Forum konie »

produkty ANKY

Burza ja też chcę! :kwiatek:

Bo pod moim Top Dressage stare Anki wyglądają tak:

Więc jeśli są ciut krótsze to tym lepiej! 🏇
Strucelka w wyobrażasz sobie coś krótszego pod moją ujeżdżeniówką??

Bo dla mnie już jest ciut przykrótko ;/
xxagaxx u Ciebie nie 🤔

swoją drogą muszę chyba kupić krótszy popręg bo obecny nachodzi mi na pad i go brudzi 😤
Strucelka ta Anka  😍 😍 😍 to jest Sand (piaskowy), nie?

Dajcie mi Ankę sand pod skokówke  :kwiatek: :<
Bay tak, to sand 💘 i cały czas próbuję namierzyć jakieś owijki do niej 😉
ktoś jakiś czas temu chciał zamawiać sandowe owijki ?  👀 w ogłoszeniach było.
xxagaxx, i kupiłaś mista? Ups. :<
Nirv właśnie wiem, widziałam, ale za późno się skapnęłam 👀 poza tym chcę najpierw sprzedać moje ES 🤔

a ktoś zamówił tamte sandy wtedy?
aaa, chyba że tak.

ja właśnie robię wietrzenie paki, ale z niczym nie mogę się rozstać  😂
kurcze skasowało mojego posta :/

Burza
- cudownie wygląda w tej Ance. Nie wiedziałam, że kiwi to taki świetny kolor.
No kupiłam, kupiłam. W poniedziałek płacę i czekam aż przyjdzie 😀
aga - jak będziesz mieć go u siebie to wrzucisz fotkę pod uj siodłem ?  :kwiatek:
tulipan oczywiście 😉 Tylko ze ja mam długie tybinki, i u mnie każdy czaprak oprócz ES wygląda troszke przykrótko.
aga - stare Anky pod moim leżały idealnie (trochę krótsze i już by mi tybinka wystawała) 😉 Dlatego też obawiam się jak będzie z nowymi 😉

No, a pod drugie moje siodło są stanowczo za krótkie 😉
tulipan jak widać  mamy siodła o podobnej długości tybinek. Ja wyszłam z założenia że jak będzie mega niefajnie, to zamiast pod ujeżdżeniówkę będę brała padzior pod skokówkę. No ale nie ma co gdybać. Zobaczymy.
xxagaxx, tulipan, lacze sie z Wami w obawach. pod moimi siodlami (tymi ktore mialam i mam) tez krotsza anka by sie nie zmiescila... :/ coz, zobaczymy. a tak w ogole tak jak u Strucelki bardzo mi sie podoba, chcialabym zeby spod mojego siodla tyle padu wystawalo 🙂
Dobra, nie jest tak źle, trochę dziś lepiej mi się ułożył.
Burza - a masz może zdjęcia tego siodła na polopadzie ?  :kwiatek:
tulipan, nie mam, na dniach postaram się zrobić. 🙂
To super  :kwiatek: Przymierzam się do Anky nowej i dlatego muszę się najpierw upewnić, że zmieści mi się pod siodło  😁
tulipan, dotyram Ankę i wrzucam polopad dla Ciebie 🙂 rozumiem. Trzeba, bo straciły te kilka cm.
Tulipan Ty chociaż zachowałaś dobrą kolejność 😉 Ja najwyżej później będę cierpieć  😁 😁
ehh Burza Piorkowi idealnie pasuje ten kolor.

A możesz zrobić zdjecie starej i nowej Anki? Położyć jedną na drugą?? Zobaczymy jak duża różnica jest 😀
aga  😁 tylko, że ja nie mam opcji jeżdżenia po skokówką w razie W (znaczy się mam, ale na używanie 1 raz na pół roku to mi jej szkoda) 😉
xxagaxx, zrobię z polopadem i starą Anką, tylko nie miałam dziś aparatu przy sobie.
pomocy! nie wiedzie gdzie moge w PL kupić krótkie fraczki Anky?
pan Kostrzewa z Ihaha nie odpisuje, PasiKonik napisał ze nie ma mozliwosci ściagnięcia... kto jeszcze poza Lamri moze sprzedac fraczki? Sprawa dość pilna, z góry dzięki :kwiatek:
xxagaxx, zrobię z polopadem i starą Anką, tylko nie miałam dziś aparatu przy sobie.

ok, to czekamy na fotki 😉
tulipan, jak prosiłaś
Piorek wygląda super!!  😍 (p.s. wrzuciłam drugi raz do pralki polopad i sie uprał porzadnie  :hurra🙂

Jakoś taki krótki ten polopad ;]
Polopad jest w sam raz na styk 🙂
może mi ktoś zmierzyć Ankę z najnowszej kolekcji w dół. najlepiej z przodu (razem z profilowaniem) i na środku.
byłabym wdzięczna! 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się