Forum konie »

produkty ANKY

[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=202.msg182097#msg182097 date=1235300033]
Dorotheah z tego co mi wiadomo, to banana i właśnie kiwi wchodzą do standardów. A to że pea będzie, to tylko chwilowo, bo w kolekcji nazwijmy to sezonowej  😉[/quote]
🙂   A mi się wydaje, że mogło dojść do nieścisłości w informacji 'szeptanej' o kolorach dołączanych do standardów. Szczególnie, gdy na przedpremierowej focie pojawili się kolor banana i jasny zielony -  na fotach złudnie podobny do kiwi, a był to raczej pea (patrząc na krój  tych ubrań). Poniżej fota o której piszę:

Tym bardziej, ze wcześniej padów kolekcyjnych było po 6, a teraz na focie jest w sumie 8- razem z bananą...  no i być może z tym drugim standardem (pea?).  A biznesowo bardziej ryzykowne jest wypuszczenie na raz 2 bardzo podobnych zieleni (może za jakiś czas było by ok; ale niedługo po sezonie kiwi, wypuszczenie ponownie kiwi i dodatkowo pea mogło, by przesycić rynek). Tyle mi logika podpowiada (- ktoś mnie w ogóle zrozumiał??).
A zobaczymy jak będzie już niebawem.  - Mi to i tak obojętne, bo kiwi mam, więc pea i tak nie zamierzam kupować.  😉
Gratuluje w takim razie i czekam na zdjęcia na modelu  🙂

Dorotheah może i tak być  😉 nie będę się sprzeczać  :kwiatek:
Mi też jest obojetne czy będzie  kiwi czy nie, bo taki odcień już mam. Zobaczymy jak kolekcja wyjdzie  🙂
Dorotheah Ja Cię rozumiem 🙂 Mi też się wydaję, że kiwi to plota, bo faktycznie byłoby bez sensu, wypuścić dwa baardzo podobne do siebie kolory😉
Mi to też naprawdę obojętne, może i ten kiwi być i pea, tylko tak sobie dumałam tutaj nad tym.
A najważniejsze, ze w końcu udało mi się przekazać o co mi biega (ostatnio dość zakręcona jestem  😁 )
Dziewczyny :kwiatek:

**Ola**
Pięknie dobrany kolorek!

Kaprioleczka
Też czekam na fotki na modelu 😀
Dorothea, moze sie nawet okazac ze fotek nie zobaczycie do kwietnia 😉
dlatego ze przyjade w sobote późno, zapłace za pad w poniedziałek, zanim on przyjdzie ja już mogę wyjechać, bo niestety tym razem tylko na tydzien przyjeżdżam, a i tak wiem, że tydzien to już co najmniej o 5 dni za dużo i że co najmniej przeginam 😉 ale już bym tu nie wytrzymała i dostałabym oficjalnego świra + strasznie chciałam na moje urodziny 28 lutego byc w domu - więc z okazji urodzin będę miała najpierw "nasiadówkę" na lotnisku (ponad 7 godzin), potem 2,5 godziny w samolocie, potem jeszcze godzinkę na lotnisku w stolicy, godzinkę w autobusie do centrum i drobne 3 w pociagu, bo pociąg w-wa - Lublin OBOWIĄZKOWO MUSI się zatrzymywać pod Warszawą na wszystkich stacjach. Gdyby jeden pociąg dziennie jechał tego nie robiąc stałaby się zapewne jakaś straszna tragedia.

ale przynajmniej wieczorem będę we własnym mieszkaniu we własnej wannie.

