Forum konie »

produkty ANKY

Nie powiem, nie powiem. Ale na pocieszenie powiem, że i tak pewno tego nie będziecie tak pragnąć jak ja tego pragnę. Bo to raczej mało chodliwa rzecz.  😉 Niemniej ja się cieszę.
Nie powiem, nie powiem. Ale na pocieszenie powiem, że i tak pewno tego nie będziecie tak pragnąć jak ja tego pragnę. Bo to raczej mało chodliwa rzecz.  😉 Niemniej ja się cieszę.

drażnij nas drażnij :P:P
tunrida, mów ale już 🙂 obstawiam szarości 🙂
Oj baby, baby..nic a nic cierpliwości w Was nie ma.  🤬
No dooooobra.... kurteczka do mnie jedzie. Kolorek shitake.
Jak nie będzie cudowna to .... nie wiem co.

ps i nie pytajcie po co mi kurtka na lato? Nie chcę słyszeć tego pytania !!!
[b]Tunrida[/b], a już byłam skłonna cierpliwie czekać. 😉  😁
Ja ci powiem po co! Bo po lecie przychodzi jesień najczęściej  😀iabeł:  🏇
a ja Cie pociesze jeszcze lepiej: jak lato ma wyglądać tak jak jest teraz to kurtka napewno Ci się przyda nawet w lato 😉
O !! To już wiem co powiedzieć mężowi jak na stole staną kanapki z pasztetową  😁
tunrida, rozsądny bardzo dobry zakup! Będziesz zachwycona 🙂
Tunrida mąż napewno się ucieszy  😁
Tunrida
No to ja chyba będę zazdrościć kurteczki  😀
Proszę o foty, jak kurteczka dojdzie.

Sama właśnie dzisiaj dostałam "po urodzinowy" komplecik  s-HIT-ake. I jestem już mega zakochana w tym odcieniu i delikatnie metalicznych refleksach padu. Co najważniejsze nie gryzie mi się z odcieniem karego konia, tak jak gryzie się większość brązów. Przeciwnie fajnie współgra z odcieniem karuska w słońcu. Pewnie Wam się nie spodoba to połączenie, ale dla mnie to klasyczny odpoczynek od krzykliwych barw i mocnego kontrastu (przeważających w mojej pace).
Pierwsze foty na szybko:

:kwiatek: dla minerwa za paczuszkę 🙂

I GIGANTYCZNE PODZIĘKOWANIA dla KarolaLiderowa  ZA PIĘKNY PADZIK STRAW  :kwiatek: :kwiatek:  🙇
Dorotheah, schudła Ci chyba kobyła co? Na drugim zdjęciu wygląda fajnie, ale ma odcień piachu 😉
Burza,
oj schudła i to bardzo  😤
Przez miesiąc właściciel pensjonatu odchudził konia na maksa (tłuszczyk i mięśnie spadły niemal całkiem, kręgosłup wylazł), a jak się kapnął i chciał odkarmić - wszystko poszło w brzuch.  😤 😤 😤 Miałam ochotę go zamordować... Jak mięśnie spadły -  kondycja też ( fatalna jak nigdy, a Poświata generalnie na dobrym jedzeniu sama nieźle utrzymuje sobie kondychę na padokach). Pensjonat zmieniliśmy, żywienie też + stała suplementacja i dodatkowa pasza, kobył codziennie siedzi na przepięknych łąkach, itp. Ale na razie głównie rośnie brzuch i mam wrażenie, że sylwetka wydaje się mocniejsza (systematyczna praca). Jednak nadal obrazek jest dla mnie fatalny, a pewnie sporo zejdzie nim kobył zacznie znowu wyglądać i mieć starego powerra  (Poświatek dość długo nabiera ciałka, a i stres transportu, zmiany stajni, praca jeszcze utrudniają odkarmienie)

Co do padu- na drugiej fotce odcień padu jest cieplejszy, ale cieplejszy jest także odcień maści konia, w chłodniejszym świetle, jest odwrotna sytuacja (na żywo bardzo fajnie to wyglądało także z tej perspektywy ). Mnie zawsze dobijało w karym (intensywnie padokowanym) koniu, że wiele barw pasujących do karego w słońcu (błyszczącego się w brudne złoto) , nie pasuje już do karego w cieniu (błyszczącego się w srebro). Przy tym padzie mam wrażenie, że on nadąża za refleksami mojej. I to mnie cholernie kręci.  😁
Dorotheah, moim zdaniem BOSKO!!!!😀 świetnie jej pasuje😀
Dorotheah, myślałam, że ten pad nie będzie pasował do żadnej maści, a tu proszę, na karym rewelacja!
Breva,
O jak miło, że się podoba ! 🙂

