No właśnie 😲 oszukali mnie. Jak kupowałam ze sklepu to były dostępne te żywe kolory i graphit który na fotce sklepowej wyglądał jak w poprzednim moim poście 2 zdjęcie. A jak przyszedł to było zdziwko 🤔wirek: co to jest za kolor w ogóle. Nie mogłam owijek dobrać przez neta to wysłałam go w podróż. 🥂
xxagaxx a ty co masz za owijki? 😉 W sumie nawet fajnie to wygląda mimo że jest jakaś różnica
Czy ktoś chce się pozbyć bądź ma namiar na jakąć czerwoną? 😉 co pasuje do takiego siwka?
do Twojego Elapa na pewno będą pasowały żywe kolory. Pea, bright red, Butterscotch, grass, aqua i banana. Ktoś ostatnio miał na sprzedaż bright red za chyba 140 zł, musisz przekopać ogłoszenia, o ile już nie poszedł. ;]
to o Stone Grey??? Bo jeśli tak to on zmienia kolory w zależności od pory dnia i nasłonecznienia 😀 Ja mam Ankowe 😀 i pasują idealnie, jak jest zdjęcie w cieniu 😀😀
A ja dostałam dziś komplet Kiwi od Burzy 🙂 :kwiatek: Porównałam go z Grassem - i są niemal identyczne. Kiwi jest ton, pół tonu jaśniejszy - i to cała różnica 😉 Jak będę w stanie, to wkleję fotki. Ale na razie chyba zostawię sobie oba - bo uwielbiam mojego konia w zieleni 🙂
Nie wiem jak z jakością, natomiast po samym "macaniu" on jest taki... papierowy. Nie taki fajny szorstki jak te starsze Anki. Swoją drogą, wiecie może gdzie można dostać Bright Red DR? O ile w ogóle gdzieś jest? 🙂 W Okserze wisi, ale jest za 206 zł, może wiecie gdzie może być taniej? :kwiatek:
nie pracuję 😎 w sklepie jest ogromny problem z internetem, bo jest zakłócony sygnał przez jakiegoś użytkownika obok lokalu i nic nie da się z tym zrobić, może to dlatego ten kontakt jest taki beznadziejny (ale nie jestem pewna, więc nikogo nie usprawiedliwiam) 🙄