Forum konie »

produkty ANKY

Ktoś chyba poszukiwał Anky pink lilac  👀
Powinnien byc jeszcze tutaj: http://okser-elite.pl/ANKY_Komplet_pad_i_owijki-159.html
Przynajmniej tak jest napisane na stronie  😎
wpadłam w nałóg. ankomanie xD

ja kce kiwiiii! i sponsora oczywiście 😀

a oto mój Pamir pedałek w purple i coral'u

powiedzcie mi, że to kłamstwo, że będą wszechstronne... a nawet jak będą, to i tak na Basie będą za duże i złe i w ogóle ;( bo ja wczoraj dojżałam kolory i czuje sięz tym źle ;( a właściwie to tak:  😜
Nirv w purple wygląda ok, ale coral to szał 😜
Manta oj będą będą  🤣 pea i banana będą moje sasasa  💃
Lib, to dzisiaj go zobaczysz na żywo :P bo słyszałam, że będziesz u nas 😀
wszechstronne? będą? świetnie. bd pod skokówke 😀 xD
Nirv będę koło 10.30 😉 i chętnie pooglądam kolekcje 😀
i porobisz mi zdjęcia :P bo biore aparat, a nie ma mi kto zdj robić xD :PP

jak by miał ktoś kiwi zbędne to zapraszam do mnie :P

a mi się strasznie podoba hortensja i ta nieszczęsna banana  😜
banan cudny, to fakt 🙂 ale to też od maści zależy,jak co na koniu wygląda.
ja bardzo poszukuje jakiejkolwiek odmiany pomarańczowego padu, chętnie z owijkami. ich tam było kilka kolorów

może ma ktoś na zbyciu?

a tak w ogóle (przepraszam, jeśli to pytanie dopiero co pało, bo nie sprawdziłam) czy to juz zawsze bedzie tylko ta podstawowa kolekcja? czy beda tez inne kolory?
Kaprioleczka ciężko powiedzieć czy będą inne kolory w standardzie. W tym roku Anky dodała bananę i kiwi  🙂
Może jak będzie duży popyt na jakiś konkretny kolor to i on dołączy do standardów  😉
Z kolekcji wiosna/lato 2008 sporo osób było zainteresowanych bananą i proszę... banana dołącza do standardów
banana i kiwi. dwa wymarzone kolory... kurde, tylko kasy brak.

a jest jakiś limonkowy?
Nirv tak kasa, odwieczny problem  😉

Ale nie musisz się martwic, bo jak kolor jest w standardzie, to jest dostępny cały czas. Nie kupisz teraz, to kupisz później, jak kasa będzie  😉
no, to fakt 😀

mi się maży ogólnie jakiś limonkowy/zielony komplet 😀
Nirv jak zielony, to kiwi no i w najnowszej kolekcji ma być pea (pewnie jasna zieleń)  😉
pea= zielony groszek 😉
Coś mi się wydaje, że kiwi nie będzie w standardzie - tylko ten zielony groszek. Pewnie ktoś skojarzył kolory (widząc na wcześniejszych fotkach bananę i jasny zielony podobny do kiwi ) i taka niejasność mogła nastąpić. Bo nie sądze, że na raz pojawią się dwa podobne odcienie.  A swoją drogą jestem ciekawa jaka będzie różnica w odcieniu pea w stosunku do kiwi.
kurcze, a ja miałam kase tylko jakoś sie zagapiłam, bo nie spodziwałam sie zę pomarańcze zupełnie znikną 🙁 i przegapiłam pad 🙁((

jesli ktoś bedzie chciał sie pozbyć to dawajcie znać  :kwiatek:
Dorotheah z tego co mi wiadomo, to banana i właśnie kiwi wchodzą do standardów. A to że pea będzie, to tylko chwilowo, bo w kolekcji nazwijmy to sezonowej  😉

Kaprioleczka a o jaki pomarańcz Ci chodzi? Może coral? Bo z tego co widziałam na allegro, to jeszcze w Karinie jest:
http://allegro.pl/item560681428_pad_anky_coral_nowa_kolekcja_wysylka_gratis.html
no o jakikolwiek pomarańcz... co prawda z tego zdjęcia

to najbardziej mi sie podoba ten pierwszy z prawej a coral to ten pierwszy z lewej, ale on jest chyba mniej czerwony a bardziej pomarańczowy niż na zdjęciu, prawda?  👀 👀 👀

tylko jest jeden maleńki problem - mam zablokowane konto na allegro  👿
myślicie ze da sie go tez w sklepie kupic?
może tu? http://www.gnl.pl/anky-kolekcja-jesienzima-0809-p-3113.html

ten pomarańcz to terra  🙂
Kaprioleczka napisz do Sierry  😉
Albo skorzystaj z linka podanego przez fin  🙂
a jak pierzecie swoje aneczki? w sensie, pady i owijki?
Nirv
ja pady piorę ręcznie bo po prostu boję sie włożyć 200 zł do pralki (swoją drogą świetnie się piorą!). Owijki normalnie won do pralki i wsio  😉
ja wrzucam do pralki na 30 stopni , pad oddzielnie ( kazdy czaprak piore oddzielnie) a owijki pare kompletów razem . Zawsze wszytko piore w 30  chyba ze te starsze czapraki które sie marnie dopieraja to w 40
czy ktoś mi może powiedzieć mniej więcej jaka jest różnica kolorystyczna między padami coral i terakota?  👀

bo na zdjęciu Nirv pad coral wydaje sie właśnie taki pomarańczowy jak chcę, a na zdjęciu ze sklepu bardziej pomarańczowy wydaje się pad terakota.

help!
ja widziałam oba w sklepie nazywo , dla mnie żaden nie jest choc troche pomarańczowy  tylko to  odcienie czerwieni
Terra wchodzi trochę w pomarańcz
Wstawiałam kiedyś zdjęcie w KRM, ale dla przypomnienia wstawiam ponownie😉

I jeszcze jedno luzem, moim zdaniem to zdjęcie dobrze oddaje kolor

🙂
trudno, będzie czerwony w takim razie bo już zamówiłam ten Coral 😉 mam nadzieję, że niezaleznie od odcienia mi się spodoba 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się