[quote author=juliadna link=topic=202.msg712483#msg712483 date=1285004939] noen wiesz wszystkie anky mają te naszywki, a tu nagle kupuje bez nich to . Troche dziwne , nie uważasz ??
Miałam się nie odzywać, ale nie mogę. Jaki podasz powód reklamacji?? "Nie mają znaczka" 😂 [/quote] Ale owszem i nie ma tu nic śmiesznego 😉 Jednym bardziej zależy na znaczku, drugim mniej, nic wam do tego 😉 Z tego co mi wiadomo trafia wiele reklamacji dot. znaczków: np źle przyczepiony, brak itp. Nic dziwnego 😉
juliadna Jeśli to do mnie, to zaczęłabym od tego, że nie chciałabym reklamować towaru z powodu braku znaczka. Domyślam się, że taka wada zasadniczo wpływa na walory użytkowe takich owijek... 😁 Poza tym kryterium zakupu takiego czy innego sprzętu na pewno nie jest dla mnie widoczność metki, ale skoro Ty tak lubisz i praktykujesz, to na zdrowie. croopie I takie reklamacje są uwzględniane?? 🤔 Oczywiście, że nic mi do tego, ale chyba bawić mnie może, prawda?
Pauli, Moim zdaniem powinny, bo gdyby nie znaczek to sądzę, że byłoby niewiele osób, które daje 200 zł za pad, który jest źle skrojony itp(mówię o ostatniej kolekcji).
Graba., dokładnie tak samo jest z owijkami, za 100 zł bez znaczka, który jest jednak charakterystyczny dla marki 😉 Zwykłe czarne polarowe owijki mogę kupić za 30zł, a jednak wolę te ze znaczkiem 😉 I jestem pewna, że wiele was w tym momencie dodałoby, że ze względu na jakość, ale jestem pewna, że nie tylko o to chodzi 😉
A kupując np. bluzę ADIDASA z listkiem na plecach, nie byłoby listka, to też byście nie reklamowali? Bo przecież chodziło o jakość, a nie o lansowanie listka...
Skoro znaczek to element produktu, to jak najbardziej należy reklamować, bo zaraz firmy zaczną sprzedawać owijki i pady tanszych firm jako anky bez znaczka 😉
croopie, nie no spadłam z krzesła 😉. Ja próbowałam- miałam owijki Horze, Waldhausen, Jumptec- i wbrew pozorom kiedy ktoś UMIE zawijać, to szerokość, rozciągliwość i grubość polaru robią ogromne znaczenie. Znam tylko jedno przyzwoite tańsze owijki, Fair Play. A owijka długości- od drzwi do nieskończoności- przepraszam... A Anky w jakości zawijania są u mnie w czołówce. I owszem- jak zawijałam- jakoś- czytaj nie umiałam- to było mi obojętne jakie są owijki bo i tak źle je zakładałam..
Burza, ale ja nie neguję jakości owijek Anky, bo sama je kupuję i bardzo lubię i faktycznie zawija się nimi świetnie. Dlatego napisałam, że nie TYLKO o to chodzi 😉
A jako off top dodam, że oprócz owijek Anky, doskonale zawijało mi się owijkami z lidla, polarowo-elastycznymi, ale to inna bajka 😉 Da się 😉
Severus, to prawda, wyglada jak zwykly niebieski, w ogole nie oddaje tego koloru. sprobuj zrobic zdjecie w mniej ostrym sloncu (albo najlepiej za chmurami, lub w pomieszczeniu-mysle ze powinno wyjsc lepiej)