Dzięki dziewczyny 😉 Sierra jak go oglądałam w pokoju to szczerze mówiąc też nie była przekonana, ale jak wrzuciłam na konia to się utwierdziłam w przekonaniu, że to dobry zakup 😜 Takie wsciekłem kolory pasują nam do charakteru... 😀iabeł: Dorotheah kolor w każdym świetle wygląda inaczej ale jest raczej chłodny, niedojrzały banan. Brzask dzięki za fotkę :kwiatek:
Jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości co do banany 😉 w końcu doprosiłam się męża o zdjęcia. Przyszalał, zrobił 10 😤 Ubolewam jedynie nad faktem braku owijek do kompletu 🙁
może nie do końca o Anky padach ale, kto z posiadaczy padów może mi zmierzyć o ile dłuższe są pady euro-star'a i polo pady eskadron'a od padów anky.Niestety pad anku byłok 5cm za krótki pod moją ujeźdżeniówkę.
Próbowałam zacytować, ale nie mogę, więc wstawię tak:
"Czy gdzies w Warszawie, w sklepie stacjonarnym dostane jeszcze Oxblooda?? Moze ihaha?? Widzial ktos?? Ja widziałam w pasi-koniu,ale to było ponad tydzień temu" "Dolga byłam dzisiaj w Pasi-koniku i z zimowej kolekcji zostały im tylko 2 Sky"
Nie ma, bo ja kupiłam ostatni i jestem nim zachwycona 😍
Nowa kolekcja Anky 😅 Pady w barwach: braigh red , pea (zielony), banana, hortensia (ciemny fiolet?), kreta blue, orchid, stone grey: http://www.anky.nl/index.asp?page=kleding
Mnie urzeka hortensia 😜 (także na kantarze i dłuższej kurteczce) . Właśnie szukałam jakiegoś ciemnego fioletu dla mojej 😅
Hortensja na fotach padów wyglada faktycznie niemal na ciemny granat, ale wystarczy popatrzeć na ubrania, kantary - tam gdzie jest piekny fiolet - jest nazwa koloru hortensia.
Oooo to juz wiem na co teraz będę zbierać kasiorkę 😜 a czy w sklepach interentowych polskich już jest dostępna ta kolekcja?? i jak sie kształtuje cenowo??