nie mniej jednak, jeśli pad nie przyjdzie przed moim wyjazdem to nawet go nie zobaczę 😉  🙄 no ale co się odwlecze to nie uciecze, na pewno go dostanę w koncu i będę mogła obfocić - czy na modelu czy na modelce jeszcze nie zdecydowałam, ale chyba na modelce (mam 2 konie w 2 różnych stajniach oddalonych od siebie dość porządnie, więc pad idzie albo do jednej albo do drugiej stajni), bo modelka nie ma w zwyczaju próbować jak smakują czapraki. A jeśli o modela chodzi - to jego hobby 😉
ale kiedyś też na niego na pewno przymierzę 😉
Nasturcja-Renata jestes w pełni odpowiedzialna za to, ze w tempie ekspresowym zakupiłam własnie Pad Anky Oxblood :P
Nie wiem czy byc Ci wdzięczna, czy wręcz przeciwnie, tak czy siak jeśli rozrzutność byłaby przestępstwem dostałabym dozywocie  🤣
Agata-Kubus zawsze do usług  😁 Na swoja obronę mam tylko to, że cena bardziej przyjazna niz normalnie  😁
Ja dorwałam oxblood i kocham ten pad  😜
Jak ktoś chce sobie skompletować kolekcję zimową, to w Okserze właśnie pojawiła się ona jako nowość w komplecie z owijkami.  😁 http://www.okser.pl/sklep/anky-komplet-padowijki-zima-200809-p-2896.html?osCsid=2e413da1c6f369884732b20f5bb7d940
Kaprioleczka,
Co się odwlecze to nie uciecze. Wiec spokojnie poczekamy na zdjecia, a co 🙂
[quote author=Lanka_Cathar link=topic=202.msg183827#msg183827 date=1235420432]
Jak ktoś chce sobie skompletować kolekcję zimową, to w Okserze właśnie pojawiła się ona jako nowość w komplecie z owijkami.  😁 http://www.okser.pl/sklep/anky-komplet-padowijki-zima-200809-p-2896.html?osCsid=49b873b29df37ffde6a0345f8640c402
[/quote]

kochana- zmien link- jestes zalogowana i z powodzeniem mozna obejrzec twoje dane!!!
kochana- zmien link- jestes zalogowana i z powodzeniem mozna obejrzec twoje dane!!!

Już zmieniłam, chociaż po kliknięciu w ten poprzedni nie wyskakiwała mi informacja, że jestem zalogowana. Mimo wszystko, dziękuję! 🙂
A jak "na żywo" wygląda grafit Anky? Na zdjęciu z linku praktycznie jest czarny.
Prosze, z grafit z tej kolekcji.

Foto Raven.
Ale śliczny! I modelowi też super pasuje!
A to moj Larix od Lovely. W rzeczywisctosci kolor jest bardziej zywy, wpadajacy w morski.

edit: Czy ktos sie orientuje kiedy bedzie w sklepach nowa kolekcja??
ha, a ja w koncu moge z duma dolaczyc do grona Ankowcow  😜 jak sie wczoraj przygladalam temu kolorowi w domu to mialam pewne obawy, ze do siwego niezbyt podpasuje, ale chyba nie jest zle?🙂

Kasska super wygląda!
Ja też już czekam na tą nową kolekcję i cholera doczekać się nie mogę 🤔
kasska,  nono wygląda naprawde super 😀
http://www.okser.pl/sklep/product_info.php?products_id=2932{17}199

ma ktos moze fotki "na zywca" tego wrzosowego 😉 ❓

zamówiłam ostatnio owijki wlasnie  wrzosowe z anky tez na okserze i jak ktos ma to tez bym fotki prosila 😀
kasska ale co to za kolor?
dzieki dziewuszki🙂

Diakonka,
to pebble 🙂
Incognito tak mniej więcej wygląda wrzosowy, czyli pink lilac. Ni to róż nic fiolet 😁

edit :

pink  lilac
Dzieki dziewczyny 😉Hmm na fotce w sklepie internetowym wyglądał nieco mniej różowo 🤣ale cóż da rade 🙂mam nadzieje,ze bedzie mojemu pasowal 😎
Mnie już chyba pogięło  😵, bo mój wymarzony Khaki już leci pocztą a w miedzyczasie zdilowałam jeszcze na wiosnę pomarańczyk ( mieliśy IW i ten kolor dla gniadych to jest to 😀).  🏇
Generalnie załamka, ale niestety, nic nam się tak dobrze nie nosi  🤣
A ja mam pytanko o kantary ANKY. Czy ich trójka to jest w porównaniu do rozmiarówki Eskadrona FULL bliżej COB czy mozę bardziej FULL +? Chodzi za mną jeden komplet, ale nici z niego jak bedzie za mały 🙁
Kantary Anky są stosunkowo małe. Full Anky wchodzi na mojego kuca, Eskadron by chyba spadł po kilu sekundach:-)
asds  ja jestem pewna ze full nie wejdzie na tego ślązaka
No i po dylemacie...żegnak kantarku cobalt/banana 
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się