Forum konie »

produkty ANKY

Myślałam,że np. na allegro był😉
Oj, dałabym dużo żeby go trafić gdziekolwiek 😀  🙄
Ja miałam pad w podobnym kolorze,trochę mniej żarówiasty.Coś pomiędzy banana a lemon
O, a jaki to kolor był? 🙂
Kurcze, ale się wkręciłam w te Anki....  😵
Ten mój to był podróba Anky,więc nie wiem jaki miał "firmowy" kolor😉ale różnił się tylko brakiem metki.
A banana nie była dwa razy dostępna w sprzedaży?
Ja kiedyś dostałam na przymiarkę tą ze wcześniejszej kolekcji i wydawała mi się mocno żarówiasta(coś bardziej jak lemon)
kolekcję później (czy dwie?) banana wyszła drugi raz i mam wrażenie że ten kolor jest ciut bardziej stonowany  🤔
Banana była dwa razy, ostatnio razem z Hortensją itp. Po bliższym przyjrzeniu się kolorom wolę ją od Straw 🙂 ale ten Lemon....🙂
Dzięki dziewczyny  :kwiatek: :kwiatek: Mist jak dla mnie jest bardzo zjawiskowy. Widać to najbardziej jak świeci słońce.

A Straw  😍 😍 Mam nadzieję że kiedyś uda mi się go dorwać 😀😀 Bo strasznie mi się podoba 😀
a ja sprawiłam sobie padzik navy  🏇 🏇  i jestem zakochana  😍 😍

wprawdzie na siwego przymierze dopiero we wrześniu bo teraz jest chory ale jutro bede w nim jeździć na gniadym rumaku

Zdjęcie wykasowane, bo za duże !
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] 7 dni za przekroczoną wielkość zdjęć i 2 dni z poprzedniego ostrzeżenia za edytowanie postów. Razem 9.
A ja szukam Kiwi... bo akurat dotarly do mnie ekstra fundusze 🙂 mam nadzieję, że jakiś się znajdzie u jakiejś dobrej duszy 🙂 poza tym kuszą mnie Stone Grey, Bananka i Cobalt 🙂 ale to na później...
juliadna, dobry wybór 🙂

Livia, raczej nie masz szans, banana jest tylko w ogłoszeniach.
Livia, napisałaś to, choćby to bylo tak hop siup i jest, fajnie zabrzmiało, szkoda, że taki wysiłek ze zdobyciem...
też polowałam na stone grey nawet zamówiłam na okserze ale mi przysłali anky grey bo isę okazało że juznie było chociaż mi powiedzieli że jest ten i ten ...

ale siwy bosko w anky grey  wygląda <33 😍
Dziewczyny nie przesadzajcie jak Livia kupuje same pady (a tak jest) to nie bedzie az tak zle kii pad byl z 3 tygodnie temu w ogloszeniach, cobalt wiem ze jedna dziewczyna na sprzedaz ma tyle ze cena masakryczna, a stone grey tez pewno sie znajdzie 😉
wiem z doswiadczenia dla chcacego nic trudnego 😀iabeł:
No, Oxblooda też myślałam że nie dostanę, a dostałam nówkę z metkami 🙂 także wierzę,  że mi się uda prędzej czy później 🙂

edit:
poza tym mocne parcie mam tylko na Kiwi, bo mam podobne do Cobalta i Bananki Jarpolowe pady 🙂 a reszta jak się uda to super, jak nie, płakać nie będę 🙂
Ja mam kiwi i nie oddam 😉
Wiem Burza 🙂 tak samo jak wiem, że ma Dorothea i też nie odda 🙂
Ale może komuś się znudzi?...
Jeszcze jedno pytanie, zeby to nie był totalny offtop: pytałam o różnicę w Kiwi i Pea, a jak jest z Kiwi i Grass? Bo Grassa jeszcze można dostać 🙂
Grass jest jaśniejszy, mi się podoba 🙂
Ale grass jest z tej kolekcji ekhm... Więc lepiej poluj na kiwi 🙂
A pea padzior jest na allegro, nowy  👀
Zairka raczej nikt nie przesadza, bo jest ciężko. Ja na Stone Greya bardzo długo polowałam. I mam go tylko dzięki Burzy  :kwiatek:

Ehh i Kiwi też bym chciała 😀😀 Ale to może kiedyś....
MOjego ex kiwi ma teraz Burza sprzedalam go wlasnie dlatego ze chcialam kupic Grass ale niestety jak sie obudzilam nie bylo juz nigdzie owijek a ja nie kompletnego kompletu nie kupuje 😉
kiwi duzo bledszy i stonowany grass zywszy i dla mnie ladniejszy 😉
pea wogole mi sie nie podoba jest zolta 😉
A ja też jestem zdania, że nie ma rzeczy niemożliwych 😉
3 lata polowałam na rose i już myślałam, że jej nie dostane, już nawet się z tą myślą pogodziłam, a teraz leży sobie właśnie od 2 dni ze mną w pokoju 😉
hehe monny jakis pomnik dla mnie albo chociaz zdjecie w ladnej ramce 😉 najpierw petroll teraz alt rosa 😂
Hehe no ja coś o tym wiem ze nie ma niemożliwych rzeczy 😀 CO nie zmienia że jest trudno 😀

Ja bym do mojej kolekcji dorzuciła jeszcze kiwi i Straw... No i zobaczymy czy się uda 😀
xxagaxx tutaj chyba tylko raz widzialam straw, jak sznurka sprzedawala
P.S masz PW 😉
Ja nigdzie nie napisałam że będzie łatwo 🙂 ale jestem dość cierpliwa - chyba.... 😀 no i ustalenie jakiegoś celu też pomaga, jest do czego dążyć małymi kroczkami.
Jeszcze jedno w takim razie: w czym widziałybyście karego? W której z tych Ankowych zieleni?  :kwiatek:

w szmatoholikach masz 2 kare w kiwi moja Grote i Poswiate Dorothead 😉
ja wolalam grass 😉
Livia   na karego grass a z innych kolorów banana i cobalt (też mam nowego ale nie oddam 😎 czeka aż koń wydobrzeje) ale to moja opinia, no mam nadzieje ze oxblood służy dobrze :kwiatek:
Zairka, a ile razy pisałam to się zarzekałaś na milion słów "nie nie nie nie sprzedam" 😀
przepraszam za  🚫
barnabik, oxblood będzie miał w tym tygodniu chrzest bojowy  :kwiatek:

No to chyba jednak poważnie zastanowię się nad Grassem, mimo nieco gorszej jakości tej kolekcji wg Was. Tym bardziej skoro jest taki żywszy, no i do dostania bo wisi w ogłoszeniach 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się