ja mam pytanie ze słoika anko-laika: czy lake blue i sea blue to jeden i ten sam kolor? (przeglądanie sklepów internetowych mi już taką sieczkę w głowie zrobiło, że nie wiem zupełnie 🤔wirek🙂
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnpmod.gif[/img] Kolejny raz ogłoszenie w niewłaściwym miejscu. Lecimy więc poziom wyżej z ostrzeżeniem - moderowana na 7 dni.
tak jest wyprzedaż ,z kolorów padów jak byłam ostatnio to były off white , coś jasno różowego chyba 2 sztuki i coś jeszcze ale nie pamiętam i żółte owijki ostatnia sztuka
Pytałam bo kiedyś jedna z użytkowniczek miała go na sprzedaż i wstawiła zdjęcie, gdzie wyglądał jak lawenda. A faktycznie, jak poszperałam, to taki mimo wszystko jaśniutki różowy 😉 Ale... na pociechę mam Bright Reda, który właśnie dzisiaj do mnie dotarł 🙂
Chciałam się poradzić znawców - pad anky w kolorze Bright Red to jest w klasycznym czerwonym kolorze czy tez raczej wpada w jakiś odcień różu? Bo ze szmatocholików wynika, że to raczej taka malina, a z firmowych zdjęć, że raczej klasyczna czerwień.
Freszmaker, do mnie dzisiaj dotarł Bright Red, i to jest taki kolor truskawkowo-jogurtowy, taki bardzo jasny czerwony delikatnie wpadający w róż. Ciężko określić ten kolor, ale w realu nie jest tak wyraziście czerwony jak na zdjęciach katalogowych 🙂
Apropo, powiedzielibyście że ten koń ma pierwszy raz jazdę troszkę ujeżdzeniowa ? Ona chodziła zawsze TYLKO I WYŁĄCZNIE w spokojne tereny ! Jej pani nie umię za dobvrze jeździć więc tylko stępo-kłusowe tereniki, a tu taka niespodzianka jak na nia wsiadłam po raz drugi 🙂 Za pierwszym razem ujeżdzeniowo nie męczyłam tylko tak aby szła ładnie i nie gnała lub nie zamulała, nie stawała nagle itp. a po raz drugi taka zmiana 😍