Forum konie »

produkty ANKY

Może te owijki nie są zawinięte idealnie, ale nie zauważyłam żeby były na tyle niepoprawnie założone aby koń mógł się nabawić kontuzji. Bez przesady. Widziałam w tym wątku wiele koni, które były o wiele gorzej zawinięte:-))
Bardzo ładny komplet:-D
Nasturtek czy ty wszystkie czerwoności Anky chcesz uzbierać? 😎

Burzolku jakos tak się złozyło, że akurat czerwone Anki mam w kolekcji  😎
Tez sie czaisz na ten kolorek? Ja dorwałam wczoraj ostatni w sklepie, a chodził za mną odkąd go tylko zobaczyłam  😍

Jutro postaram się zdjęcia porobić  😎
Kucunio Twoja wypowiedz pokazuje ze jeszcze nie wchodzimy na stare błędy 'starej" volty czyli wypowiedz na poziomie(nie wazne czy z krytyką czy nie) :kwiatek:
Prosiłam grzecznie o wymiary owijek ANKY, ale niestety moje prośby zostały pominięte na rzecz ulubionej kłótni ;-) Ale może jest jednak ktoś, komu zechce się mi pomóc?  :kwiatek:
Kenna Jakiś komplet powinnam mieć w domu, więc postaram się pomierzyć je dla Ciebie, jeśli nie zapomnę 😉
Będziesz aniołem 🙂
długość: 3,5m
szerokość: 13cm
polar: moim zdaniem ciągliwy

😉

:kwiatek:  🙂  :kwiatek:
Sierra - bardzo, bardzo dziękuję!
KuCuNiO, dziękuje, że są tu jeszcze ludzie tacy jak Ty  :kwiatek:
kenna ja moje Sky wczoraj mierzyłam i wyszło mi 2,5 m na 12,5 cm... ale może źle policzyłam bo to już późno było xD
Chyba jednak 3,5 mają.
I są troche rozciągliwe. Ale zauważyłam, że z każdą kolekcją owijki są inne.
Mogą mieć tak 12,5-13cm, wszak ja mierzyłam dla Kenny nówki sztuki, nie śmigane ani razu  😁
Właśnie w moje łapki wpadł baardzo interesujący obiekt 😎 Który w każdym świetle wygląda inaczej- raz jak niedojrzały banan, innym razem jak cytrynka... i chyba mi się podoba 😉

Libella, czy to ex Sierry? 🙂
Mimo ze oram swoje pady (alca) straszliwie.. na koniach pocacych sie do bialosci na kazdym treningu...  piore i znow do roboty.. to wygladaja one o wiele lepiej niz anky w uzytku.
Moniska dokładnie tak 😉
Crazy- pady Anky zupełnie inaczej wyglądają leżąc na koniu a inaczej jak leżą na kanapie 😉 Mój fioletowy na koniu wygląda tak:
A na kanapie dokładnie tak jak banana. Tak jakby te fałny rozprostowywały się na okrągłym koniu 😉
No to moje i na kanapie lepiej wygladaja;P

A fioletowy to chowaj bo zwine:P
Nie zwiniesz (a napewno nie mi  😉) bo właśnie do opchnęłam.... a jak patrzę na to zdjęcie to zaczynam żałować swojej decyzji 🤔wirek:
I zaluj zaluj Kochana..,
Bo Libellowi pieknie w nim bylo...
Wiem, wiem i trochę żałuję ale nie ma strachu.... w mojej pace już niebawem zawita dużo ładniejszy fiolet.... 😀iabeł:
Libella, czekam na fotki na modelce...😉
A fioletowego szkoda....
ten zołty jakos nie najzdrowiej wygląda
Dzięki Sznurka  🤣

Dementuje, to absolutnie zdrowy, dobry i wierny pad! Zdrowie ma wzorowe i żadnych za sobą kontuzji!  🤣
Oxblood 

Ładny:-)
A ja dzisiaj jeździłam w moim nowym kremowym Nici i bardzo spodobał mi sie na moim kucusiu. Wczoraj natomiast jeździłam w Brilliancie rost Eskadrona od D&A i również mi się spodobał. Na kucu leży idealnie i nie jest za krótki naszczęscie:-).
Narazie koniec z czaprakami:-P

Dla odmiany kliknęłam "kup teraz" na preparaty Niciowe Eskadrona, zobaczymy jak będą się sprawować.
Nasturcja Bardzo ładnie! W życiu bym się nie spodziewała że to bordo tak "przystoi" kasztanom  😀

ps. Co to za stajnia?  😜
Sierra Czardaszowi byłoby zdecydowanie "do pyska" w tym kolorze...mmm :-)

ps. Co to za stajnia?  😜

SK Ławra w Łajskach k./Legionowa. 🙂
Nasturtek ślicznie!

Libell super wybór dla gniadej 🙂
KuCuNiO Sierra Burza dziękujemy  :kwiatek:

Ciesze się, że Ruda Wam się podoba w tym kolorze, bo  mi dzisiaj po założeniu tak nie bardzo  do niej pasował 😡 ale na pewno się do niego przekonam na Rudej. Bo kolorek kocham od początku jak go zobaczylam  😍

Sierka stajnia Ławra w Łajskach koło Legionowa  jak napisała Lanka

KuCuNiO a gdzie zdjęcia kuca w kolorkach  🤬
ciii nie wiedzialam ze to był twoj hihi
Móa aparat się podtopił i nie za bardzo działa:-(
Więc dopiero jak go naprawią (mam nadzieje..)
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się