Forum konie »

produkty ANKY

dzięki Burza  :kwiatek: W takim razie nowe Anky są pdobne do polopadów ?
tulipan, można tak powiedzieć, chociaż... mam wątpliwości co do układania nowej Anki.
Polopad jest gruby sztywny i od razu leży jak trzeba, wyprofilowanie też. Nowej Anki ile by się nie układało mimo profilowania nie leży jakoś specjalnie fajnie a przez napis Anky ciężko siodło poprzesuwać i poukładać. 😉 ale ja generalnie dłuższą chwilę układam siodło dlatego mnie to irytuje.
Jakaś dobra dusza podałaby mi wysokość i szerokość padu Anky DR? Najlepiej starych :kwiatek:
Bay,  proszę

Fantazja bardzo dziękuję!  :kwiatek: :kwiatek:
Gdzie najtaniej można kupić czarną Ankę ujeżdżeniową, podpowie ktoś?  :kwiatek:
ale to chyba nie była nowa kolekcja
czarna jest tylko w standardzie
Najtaniej póki co jest w GNL... ale może ktoś znalazł taniej...
tulipan, pisałam do Fantazji, która zmierzyła pad, Bay pytała o długość nowych padów 😉
mój błąd  😉
Jakaś dobra dusza podałaby mi wysokość i szerokość padu Anky DR? Najlepiej starych :kwiatek:

🙂
tulipan, pisałam do Fantazji, która zmierzyła pad, Bay pytała o długość nowych padów 😉

Przecież napisała, NAJLEPIEJ STARYCH
😉
aaaaa, pardon!
pamiętałam że ktoś prosił na ostatniej stronie o nowe anki, ale że to olciiik a nie Bay już mi nie zrobiło różnicy  👍
Cobrinha, GNL najtaniej 😉
Croopie, dziękuję - liczyłam że gdzieś jeszcze taniej będzie  😉
ile mają owijki anky? 😡 3,5m?
tak
jestem "zachwycona" pad z nowej kolekcji jest znacznie gorszej jakości, a w dodatku mojej koleżance się trochę spruchnił? po kilku praniach w pralce.. Da się go jakoś uratować? co można zrobić? niewierze po prostu nie wierze...
wyprasować przez ścierkę.
Z tej nowej nowej z butterem itp?
Hm, podobno są lepsze od tej z dusk blue itp. A dusk mi się nie spurchlił uff ;P
jestem "zachwycona" pad z nowej kolekcji jest znacznie gorszej jakości, a w dodatku mojej koleżance się trochę spruchnił? po kilku praniach w pralce.. Da się go jakoś uratować? co można zrobić? nie wierzę po prostu nie wierze...

Za wysoka temperatura może? A uratować można chyba tak jak napisała Nirv :kwtk:
Czy ktoś byłby tak miły, zerknął na podlinkowane wzorniki kolorów i powiedział, która zieleń jest najbliższa kolorowi padu pea?

Oba wzorniki to te same kolory, ale wkleiłam oba, bo może któryś jest lepszy.

http://www.adamir.pl/inne/wzornik_RAL.pdf
http://www.elcometer.info/html/kolory_ral.html

trusia, moim zdaniem żaden z tych kolorów nie przypomina pea... ani troszkę.
Silke, to mnie zmartwilaś.  🙁  Dzięki.  Mi najbliższy wydał się Pale Green.     
trusia, ja tu pea nie widzę :|
trusia, ja tu pea nie widzę :|
Ja też nie widzę, a to dlatego, że takiego koloru tam nie ma. 😎
Że identycznego nie ma, to wiem. Miałam nadzieję że zidentyfikujecie coś zbliżonego.

Bo p. Marcin Podkowa (może niektorym znany - sprzęt do metod naturalnych) zamierza rozszerzyć swoją ofertę kolorów kantarków sznurkowych.  Pomysł ma taki, żeby dopasować ich kolory do kolorów padów Anky. Te wzorniki pokazują kolory linek. Stąd moje poszukiwanie koloru, ktry by pasował do pea, bo ja mam pea.

A do mnie coś jedzie, coś jedzie, coś jedzie i nie powiem na razie co to, tra la la  😜 Jak dojedzie to nie omieszkam się pochwalić bo jestem straszna chwalipięta tra la la.  😜
tunrida, mów teraz ! 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się