Może te owijki nie są zawinięte idealnie, ale nie zauważyłam żeby były na tyle niepoprawnie założone aby koń mógł się nabawić kontuzji. Bez przesady. Widziałam w tym wątku wiele koni, które były o wiele gorzej zawinięte:-)) Bardzo ładny komplet:-D
Nasturtek czy ty wszystkie czerwoności Anky chcesz uzbierać? 😎
Burzolku jakos tak się złozyło, że akurat czerwone Anki mam w kolekcji 😎 Tez sie czaisz na ten kolorek? Ja dorwałam wczoraj ostatni w sklepie, a chodził za mną odkąd go tylko zobaczyłam 😍
Kucunio Twoja wypowiedz pokazuje ze jeszcze nie wchodzimy na stare błędy 'starej" volty czyli wypowiedz na poziomie(nie wazne czy z krytyką czy nie) :kwiatek:
Prosiłam grzecznie o wymiary owijek ANKY, ale niestety moje prośby zostały pominięte na rzecz ulubionej kłótni ;-) Ale może jest jednak ktoś, komu zechce się mi pomóc? :kwiatek:
KuCuNiO, dziękuje, że są tu jeszcze ludzie tacy jak Ty :kwiatek: kenna ja moje Sky wczoraj mierzyłam i wyszło mi 2,5 m na 12,5 cm... ale może źle policzyłam bo to już późno było xD Chyba jednak 3,5 mają. I są troche rozciągliwe. Ale zauważyłam, że z każdą kolekcją owijki są inne.
Właśnie w moje łapki wpadł baardzo interesujący obiekt 😎 Który w każdym świetle wygląda inaczej- raz jak niedojrzały banan, innym razem jak cytrynka... i chyba mi się podoba 😉
Mimo ze oram swoje pady (alca) straszliwie.. na koniach pocacych sie do bialosci na kazdym treningu... piore i znow do roboty.. to wygladaja one o wiele lepiej niz anky w uzytku.
Moniska dokładnie tak 😉 Crazy- pady Anky zupełnie inaczej wyglądają leżąc na koniu a inaczej jak leżą na kanapie 😉 Mój fioletowy na koniu wygląda tak: A na kanapie dokładnie tak jak banana. Tak jakby te fałny rozprostowywały się na okrągłym koniu 😉
Ładny:-) A ja dzisiaj jeździłam w moim nowym kremowym Nici i bardzo spodobał mi sie na moim kucusiu. Wczoraj natomiast jeździłam w Brilliancie rost Eskadrona od D&A i również mi się spodobał. Na kucu leży idealnie i nie jest za krótki naszczęscie:-). Narazie koniec z czaprakami:-P
Dla odmiany kliknęłam "kup teraz" na preparaty Niciowe Eskadrona, zobaczymy jak będą się sprawować.
Ciesze się, że Ruda Wam się podoba w tym kolorze, bo mi dzisiaj po założeniu tak nie bardzo do niej pasował 😡 ale na pewno się do niego przekonam na Rudej. Bo kolorek kocham od początku jak go zobaczylam 😍
Sierka stajnia Ławra w Łajskach koło Legionowa jak napisała Lanka