Przy okazji ratujesz moją wiarę we własne poczucie estetyki  😁

little
:kwiatek:  Już kiedyś się czaiłam na pad Schockemohle o podobnym (wg . mego monitora) odcieniu i mierzyłam sobie coś podobnego  w PS. Efekt mnie niesamowicie zaskoczył, odcień chodził za mną od dawna. Anka strzeliła w samo sedno. Tym bardziej, że mam teraz ochotę na odcienie bardziej spokojne i eleganckie, a fajne do pracy na co dzień.
Dorotheah- mi również to połączenie się podoba. I przy jednym i przy drugim odcieniu padu. Jest ok.  🙂
Anky Oxblood (zdjęcie jakości komórkowej)

Kurcze, już się chciałam tego padu pozbywać, ale chyba jej pasuje 🙄 Jaka firma ma coś podobnego kolorem?
Dorotheah, najważniejsze, że przeboje za wami, na zdjęciu nie wygląda jakby schudła do kości tylko nie jest taka okrągla jak zawsze. Ale spokojnie, odbije sobie 🙂

azhael, dla mnie super, nie sprzedawaj 🙂
Dorotheah, śliczny komplet  😀 , hmmm a wmówiłam sobie że mi się nie podoba  😤
hej, mam do was pytanie, które pady mięczy anky, eskadron i EuroStar są tak jakby największe ? chodzi mi o te nowe, moze mogłybyście dla mnie zmierzyć, mardzo bym prosiła, z góry dziękuje!
pozdrawiam !
Dorotheah jestem oczarowana  😍 Przepięknie, zaskoczona jestem bo niczego dobrego się po tym kolorku nie spodziewałam. Szkoda że moja menda gniada  👿
Dorotheah cala przyjemnosc po mojej stronie 🙂 a Twojej krolewnie do pyska we wszystkim 🙂
hate me!, gniadym we wszystkim ładnie 😉
tunrida,
:kwiatek.
A jeszcze możesz podlinkować fotę zamówionej kurteczki, bo mnie ciekawość zżera ???  🤣

azhael,
Przepięknie na siwym 🙂 Nie sprzedawaj...  🙂
chyba, że sprzedasz mi, jak się odkuję po wydatkach na suplementy  😉

Burza,
Już jest chyba trochę lepiej niż było- foty są aktualne. Żeber praktycznie już nie widać, ale kręgosłup jeszcze wystaje i mocno to kontrastuje z wiszącym brzuchem. Obecnie Poświata bardzo dzielnie pracuje, więc za jakiś czas powinno być lepiej 🙂 Ta fota całej sylwetki jest z kiepskiej perspektywy, poniższa lepiej pokazuje jak jest dziś (a przy okazji padzik w jeszcze innym świetle, zresztą chyba najlepszym).

Fantazja,
Jeszcze możesz coś z tym zrobić 😉
Mi sHITake wpadł w oko od pojawienia się kolekcji i nie dawał spokoju. 😁 Tym bardziej, że obecnie mam fazę na bardziej stonowane, klasyczne barwy, lecz takie w mniej typowych odcieniach (zresztą tę fazę mam od pebble  :hihi🙂.

hate me!,
Bardzo się cieszę, że Ci się podoba. :kwiatek:
  A sama zawsze chorowałam na gniadoszki - tym bardziej, że genialnie wyglądają w pomarańczach, lub bordo (zależnie od odcienia maści) 🙂

KarolaLiderowa,
Złota Kobieto !!! Jeszcze raz dziękujemy !!! :kwiatek: A komplement przekażę Poświatce na uszko 🙂

tunrida na pewno będziesz zadowolona, ciuchy Anky są świetne. Ja moją zimówkę uwielbiam 😍
Że ciuchy są super, to wiem. A czy będę zadowolona tego nie wiem.
Przytyłam znów.  😡 I to sporo.  😡 I w niczym się sobie nie podobam, więc i w kurtce też pewno nie będę się sobie podobać. I ciężko dobrać rozmiar. Bo czy brać taki na teraz, czy jednak mniejszy na moment jak znów schudnę? Ale...cóż...to już nie wina kurtki. W razie czego będę sprzedawać.  😉
Rozpoczynam serie zdjec Helio w tym co posiadamy 🙂 udaje mi sie jak idzie na lonze bo jak jezdze to nie ma kto foty zrobic 🙁
Nie pamietam jak ten kolor sie nazywa?
KarolaLiderowa, gdzie ty siedzisz, że Ci nie ma kto ani pół zdjęcia zrobić? Ślicznie mu w błękicie 🙂
KarolaLiderowa Pamiętam, że miałaś cobalta, więc może to właśnie ten 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się