tunrida, :kwiatek.
A jeszcze możesz podlinkować fotę zamówionej kurteczki, bo mnie ciekawość zżera ??? 🤣
azhael, Przepięknie na siwym 🙂 Nie sprzedawaj... 🙂
chyba, że sprzedasz mi, jak się odkuję po wydatkach na suplementy 😉Burza, Już jest chyba trochę lepiej niż było- foty są aktualne. Żeber praktycznie już nie widać, ale kręgosłup jeszcze wystaje i mocno to kontrastuje z wiszącym brzuchem. Obecnie Poświata bardzo dzielnie pracuje, więc za jakiś czas powinno być lepiej 🙂 Ta fota całej sylwetki jest z kiepskiej perspektywy, poniższa lepiej pokazuje jak jest dziś (a przy okazji padzik w jeszcze innym świetle, zresztą chyba najlepszym).
Fantazja, Jeszcze możesz coś z tym zrobić 😉
Mi sHITake wpadł w oko od pojawienia się kolekcji i nie dawał spokoju. 😁 Tym bardziej, że obecnie mam fazę na bardziej stonowane, klasyczne barwy, lecz takie w mniej typowych odcieniach (zresztą tę fazę mam od pebble :hihi🙂.
hate me!, Bardzo się cieszę, że Ci się podoba. :kwiatek:
A sama zawsze chorowałam na gniadoszki - tym bardziej, że genialnie wyglądają w pomarańczach, lub bordo (zależnie od odcienia maści) 🙂
KarolaLiderowa, Złota Kobieto !!! Jeszcze raz dziękujemy !!! :kwiatek: A komplement przekażę Poświatce na uszko 🙂