Forum konie »

produkty ANKY

Dzięki dziewczyny 😉
Sierra jak go oglądałam w pokoju to szczerze mówiąc też nie była przekonana, ale jak wrzuciłam na konia to się utwierdziłam w przekonaniu, że to dobry zakup 😜 Takie wsciekłem kolory pasują nam do charakteru...  😀iabeł:
Dorotheah kolor w każdym świetle wygląda inaczej ale jest raczej chłodny, niedojrzały banan.
Brzask dzięki za fotkę :kwiatek:
nie ma za co  😉

jaki kolor jeszcze wchodzi do standardów?
kiwi  😉
Jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości co do banany  😉 w końcu doprosiłam się męża o zdjęcia. Przyszalał, zrobił 10  😤
Ubolewam jedynie nad faktem braku owijek do kompletu  🙁
Czy gdzies w Warszawie, w sklepie stacjonarnym dostane jeszcze Oxblooda?? Moze ihaha?? Widzial ktos??
a wiadomo już coś w sprawie nowej  kolekcji ??
Dolqa Ihaha w ogóle nie miało tej kolekcji.
Ale ktoś kupił banane w ihaha z tego co kojarze.
tak ale to dawna kolekcja a nie ta co teraz sie skończyła
pokemon - do padu banana pasują nieźle owijki eskadrona lemon. Myślę, że da się jeszcze gdzieś je dorwać... 🙂
ciska, no tak xD Kolekcje pomyliłam  😁
Czy gdzies w Warszawie, w sklepie stacjonarnym dostane jeszcze Oxblooda?? Moze ihaha?? Widzial ktos??

Ja widziałam w pasi-koniu,ale to było ponad tydzień temu.
Na ich stronie znalazlam juz tylko SKY, ale w takim razie bede sie dowiadywac. Dzieki  🙂
są na stronie Końskiego Świata w Konstancinie, więc pewnie mają  😉
Dolga byłam dzisiaj w Pasi-koniku i z zimowej kolekcji zostały im tylko 2 Sky.
może nie do końca o Anky padach ale,
kto z posiadaczy padów może mi zmierzyć o ile dłuższe są pady euro-star'a i polo pady eskadron'a od padów anky.Niestety pad anku byłok 5cm za krótki pod moją ujeźdżeniówkę.
Próbowałam zacytować, ale nie mogę, więc wstawię tak:

"Czy gdzies w Warszawie, w sklepie stacjonarnym dostane jeszcze Oxblooda?? Moze ihaha?? Widzial ktos??
Ja widziałam w pasi-koniu,ale to było ponad tydzień temu"

"Dolga byłam dzisiaj w Pasi-koniku i z zimowej kolekcji zostały im tylko 2 Sky"

Nie ma, bo ja kupiłam ostatni i jestem nim zachwycona  😍

Nowa kolekcja Anky  😅
Pady w barwach:  braigh red , pea (zielony), banana, hortensia (ciemny fiolet?), kreta blue, orchid, stone grey:
http://www.anky.nl/index.asp?page=kleding

Mnie urzeka hortensia  😜 (także na kantarze i dłuższej kurteczce) .
Właśnie szukałam jakiegoś ciemnego fioletu dla mojej  😅
Hortensja to jest chyba właśnie taki fiolet jakiego szukałam  😜
No i chyba mniej więcej taki jaki mi się marzy od jakiegoś czasu 😜 😅

O matko, chcę go już dzisiaj  😜  🤔wirek:
ciekawe jak z jakoscią
Ciekawe jaka cena skoro wszystko poszło w górę.
Dobrze że jest banana  🤣 i ciekawe jak wygląda ten pea, czy jest podobny do kiwi
U mnie hortensja na monitorze wygląda jak ciemny granat raczej...ale orchid powala 😜
orchid jest śliczny ale ja ciągle choruję na pink lilac
hortensia i banana beda moje, tylko powiedzcie mi kiedy to bedzie w sklepach bo kase trzeba uzbierac 😀
Właśnie jak to jest z tą hortensią to jest ciemna śliwka czy raczej granat ?
Ale orchid jest też szałowy  😜
Hortensja to ciemna śliwka, bardzo podobna (może o ton ciemniejsza) do ES Plum 😉
tak tak wygląda na śliwkę
Hortensja na fotach padów wyglada faktycznie niemal na ciemny granat, ale wystarczy popatrzeć na ubrania, kantary - tam gdzie jest  piekny fiolet - jest nazwa koloru hortensia.
Oooo to juz wiem na co teraz będę zbierać kasiorkę  😜
a czy w sklepach interentowych polskich już jest dostępna ta kolekcja?? i jak sie kształtuje cenowo??
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się