Forum konie »

produkty ANKY

[quote author=D&A link=topic=202.msg637330#msg637330 date=1277806152]
W padach z nowej kolekcji nie podoba mi się pikowanie, a dokładniej to, że na dole zostaje taki cienki pasek.

Kasztan w sunshine

[/quote]

sunshine? a to nie jest butterscoth?
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] cytowanie zdjęć
sillke, susnhine, przecież inne pikowanie..
Ale nie ma ceny a Ja nie uznaje ogłoszenia "zaproponuje swoją cene"  😤

Nie wierze!  😵 Na allegro nowe pady anky za 90zł kup teraz..i moje kolory  😕
Też nie znoszę ogloszeń "zaproponuj cenę" i zazwyczaj to proponowanie nie ma końca, bo sprzedający czeka na najwyżsżą ofertę. Chcecie licytacji , to na Allegro  😤
Na takie ogłoszenia jak na złość nie odpowiadam, choćby to była niesamowicie i szaleńczo poszukiwana rzecz  😫
Dramka, gdzie Ty to masz, bo ja chyba oślepłam i nie widzę... 😀
sillke, sunshine na 100%. Kupowałam go kilka lat temu i mam go od nowości to wiem😉
Dramka, gdzie Ty widzisz te pady? Jakie kolory? Ja nie widzę🙁 Może już wykupione
Wykupione, wykupione. Na szczęście wszechstronne były.
Kurcze, a jak się pytałam to miało już więcej padów nie być🙁
w takiej cenie to się nie dziwię, że szybko zniknęły 🙁
D&A Już kupowałaś od tego allegrowicza?

Ja bym obydwa kupiła bez chwili namysłu  😜
ja też, ta czekolada... ehh .
Tak, kupiłam pad i kaptury do derek. Od razu pytałam czy nie ma więcej padów, bo za tą cenę to chciałam kupić wszystkie niezależnie od koloru😉
jaaa za taką cenę to ja bym też coś sobie kupiła 🙁
O ja  😵 ten czekoladowy ... mój pech  🥂
Ja sie zastanawiam czy black i czekolada nie będzie ze ciemna dla mojej kobyły jak dostanie zimowej sierści..
Dramnko, ja mam pady podzielone porami roku. Napewno ciemne kolory wyglądają lepiej zimą i na każdym koniu niż letnie, jak Pea zimą.
A mi się zdaje że dramka lepiej będzie latem wyglądać w czarnym lub czekoladowym..tylko Ja potrzebuje pad na zime bo latem uzywam mattesa
Pytałaś się o zimę, to ci odpowiedziałam, że zimą ciemne wyglądają dobrze na każdym koniu, w sensie maści  😉
Ale masz na myśli golone konie?

Bo mi sie zdaje ze zima czarny lub czekoladowy czaprak bedzie sie zlewać na dramce.
Mam na myśli nie golone  🙂 . Nawet jak lekko sie zleje z maścią Dramki, to i tak będzie bardziej elegancko niż w Banana czy w Pea zimą na zarośniętym koniu.
Korzystając z okazji wrzucam PEA  😉
Rozumiem! Masz racje. Kreta zimą na Dramce mało elegancka  🤔
Przed dwa dni miałam okazję użytkować ANKY z nowej kolekcji i powiem, że jestem szczerze oczarowana. Aż pożałowałam, że standardów nie mam z "nowego rzutu". Napis antypoślizgowy sprawdza się znakomicie: nie widać go pod siodłem, a na moim ogolonym i w zsheenowanym koniu (czarna absorbina ma dodatek super sheena, niestety albo stety 😉 ) pad nie przesunął się ani milimetr! Ponadto, dało się ułożyć elegancki dziubek. Naprawdę, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona.

Zainteresowanych jak to wygląda (rozmiarowo) i pod skokówką i pod ujeżdżeniówką dla długonogich zapraszam tutaj: http://voltopiry.pl/forum/index.php/topic,878.msg638957.html#msg638957 (do galerii szmatoholików).

🙂
sierra to nadrabiaj  😁
bierz jakis padzik z nowej kolekcji akurat bedzie do zestawu z owijami mist 😀
Ale ja już mam pad z nowej kolekcji (Mist), tylko... go nie mam  🤣 Bo ma go Anaa, a ten pad co ja mam (Butter) nie jest mój, bo Ciski  😉 🤣

Wzięłabym coś, ale właśnie zaparkowałam samochodem w rowie, także chwilowo cieszę się, że chociaż na owijki Mist mam 😉
Mam pytanie. A więc czy moja Anka - graphit jest anką graphit?  🤔wirek: Po zdjęciach jakie widzę w necie moja w ogóle odbiega od tego koloru.
Pozwoliłam sobie zapożyczyć fotki  :kwiatek:
Dwie pierwsze z forum, (wyglądają na takie normalne szare, jedna jasna druga ciemna) dwie ostatnie moje. (mój pad wygląda jak taki przydymiony błękit, trochę różnicy między fotkami bo 1 była robiona zimą)
to jest Stone Grey 😉

xxagaxx, ajjj jak wy pięknie w tym kolorze wyglądacie.. 🙂
no nie  😉

Jaki pad pasuje do tego konia i tej derki.  :kwiatek:

Mi przychodzi do głowy black, czekolada i madeira.
xxagaxx, ajjj jak wy pięknie w tym kolorze wyglądacie.. 🙂

heh, dzięki 😀 Uwielbiam ten kolor 😀😀 I mam go dzięki Tobie  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się