Forum konie »

produkty ANKY

Livia twój seagreen jest brzydki i nie pasuje do absolutnie żadnego konia jakiego masz pod ręką! Dlatego musisz go sprzedać właśnie mi!  😁

Dziś przyszedł mój Shitake!  😜 Oj, poszalejemy sobie w weekend 😀
I teraz mam problem - co na Hubertusa? Emerald czy Shitake? :>
Vissenna- a masz coś pod kolor, żeby założyć do któregoś z padów? Jakiś mały dodatek? Osobiście lubię mieć jeszcze "coś" pod kolor. Nie za dużo, bo co za dużo to niezdrowo, ale coś tam pod kolor musi być, jeśli ma być wyjściowo.  🙂
tunrida Do emeralda mam idealne owijki (nie oryginalne)

A do shitake skuszę się chyba na kupno oryginalnych 😀
Ja zaś planuję wystąpić w padzie butterschoath. Mam do tego odpowiednią kurtałkę shitake z wstawkami pomarańczu (tego buttercoś tam) więc myślę, że powinno być ok.  😉 Jak będą zdjęcia, to się pochwalę.
Fotka Burzy zupełnie nie oddaje uroku..Postaram sie jutro o lepszą chociaż wątpie czy mi się uda..
Livia twój seagreen jest brzydki i nie pasuje do absolutnie żadnego konia jakiego masz pod ręką! Dlatego musisz go sprzedać właśnie mi!  😁

Dziś przyszedł mój Shitake!  😜 Oj, poszalejemy sobie w weekend 😀
I teraz mam problem - co na Hubertusa? Emerald czy Shitake? :>

przeciez Livia nie ma Seagreen na pewno nikt z voltowiczow go nie ma, zdziwila bym se jak by go wogole ktos w polsce mial 😉
zairka : ma ! jej nowy nabtek  😉 wejdź na produkty Anky 🙂 ma lemon i seagreen z Holandii
Zairka ma ma 😉 Ja też się na jednego czaję 😀😀 I możliwe że uda mi się mieć moją wielką miłość ES morninglight/hazel 😀
Zairka, w poniedziałek paczuszka mi dotarła z Seagreenem i Lemonem 🙂
edit: stronę wcześniej wstawiłam badziewne zdjęcie 😉
Fotka okropna ale udało mi sie uchwycić kolor  💃

Tak mi się zdaje.. 🤣
BARDZO ładny kolor !!
Dramka, ślicznie 🙂
tak myślałam, że będzie super wyglądać  💘 piękny i ani mi się waż go sprzedawać, bo kobyłce jest w nim ślicznie  😍
Burza A tak się broniłaś przed sprzedażą  🤬
Dramka, super kolor, prześliczny 🙂 Do pyska Twojej 🙂
Bo mi pasował do transporterów, ale tyle mam kantarów i taaak częęęsto wożę konia.. 😉
Będzie od święta/na zawody.

Na pewno go nie sprzedam  ❗ Chociaż mam jedną obawe, ponieważ sprzączka jest blizko kości policzkowej, czy nie będzie obcierał  🤔
Livia az sie posikałam 👍
ubóstwiam wręcz PEA  😍, bananę, alt rosę, madeirę, i niebieskie 🙂
Jaką wysokość ma anky vs?  :kwiatek:

Swój shitake mam w stajni  🤔
Premiera Anky Seagreen na karym 🙂 Zdjęcia autorstwa ninevet  :kwiatek:

Więcej w KRM 💘
Livia
To pierwszy kolor Anky ktory mi sie podoba. Swoja droga czy mi sie wydaje czy Sander znowu nie ma grzywy?!
Dzięki  :kwiatek: Znowu nie ma grzywy, bo znowu sobie wyciorał...  😵 próbowałam wszystkiego chyba, ale nie udało mi się. Parę dni nie było mnie w stajni i bach :/
Ja to ci od zawsze powtarzam ze powinnas ja pleść. Szkoda bo juz taka fajna miał.
Była jeszcze trochę krótka żeby ją pleść, niestety. Ale zamówiłam u ivett kaptur na szyję, wolę, zeby ciorał kaptur.
Ja to ci od zawsze powtarzam ze powinnas ja pleść. Szkoda bo juz taka fajna miał.

Fajna ? :P Miał kawałek grzywy-przerwa- kawałek grzywy - przerwa i tak aż do kłębu :P 😁
ninevet
Na zdjeciach z lata nie widac zeby tak miał.
Zaczął wycierać intensywnie jakiś miesiąc temu i poszło w parę dni wtedy. Udało mi się wyhodować tą grzywę na jakieś 12-15 cm i znów od nowa...
Mojej koleżanki kantar anky skurczył się po praniu  🙄
Livia bardzo ładnie Karemu w tej Ance. Ale ja się wyleczyłam. Myślałam że ona ciut bardziej w zieleń wpada.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się