Forum konie »

produkty ANKY

dla ankypadomaniaków - kurteczki pod kolor padow  🤣

LARIX + SKY

SKY

OXBLOOD + CORAL

CORAL

ALTROSA (?)

znalezione na ebay.de u tego sprzedajacego: http://stores.ebay.de/horse-hound-shop

i jeszcze dwie - tym razem od tego sprzedajacego: http://stores.ebay.de/voelzing-reiten-fahren-outdoor

PEBBLE + KOBALT

CHINA RED + BANANA

ufff, na szczęśnie nie ma kiwi... To chyba jedyny kolor z ostatnich czasów, który naprawdę do mnie przemówił.
Ta kurtka Larix plus Sky-  😵 bossssssssssssssska.
Kurcze...teraz to już będzie mozna oficjalnie puścić pawia na ujeżdżalni :P

Nie lubię takich oczywistych zestawien - ale co tam kto woli 🙂
Jedyna z tych kurtek która mi się podoba to (o zgrozo!!) Altrosa 🤔 , ew. jeszcze Sky. Reszta ma jak dla mnie i krój i kolory nie do zniesienia
Kroj pierszej i trzeciej jest brzydki. Wyglada jak kurtka do chodzenia na ryby. Fu.
Żadna mi się nie podoba. Jakieś takie dziwne kroje mają.
Kroj pierszej i trzeciej jest brzydki. Wyglada jak kurtka do chodzenia na ryby. Fu.

na Anky wyglada moim zdaniem całkiem nieźle 😉

na wieszaku wygladała "bez szału", ale na Anky... ujmuje mnie ten krój! moim zdaniem bardzo efektowna i kobieca 🙂
Na Anky wygląda lepiej, ale to coś na kształt bolerka to można by sobie darować moim zdaniem... 😉
Proszę, pomóżcie mnie przekonać, że na jasno gniadym kleszczu china red wygląda ładnie...
moim zdaniem, ta kurtka dobrze wygląda na Anky i będzie wyglądała dobrze na osobach o zbliżonej figurze.
Uważam, że osoby solidniej zbudowane będą w niej wyglądały koszmarnie. Podkreśli krągłości.
Na Anky wygląda lepiej, ale to coś na kształt bolerka to można by sobie darować moim zdaniem... 😉

ale wlasnie to bolerko "robi" kurtke! bez niego to bylaby najzwyklejsza kurtka, a z nim ma to coś 🙂
Kurcze...teraz to już będzie mozna oficjalnie puścić pawia na ujeżdżalni :P

Dokładnie. Mój facet podobnie stwierdził. Szczególnie te z tym niby-bolerkiem.
ta kurtka nawet na Anky wygląda źle. Jeszcze w tych kolorach nasuwa mi się na myśl obraz strażaka, albo robotników drogowch...
a te ze sznureczkami jak od marynarzy.
mi sie z mundurkiem harcerskim kojarzy
te niby -bolerka w nadchodzcym sezonie będziecie miały na co-drugim ciuchu w sklepie

popatrznie na pokazy pret-a-porter  - same tego typu fasony, kurtki, bluzki, marynarki, sukienki - wszystko z takimi "drugimi klapami"
Nitka w takim razie w tym sezonie nie bedę modna 😉 Zupełnie to do mnie nie przemawia
Libell, fiolecik na moim pedałku się świetnie spisuje 🙂 koleżanka robiła zdjęcia, to wstawię niedługo 😀 żałuj, żałuj :PP
Libelko, mogę?  😀

pięknie na niej wygląda  😍
super kolor, chyba zaczynam sie cieszyć że będzie standardem...  😅
no, to fakt 🙂 ja jak zarobie coś to może kupie sobie, bo śliczny jest 🙂
jaki kolor ma tak na prawdę pad oxblood?
głęboki bordo czy raczej zbliżony do malinowego?
Wg mnie nie jest ani trochę malinowy.
fin- głęboki bordowy. taki nawet mozna by powiedziec brązowawo krwisty <?> zalezy w jakim swoetle. moje foty na poprzednich stronach dosc dobrze oddają kolor  😉
Cooo? Bananka będzie standardem? O nieee... Nie dość, że marzy mi się Off White to jeszcze ta Bananka, no zastrzelcie mnie, błagam!
głęboki powiadacie... to koniec  😁
Libelka wow, nawet się nie spodziewałam  😲 Super!  😲

Wstyd się przyznać, ale jestem ciut w szoku, wiedziałam że będzie ok, ale w tym kolorze po prostu rewelacja!  😀 Dużo lepiej niż mojemu Czardaszowi  😀
Ta banana też mnie co raz mocniej neci (po fotach Koniczki,Libelki). Tylko wciąż się zastanawam czy ten kolor na zywo jest chłodny- oczodajny (nieojrzały banan), czy  stonowany -ciepły (bardzo dojrzały banan) jak na ostatniej fotce u Brzaska. Na fotach z lata wydawał mi sie bardzo chłodny. Jak to jest ?
((może ktos umie porównac odosząc się do odcienia eskadrona gelb?? :oczy2🙂

Libelka
Czadowo
Libella szałowo!

Dorotheah to raczej zimny odcień, taki cytrynowy a nie gelb.
Burza
Dzięki  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się