A banana nie była dwa razy dostępna w sprzedaży? Ja kiedyś dostałam na przymiarkę tą ze wcześniejszej kolekcji i wydawała mi się mocno żarówiasta(coś bardziej jak lemon) kolekcję później (czy dwie?) banana wyszła drugi raz i mam wrażenie że ten kolor jest ciut bardziej stonowany 🤔
a ja sprawiłam sobie padzik navy 🏇 🏇 i jestem zakochana 😍 😍
wprawdzie na siwego przymierze dopiero we wrześniu bo teraz jest chory ale jutro bede w nim jeździć na gniadym rumaku
Zdjęcie wykasowane, bo za duże !
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] 7 dni za przekroczoną wielkość zdjęć i 2 dni z poprzedniego ostrzeżenia za edytowanie postów. Razem 9.
A ja szukam Kiwi... bo akurat dotarly do mnie ekstra fundusze 🙂 mam nadzieję, że jakiś się znajdzie u jakiejś dobrej duszy 🙂 poza tym kuszą mnie Stone Grey, Bananka i Cobalt 🙂 ale to na później...
też polowałam na stone grey nawet zamówiłam na okserze ale mi przysłali anky grey bo isę okazało że juznie było chociaż mi powiedzieli że jest ten i ten ...
Dziewczyny nie przesadzajcie jak Livia kupuje same pady (a tak jest) to nie bedzie az tak zle kii pad byl z 3 tygodnie temu w ogloszeniach, cobalt wiem ze jedna dziewczyna na sprzedaz ma tyle ze cena masakryczna, a stone grey tez pewno sie znajdzie 😉 wiem z doswiadczenia dla chcacego nic trudnego 😀iabeł:
No, Oxblooda też myślałam że nie dostanę, a dostałam nówkę z metkami 🙂 także wierzę, że mi się uda prędzej czy później 🙂
edit: poza tym mocne parcie mam tylko na Kiwi, bo mam podobne do Cobalta i Bananki Jarpolowe pady 🙂 a reszta jak się uda to super, jak nie, płakać nie będę 🙂
Wiem Burza 🙂 tak samo jak wiem, że ma Dorothea i też nie odda 🙂 Ale może komuś się znudzi?... Jeszcze jedno pytanie, zeby to nie był totalny offtop: pytałam o różnicę w Kiwi i Pea, a jak jest z Kiwi i Grass? Bo Grassa jeszcze można dostać 🙂
MOjego ex kiwi ma teraz Burza sprzedalam go wlasnie dlatego ze chcialam kupic Grass ale niestety jak sie obudzilam nie bylo juz nigdzie owijek a ja nie kompletnego kompletu nie kupuje 😉 kiwi duzo bledszy i stonowany grass zywszy i dla mnie ladniejszy 😉 pea wogole mi sie nie podoba jest zolta 😉
A ja też jestem zdania, że nie ma rzeczy niemożliwych 😉 3 lata polowałam na rose i już myślałam, że jej nie dostane, już nawet się z tą myślą pogodziłam, a teraz leży sobie właśnie od 2 dni ze mną w pokoju 😉
Ja nigdzie nie napisałam że będzie łatwo 🙂 ale jestem dość cierpliwa - chyba.... 😀 no i ustalenie jakiegoś celu też pomaga, jest do czego dążyć małymi kroczkami. Jeszcze jedno w takim razie: w czym widziałybyście karego? W której z tych Ankowych zieleni? :kwiatek:
Livia na karego grass a z innych kolorów banana i cobalt (też mam nowego ale nie oddam 😎 czeka aż koń wydobrzeje) ale to moja opinia, no mam nadzieje ze oxblood służy dobrze :kwiatek:
barnabik, oxblood będzie miał w tym tygodniu chrzest bojowy :kwiatek:
No to chyba jednak poważnie zastanowię się nad Grassem, mimo nieco gorszej jakości tej kolekcji wg Was. Tym bardziej skoro jest taki żywszy, no i do dostania bo wisi w ogłoszeniach 🙂