Forum konie »

produkty ANKY

ja bym nie robila afery dotyczacych glupich naszywek.....takie to dziecinne z lekka  😉
[quote author=juliadna link=topic=202.msg712483#msg712483 date=1285004939]
noen  wiesz wszystkie anky mają te naszywki, a tu nagle kupuje bez nich to . Troche dziwne , nie uważasz ??

Miałam się nie odzywać, ale nie mogę.
Jaki podasz powód reklamacji?? "Nie mają znaczka"  😂
[/quote]
Ale owszem i nie ma tu nic śmiesznego 😉
Jednym bardziej zależy na znaczku, drugim mniej, nic wam do tego 😉
Z tego co mi wiadomo trafia wiele reklamacji dot. znaczków: np źle przyczepiony, brak itp. Nic dziwnego 😉
Ale jak dotąd nikt nie potwierdził, że aktualna kolekcja w ogóle MA naszywki 😉
juliadna
Jeśli to do mnie, to zaczęłabym od tego, że nie chciałabym reklamować towaru z powodu braku znaczka. Domyślam się, że taka wada zasadniczo wpływa na walory użytkowe takich owijek... 😁
Poza tym kryterium zakupu takiego czy innego sprzętu na pewno nie jest dla mnie widoczność metki, ale skoro Ty tak lubisz i praktykujesz, to na zdrowie.

croopie

I takie reklamacje są uwzględniane?? 🤔
Oczywiście, że nic mi do tego, ale chyba bawić mnie może, prawda?
owszem ma: pad http://sprzetjezdziecki.com/pl,product,2322575,anky,pad,kolekcja,jesien,zima,2010,2011.html
owijki http://sprzetjezdziecki.com/pl,product,2322811,anky,owijki,kolekcja,jesien,zima,2010,2011.html 😉

croopie

I takie reklamacje są uwzględniane?? 🤔
Oczywiście, że nic mi do tego, ale chyba bawić mnie może, prawda?

przez sklepy są, co dalej, niestety nie jestem w stanie ci powiedzieć 😉
Rozmawiamy o owijkach a ja nie widzę w linku owijek.
Już wkleiłam 🙂
Mi by się nie chciało łazić reklamować- ale uważam że można to reklamować.

croopie, dzięki 🙂
Pauli, Moim zdaniem powinny, bo gdyby nie znaczek to sądzę, że byłoby niewiele osób, które daje 200 zł za pad, który jest źle skrojony itp(mówię o ostatniej kolekcji).
napisałam do ihaha  ma nadzieje że jutro dostane odpowiedz , zobaczymy do mi odpiszą  😉 

Graba., dokładnie tak samo jest z owijkami, za 100 zł bez znaczka, który jest jednak charakterystyczny dla marki 😉 Zwykłe czarne polarowe owijki mogę kupić za 30zł, a jednak wolę te ze znaczkiem 😉 I jestem pewna, że wiele was w tym momencie dodałoby, że ze względu na jakość, ale jestem pewna, że nie tylko o to chodzi 😉

edit, literówka
A kupując np. bluzę ADIDASA z listkiem na plecach, nie byłoby listka, to też byście nie reklamowali? Bo przecież chodziło o jakość, a nie o lansowanie listka...

Skoro znaczek to element produktu, to jak najbardziej należy reklamować, bo zaraz firmy zaczną sprzedawać owijki i pady tanszych firm jako anky bez znaczka 😉
ja bym nie robila afery dotyczacych glupich naszywek.....takie to dziecinne z lekka  😉

A Ja owszem, kupując owijki za 100zł.
croopie, nie no spadłam z krzesła 😉. Ja próbowałam- miałam owijki Horze, Waldhausen, Jumptec- i wbrew pozorom kiedy ktoś UMIE zawijać, to szerokość, rozciągliwość i grubość polaru robią ogromne znaczenie. Znam tylko jedno przyzwoite tańsze owijki, Fair Play. A owijka długości- od drzwi do nieskończoności- przepraszam... A Anky w jakości zawijania są u mnie w czołówce.
I owszem- jak zawijałam- jakoś- czytaj nie umiałam- to było mi obojętne jakie są owijki bo i tak źle je zakładałam..
Burza, ale ja nie neguję jakości owijek Anky, bo sama je kupuję i bardzo lubię i faktycznie zawija się nimi świetnie. Dlatego napisałam, że nie TYLKO o to chodzi 😉

A jako off top dodam, że oprócz owijek Anky, doskonale zawijało mi się owijkami z lidla, polarowo-elastycznymi, ale to inna bajka 😉 Da się 😉
Polarowo elastyczne w ogóle zawija się przyjemnie 😉 ok teraz rozumiem.
jupi wymienią mi owijki na te z logo okazało się ze mi sie trafił felerny egzemplarz
No i fajnie.
juliadna Nie robia ci łaski..
Dramka, chyba jednak poszli jej na rękę, bo bez dowodu zakupu wcale nie musieli tego robić. 🙂
wlaśnie bardzo miło z ich strony ze mi przyjmą reklamacje bez paragonu  😀
A dostałaś paragon? Bo ja już od nich 2 rzeczy kupiłam i nie dostałam..
kupowałam na ich stoisku w centurionie i ta kobieta mi go nie dała

edit;

ale napisałam w @ ze  kupowałam na klinikach i  paragonu nie dostałam
na allegro wyprzedaz Anek
Dramka jest Shitake i Dl i VS za 159zł i owijki 75 😁
Mój nowy nabytek (dotarł dzisiaj  💃 )

kolor jest przepiękny  😍 zdjęcia go nie oddają. Taki ciemny, nasycony turkus
Severus, to prawda, wyglada jak zwykly niebieski, w ogole nie oddaje tego koloru. sprobuj zrobic zdjecie w mniej ostrym sloncu (albo najlepiej za chmurami, lub w pomieszczeniu-mysle ze powinno wyjsc lepiej)
próbowałam robić w różnych miejscach i na różnych trybach ale i tak to wyszło najlepiej (mam taki genialny aparat :/ )
Kolor fajny, ale dla mnie nie-szałowy 😉
na allegro wyprzedaz Anek
Dramka jest Shitake i Dl i VS za 159zł i owijki 75 😁

159 + 20 = 179 = żadna okazja 😉
Wreszcie mam fotki ANKY emerald 🙂

W cieniu:
(trawa przy hali ważniejsza niż pozowanie do zdjęcia 🙂 )

W słońcu:

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się