[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=202.msg182097#msg182097 date=1235300033]
Dorotheah z tego co mi wiadomo, to banana i właśnie kiwi wchodzą do standardów. A to że pea będzie, to tylko chwilowo, bo w kolekcji nazwijmy to sezonowej 😉[/quote]
🙂 A mi się wydaje, że mogło dojść do nieścisłości w informacji 'szeptanej' o kolorach dołączanych do standardów. Szczególnie, gdy na przedpremierowej focie pojawili się kolor banana i jasny zielony - na fotach złudnie podobny do kiwi, a był to raczej pea (patrząc na krój tych ubrań). Poniżej fota o której piszę:

Tym bardziej, ze wcześniej padów kolekcyjnych było po 6, a teraz na focie jest w sumie 8- razem z bananą... no i być może z tym drugim standardem (pea?). A biznesowo bardziej ryzykowne jest wypuszczenie na raz 2 bardzo podobnych zieleni (może za jakiś czas było by ok; ale niedługo po sezonie kiwi, wypuszczenie ponownie kiwi i dodatkowo pea mogło, by przesycić rynek). Tyle mi logika podpowiada (- ktoś mnie w ogóle zrozumiał??).
A zobaczymy jak będzie już niebawem. - Mi to i tak obojętne, bo kiwi mam, więc pea i tak nie zamierzam kupować. 😉