Forum konie »

produkty ANKY

To z tych cieplutkich to bright red jest super 🙂

Kiedy zdjęcia juz zakupionych padów ?
Mam nadzieję, że na dniach 🙂 wreszcie się jakaś fajna pogoda zrobila na zdjęcia, i tylko fotografa muszę ściągnąć 🙂
Jak Ci fotografa kiedyś będzie potrzeba to do stajni Twojej mam 15 min autkiem, także zgłoś się na Pw 🙂
Ninevet, dzięki 🙂  :kwiatek:
A jaka jest różnica między Pea a Kiwi? Patrzyłam na zdjęcia, ale no kurcze, dla mnie wyglądają identycznie...
pea wpada w żółty, a kiwi chyba nie 😉
Kiwi jest zielony i tyle. To zdjęcie dobrze oddaje kolor, jest może ciut bardziej soczysty.
Dzięki  :kwiatek: z tych dwóch chyba jednak Kiwi mi się bardziej podoba 🙂
Livia, mi też 😉 Pea jest jak jego nazwa- wpada w żółciejący groszek.
racja kiwi jest ładniejszej barwy  😉
http://www.allegro.pl/item1071095340_pad_anky_wyprzedaz.html  nowy i za jaką cene  🤔wirek: gdybym nie miala takiego samego sama bym go wziela
A co to za kolor wg Was? Kreta?
mi się wydaje ze kreta
90 zł? Nowy? Toć to nawet warto łyknąć i na handel puścić za 130 zł.  😉 Sprzedająca 0 komentarzy, ale widzę, że jest możliwość kupna za pobraniem.
Livia, wiem, że chciałaś ciepłe, ale jak dla mnie dla karych - błękity to strzał w 10 🙂
No mnie się po cichu Cobalt marzy 🙂 A aukcja i tak już zakończona, nie miała prawa dłużej potrwać z taką ceną 🙂

edit: natknęłam się jeszcze na Ankę Lemon - było toto w ogóle do dostania w Polsce? Jak bardzo stara jest ta kolekcja?  :kwiatek:
ale co , ona miala ich wiecej czy jak ? czy tylko niebieski wystawila ? 😉 to bedzie dusk blue
Mój Mist DL  😵 😵 Pod skokówką... no i czy to wygląda na DL? Masakra

xxagaxx, o matko .  ja chciałam brać vs, ale chyba wezmę dl, bo pod wszechstronne siodło, masakra .
xxagaxx mi to wyglada prawier ze jak jarpolowe srebro Poni
asds- dokładnie! tylko jarpolowy jadniej skrojony  😉 (strasznie nie podoba mi się to 'ucięte' pikowanie.. )
dokładnie 😀 "prawie" 😀

Mi się bardzo podoba, i bardzo żałuję że Anky nie produkuje prawdziwych padów DL.. Pozostaje mi tylko ES 😉
Wychodzi na to, że anky chyba nie jeździ w tych padach i kompletnie nie macza w tym palców, skoro pady są coraz mniejsze...  🤔

a tamten z allegro to raczej dusk blue,
Cokolwiek, kolor jest zjawiskowy!  😍
Potwierdzam, bardzo ładny 🙂
Zastanawiam sie nad kupnem kompletu Cyan ale nie jestem pwna jak wyglada w rzeczywistosci🙂 Wdzieczna była bym za jakies opinie lub zdjęcia 😉
xxagaxx, kolor fajny 🙂 cóż, idzie się cieszyć, że masz skokówkę 😁
Ładny ten Mist, chociaż bez szału jak dla mnie 🙂

Ponawiam pytanie o Ankę Lemon - była ona w ogole dostępna w Polsce? To bardzo bardzo stara kolekcja? 🙂
bardzo stara i wydaje mi się chyba ze u nas jej nie było  🙂
Livia, a gdzie ten kolor widziałaś?
Na żywo nie, ale wyskoczyło mi w Googlach jak szukałam Straw i Banany 🙂 i to jest taki fajny, mocny żółty, taki w sumie chciałabym. A zdjęcia poglądowe tu: http://members.multimania.nl/ankypads/home.htm 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się