ja uważam że ta kolekcja gdzie był grass wcale nie jest zła, miałam porównanie do banany i wygrywa grass, świetnie się pierze, nier marszczy się, jest taki sztywniejszy i grubszy?
ja uważam że ta kolekcja gdzie był grass wcale nie jest zła, miałam porównanie do banany i wygrywa grass, świetnie się pierze, nier marszczy się, jest taki sztywniejszy i grubszy?
Fantazja, dokładnie to samo chciałam napisać! Mój grass był na koniu 3 razy, został uprany i wygląda jak nowy. Nie wiem skąd te twierdzenia "strasznej" kolekcji... 🙄
jesli chodzi o owijki do pea to nie najgorzej wygladaja owijki mustanga, sa ciut jasniejsze ale nie wyglada to najgorzej. wrzuce fotke jak uda mi sie zrobic.
jesli chodzi o owijki do pea to nie najgorzej wygladaja owijki mustanga, sa ciut jasniejsze ale nie wyglada to najgorzej. wrzuce fotke jak uda mi sie zrobic. [/quote]
A więc przyszedł mój cardinal 😉 Ogólnie byłam happy i wzięłam go od razu do stajni na jazdę, podoba mi się 😀 Mam pytanie? Ile istnieje rodzajów tych padów? Ujeżdżeniowa? Skokowa?( i wszechstronna?) ... Bo wcześniej kupowałam niby skokówkę i była mniejsza. Teraz była nazwana wszechstronną i jest chyba ciut dłuższa i mniej wyprofilowana z przedniej strony.
Jak wróciłam do domu i przyjrzałam się padzikowi to byłam w lekkim szoku 😲 Firma wyrobiła sobie opinię i robią na odpierdziel...? Mój Stone grey jest o niebo lepiej zrobiony niż ten cardinal, z której on jest kolekcji? 🤔 Ale ogółem jestem zadowolona 😀
Przepraszam 🙁 Ale nie umiem dodawać więcej niż 4 zdjęcia w 1 poście. 1) jaka różnica jedna strona bardziej wyprofilowana, druga płaska. 2) szycie... boskie! chyba ktoś przyszedł na kacu do pracy. 3) ah to zakończenie genialne 🤣