Forum konie »

produkty ANKY

Dodam że tak wygląda zimą  😁
No właśnie  😲 oszukali mnie.
Jak kupowałam ze sklepu to były dostępne te żywe kolory i graphit który na fotce sklepowej wyglądał jak w poprzednim moim poście 2 zdjęcie.
A jak przyszedł to było zdziwko  🤔wirek: co to jest za kolor w ogóle. Nie mogłam owijek dobrać przez neta to wysłałam go w podróż.  🥂

xxagaxx a ty co masz za owijki?  😉  W sumie nawet fajnie to wygląda mimo że jest jakaś różnica

Czy ktoś chce się pozbyć bądź ma namiar na jakąć czerwoną?  😉
co pasuje do takiego siwka?
do Twojego Elapa na pewno będą pasowały żywe kolory. Pea, bright red, Butterscotch, grass, aqua i banana.
Ktoś ostatnio miał na sprzedaż bright red za chyba 140 zł, musisz przekopać ogłoszenia, o ile już nie poszedł. ;]
Normalnie sezonowy pad zmieniający kolory  😁
Normalnie sezonowy pad zmieniający kolory   😁

to o Stone Grey??? Bo jeśli tak to on zmienia kolory w zależności od pory dnia i nasłonecznienia 😀 Ja mam Ankowe 😀 i pasują idealnie, jak jest zdjęcie w cieniu 😀😀
W ogłoszeniach jest Cardinal z czerwieni w tej chwili 🙂
xxagaxx no bo wyglądają na ciemniejsze myślałam że dobierałaś jakieś.

Mógłby ktoś wrzucić zdjęcie cardinala? Bo na szmatocholikach jest jakby w cieniu.
dodawałam już

ten 1
Zamówiłam, teraz czekam aż przyjdzie  😉 I tak wygląda też w normalnym dziennym świetle?
A ja dostałam dziś komplet Kiwi od Burzy 🙂  :kwiatek:
Porównałam go z Grassem - i są niemal identyczne. Kiwi jest ton, pół tonu jaśniejszy - i to cała różnica 😉 Jak będę w stanie, to wkleję fotki. Ale na razie chyba zostawię sobie oba - bo uwielbiam mojego konia w zieleni 🙂

achhh
przyszła moja Madeira 🙂  😍
teraz mam ochotę na coś innego  🤔wirek:
Cierp1enie     gdzie sprawiłaś sobie Madeire ??  👀

a wg gdzie ją mozna jeszcze zakupić  DR ??  🤔
albo któraś z was ma do sprzedania ??  😁 😁 😁
ja mam ale vs   🤣
Heh, właśnie miałam napisać że w Ogłoszeniach jest Madeira na sprzedaż, ale nie pamiętałam czy DR, czy VS 🙂
dodawałam już

ten 1

co to za kolor ten w srodku?
wygląda na graphit  😀
Tak, z tego co pisała Cierp1enie, to kolejno Cardinal, Graphit i Dusk blue 🙂
Livia wstawisz dla mnie zdjeice porownawcze grasa kolo kiwi :kwiatek:
Udało mi się zrobić tym porządnym aparatem 🙂
Po lewej Kiwi, po prawej Grass:

I bez flesza - jest już ciemno więc inaczej to widać, ale tu wyraźniejszy jest ten niemalże brak różnicy 🙂

grass jest z tej niefajnej kolekcji nie?
Nie wiem jak z jakością, natomiast po samym "macaniu" on jest taki... papierowy. Nie taki fajny szorstki jak te starsze Anki.
Swoją drogą, wiecie może gdzie można dostać Bright Red DR? O ile w ogóle gdzieś jest? 🙂 W Okserze wisi, ale jest za 206 zł, może wiecie gdzie może być taniej?  :kwiatek:
Livia tu się zapytaj czy mają jeszcze http://patatajsklep.pl/anky-ujezdzeniowy-p-496.html?cPath=6_21_48    bo są za 180 zł ^^
W Patataju nie mają, tylko na stronie nie jest to uaktualnione...
Livia, jestem w szoku! Zawsze myślałam, że Kiwi jest ciemniejszy od Grassa! 😀
juliadna - na allegro kupiłam i to tanio 😀  🏇

pianissima2003 - to graphit 🙂
Livia jak chcesz to mogę podskoczyć do pa-ta-taja i się zapytać ... jak ostatnio byłam, to wydawało mi się, że widziałam, ale może się mylę  😎
karolinaaa a Ty nie pracujesz przypadkiem w patataju? 👀
swoja droga kontakt mailowy z nimi to porazka 🙄

Livia  :kwiatek: tak jak myślałam Grass zdecydowanie ładniejszy 😍
Cierp1enie ale ty kupiłaś VS ??
nie pracuję  😎
w sklepie jest ogromny problem z internetem, bo jest zakłócony sygnał przez jakiegoś użytkownika obok lokalu i nic nie da się z tym zrobić, może to dlatego ten kontakt jest taki beznadziejny (ale nie jestem pewna, więc nikogo nie usprawiedliwiam)  🙄
karolinaaa jak to nie problem to bardzo bym Cię prosiła  :kwiatek:

Burza jest odwrotnie - Kiwi jest minimalnie jaśniejszy, taki faktycznie bardziej soczysty 🙂

Mnie się obydwa szalenie podobają, miałabym wielki problem gdybym musiała wybrać jeden 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się