Forum konie »

produkty ANKY

niestety poza kolorem anky juz do mnie nie mowia 😉 wszytskich sie pozbylam... nie rownaja sie Esom i Eskadronom
gdyby jeszcze kolorów takich ładnych nie dawali to bym mogła spokojnie powiedzieć, że Anky sa fee...
Zairka Ja chyba ostatni VS shitake upolowałam 😀iabeł:

akzii Mam krete, madeira i shitake, nie wiem czy który jest kolekcja 2009  🤔
ja tez sie juz z anek wyleczylam 😉 zostawilam tylko babane od akzzi

madeira i dusk to z tej lichej kolekcji 😉
Dramka kreta jest z 2009 😉
W takim razie podziele się fatalną fotką

Moje spostrzeżenia: Kreta jest taka sama rozmiarowo jak Shitake i mniejsza od Madeira.
dzieki za fote.

Bo kolekcja z  madeira to jedyna kolekcja, która miała krój większy- chyba na wypróbowanie... 👀

A w ogóle to jak patrze na te Anky, jak tak sie wymiętolą po praniach, to aż mi szkoda ich prać.. 😵
Jak widać ten "mały" anky nie jest dla nas za mały..

Chyba każdy czaprak jest piękny to pierwszego prania.
lepiej znoszą pranie ręczne, tylko duzo z tym roboty i musi być ciepło, bo nie chcą schnąć
wszystkie 4 nie mają czy np jedna ?

tak na wszystkich czterech ;/
a ja myslalam że kupuje się np. markowe owijki żeby mieć coś dobrego a nie żeby mieć naklejkę np.ANKY, no ale może tylko ja tak postrzegam  😁
noen, to kupując Anky odpruwasz naszywkę? 😁
a ja myslalam że kupuje się np. markowe owijki żeby mieć coś dobrego a nie żeby mieć naklejkę np.ANKY, no ale może tylko ja tak postrzegam  😁

😁 żartujesz prawda? Liczy się przecież tylko lans  😎  😁

ANKY na allegro  😅

Kusi mnie stone grey..

http://allegro.pl/czaprak-anky-pad-4-kolory-nowe-i1239356553.html
Stone grey ma śliczny kolor 😉 Na szczęście każdy z tych 4 kolorów już mam w wersji DL, bo VS do mnie nie przemawiają 😉
stone jest prze, prze, prze śliczny .  szkoda, że vs . ale ostatnio nie przemawiają do mnie anky .
Tylko czy to jest napewno stone? Bo na fotce wyszedł ciemny bardzo  🤔
stone bo to sa pady z kolekcji lato 2009. a on wychodzi różnie bo taki ma nietypowy kolor.
noen, to kupując Anky odpruwasz naszywkę? 😁

nie ale kupuję dla ''jakości'' a nie dla pokazania że to Anky 😁
noen, haha, no tak, w przypadku Anek to faktycznie jakość pierwsza klasa. 😀
dla mnie anky sa dobre jakościowo, ja nie narzekam  😉 wole to niz ES 🙂
noen  wiesz wszystkie anky mają te naszywki, a tu nagle kupuje bez nich to . Troche dziwne , nie uważasz ??
juliadna, reklamuj 😉
jest jeden minus bo kupiłam u ich to na stoisku i nie dostałam paragonu
ups, spróbować nie zaszkodzi, może cię pamiętają 😉
fajnie by było napisałam @ , bo za bardzo nie mam możliwości się u nich zjawić  😡
A mnie strasznie kusi Banana i Hortensja na allegro. Muszę to przemyśleć  😜
noen  wiesz wszystkie anky mają te naszywki, a tu nagle kupuje bez nich to . Troche dziwne , nie uważasz ??

Miałam się nie odzywać, ale nie mogę.
Jaki podasz powód reklamacji?? "Nie mają znaczka"  😂
w sumie to maja znaczek ale nie gumowy 😂
ha ! ha ! ha ! bardzo śmiszne co byś ty w takiej sytułacji zrobiła też byś się wyśmiewała z siebie ,  że przy stanowisku nie otworzyłaś opakowania i nie sprawdziłaś czy mają te naszywki ??

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się