie.

Ale z drugiej strony jestem zupełnie poważną przeciwniczką roll-kuru.
Julie,  pomysl sobie tak jak ja
oddziel produkt od marki, pomysl o jego jakości, dobrym materiale, fajnym kroju a nie jak o anky fanclubie
Oj nie wiem...
Jakieś mam myśli ideowe na starość  😉
Z tego samego powodu raczej nie kupuję w hipermarketach - żeby nie bogaciły się zagraniczne koncerny, które krzywdzą polskich pracowników i polską gospodarkę płacąc marne grosze.
Staram się nie kupować produktów wyprodukowanych w Chinach - to samo, duże koncerny wykorzystują biednych ludzi.

To trochę co innego, ale przez metodę treningową Anky cierpi wiele koni, bo wiele osób próbuje ją naśladować.
Więc waham się przed zakupem jej produktu.
Sorry za  🚫
Wielu z nas z czymś walczy, lub wspiera jakąś akcję.
Mnóstwo koniarzy podpisuje petycje przeciw niehumanitarnym transportom koni rzeźnych.
A ja walczę z roll-kurem.
Trudno... nie będę miała super padu  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się