tulipan, można tak powiedzieć, chociaż... mam wątpliwości co do układania nowej Anki. Polopad jest gruby sztywny i od razu leży jak trzeba, wyprofilowanie też. Nowej Anki ile by się nie układało mimo profilowania nie leży jakoś specjalnie fajnie a przez napis Anky ciężko siodło poprzesuwać i poukładać. 😉 ale ja generalnie dłuższą chwilę układam siodło dlatego mnie to irytuje.
jestem "zachwycona" pad z nowej kolekcji jest znacznie gorszej jakości, a w dodatku mojej koleżance się trochę spruchnił? po kilku praniach w pralce.. Da się go jakoś uratować? co można zrobić? niewierze po prostu nie wierze...
jestem "zachwycona" pad z nowej kolekcji jest znacznie gorszej jakości, a w dodatku mojej koleżance się trochę spruchnił? po kilku praniach w pralce.. Da się go jakoś uratować? co można zrobić? nie wierzę po prostu nie wierze...
Za wysoka temperatura może? A uratować można chyba tak jak napisała Nirv :kwtk:
Że identycznego nie ma, to wiem. Miałam nadzieję że zidentyfikujecie coś zbliżonego.
Bo p. Marcin Podkowa (może niektorym znany - sprzęt do metod naturalnych) zamierza rozszerzyć swoją ofertę kolorów kantarków sznurkowych. Pomysł ma taki, żeby dopasować ich kolory do kolorów padów Anky. Te wzorniki pokazują kolory linek. Stąd moje poszukiwanie koloru, ktry by pasował do pea, bo ja mam pea.
A do mnie coś jedzie, coś jedzie, coś jedzie i nie powiem na razie co to, tra la la 😜 Jak dojedzie to nie omieszkam się pochwalić bo jestem straszna chwalipięta tra la la. 😜