Forum konie »

produkty ANKY

ihaha sprzedawało niedawno po 150zł 🙂
I jeszcze ten z wawy na G, chyba Girdian czy jakoś tak.
Też po 150zł
ja mam pytanie ze słoika anko-laika: czy lake blue i sea blue to jeden i ten sam kolor? (przeglądanie sklepów internetowych mi już taką sieczkę w głowie zrobiło, że nie wiem zupełnie  🤔wirek🙂
Chyba pasi konik robił w tym roku weekend urodzinowy i pad i owijki wychodziło około 180 zł
awionetka, nie . 😉 lake blue to starsza kolekcja i wygląda tak:

http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/35

i nowsze, sea blue
uf. dziękuję jak nie wiem co  💘
tadam a tym razem w Anky Madeira

💘 💘

duże :

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/752ea7d76562d445.html
Ale super! Nie widziałam takiej anki jeszcze 💘
edit:
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnpmod.gif[/img] Kolejny raz ogłoszenie w niewłaściwym miejscu. Lecimy więc poziom wyżej z ostrzeżeniem - moderowana na 7 dni.
juliadna, bardzo ładnie ten kolor wygląda na twoim koniu. 😀

Waniutek, chyba chcesz zarobić kolejne ostrzeżenie... 😎
konik nie mój  🙁 pisałam to już  ;pp

150 są w ihaha 😉 bynajmniej, były.
Są  😀
tak jest wyprzedaż    ,z  kolorów padów jak byłam ostatnio to były   off white  ,  coś jasno różowego  chyba 2 sztuki i coś jeszcze ale nie pamiętam  i żółte owijki ostatnia sztuka

edit:

mam na myśli ihaha
A czy madeirę jeszcze gdzieś się dostanie? Wie ktoś coś? Bo szukałam  👀 być może nieudolnie) i nie znalazłam 🙁
Jakaś Madeira chyba jest u nas w ogłoszeniach, ale o ile pamiętam to VS... Wersja VS jest też w konik.com.pl 😉

Edit: Przy okazji, ma ktoś real foto padu Dusty Lilac? Czy to jest taka lawenda?
Livia, wyciągnięte z wątku były jeszcze zdjęcia bez konia, ale to już dasz radę sama wyszukać .🙂
Livia, dla mnie to pudrowy róż.
Pytałam bo kiedyś jedna z użytkowniczek miała go na sprzedaż i wstawiła zdjęcie, gdzie wyglądał jak lawenda. A faktycznie, jak poszperałam, to taki mimo wszystko jaśniutki różowy 😉
Ale... na pociechę mam Bright Reda, który właśnie dzisiaj do mnie dotarł 🙂
Chciałam się poradzić znawców - pad anky w kolorze Bright Red to jest w klasycznym czerwonym kolorze czy tez raczej wpada w jakiś odcień różu? Bo ze szmatocholików wynika, że to raczej taka malina, a z firmowych zdjęć, że raczej klasyczna czerwień.

Czy ktoś kto ma może się wypowiedzieć?
Freszmaker, do mnie dzisiaj dotarł Bright Red, i to jest taki kolor truskawkowo-jogurtowy, taki bardzo jasny czerwony delikatnie wpadający w róż. Ciężko określić ten kolor, ale w realu nie jest tak wyraziście czerwony jak na zdjęciach katalogowych 🙂
No to niedobrze, bo ja chcę klasyczną czerwień. Była kiedyś taka u anky? Bo wszystko takie z wariacja na temat różu.

Livia
- wielkie dzięki.
Była Anka Red (ale to już b. stara kolekcja), poza tym masz jeszcze np. Cardinal z zimy 2009 - to takie klasyczne czerwienie 🙂 No i bordowy Oxblood 🙂
Cardinal jest dosyć klasyczną czerwienią - miałam i ją i bright red i ten drugi poszedł na odstrzał bo też wolę klasykę 🙂
anky butterscotch  na gniadym
slojma, bardzo fajnie wygląda 😀 To kolor dla gniadych.
Anky Orchid 🙂
Livia- dziękujemy  :kwiatek: mi też się bardziej podoba niż mist, lubię jednak żywsze
Przepraszam  że nie pomniejszyłam 😡

Apropo, powiedzielibyście że ten koń ma pierwszy raz jazdę troszkę ujeżdzeniowa ? Ona chodziła zawsze TYLKO I WYŁĄCZNIE  w spokojne tereny ! Jej pani nie umię za dobvrze jeździć więc tylko stępo-kłusowe tereniki, a tu taka niespodzianka jak na nia wsiadłam po raz drugi 🙂 Za pierwszym razem ujeżdzeniowo nie męczyłam tylko tak aby szła ładnie i nie gnała lub nie zamulała, nie stawała nagle itp. a po raz drugi taka zmiana 😍
A czy madeirę jeszcze gdzieś się dostanie? Wie ktoś coś? Bo szukałam  👀 być może nieudolnie) i nie znalazłam 🙁

http://www.ihaha.pl/product_info.php?cPath=31_81&products_id=606&osCsid=305092791dba6ee1e7e2fd242c0cfded  tutaj masz za 150 zł 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się