Forum konie »

produkty ANKY

a jednak miałam rację 😉
nowa kolekcja jest lekko błyszcząca 🙂
doszedł mój butterscotch  😅 i też jest lekko błyszczący
No tak patrzę na te wszystkie, cyan jest błyszczący, mój shitake jest pawie złoty, mist prawie srebrny 😉
MR36  standardy eskadrona pasują  🙂
croopie - no właśnie też mam mist i jest naprawdę srebrny, a nad shitake się zastanawiałam, ale ja mówisz, że on też błyszczący to raczej podziękuję
A mi się ta kolekcja podobała na zdjęciach oksera i pasikonika bodajże, a teraz jakoś mi przestaje się podobać.
I dobrze 😀
monny- kolekcja jest naprawdę piękna, mi się bardzo podoba 🙂
slojma, shitake jest cudowny !! 😀 lekko mieni się w słońcu, ale generalnie kolor ma obłędny 🙂
A ma ktoś wreszcie jakies zdjęcia tej nowej kolekcji na koniach!!?
W sklepach braki, padów nie ma, a na forum nikt się nie chwali !! 🤬 🤬
Ja bym miała ale aparat zdechł i nie działa nic a nic. A traz u koni będę za dwa tygodnie 😕
Monny, dawałam do szmatocholików, dam i tu 😉
Anky Shitake + owijki
[img]http://lh4.ggpht.com/[/img]
obłędny jest  😍 powiedzcie mi drogie dziewczęta  😉 które zdjęcie ze szmatoholików najlepiej oddaje kolor kreta blue ?
croopie- naprawdę fajnie wygląda o no może się skuszę
obłędny jest  😍 powiedzcie mi drogie dziewczęta  😉 które zdjęcie ze szmatoholików najlepiej oddaje kolor kreta blue ?

Zobacz, odpowiedziałam Ci na to pytanie 4 maja  🙂 :
[quote author=equi.dream link=topic=14623.msg575883#msg575883 date=1272997240]
Mam pytanie do posiadaczy kreta blue, które zdjęcie z galerii najlepiej oddaje kolor?

Myślę, że to zdjęcie dobrze oddaje kolor. To taki spokojny błekit nieba. Nie rażący.
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/60/351#i
[/quote]
MR36, Anky Grey mogą dać radę.
A z tych standardów eskadrona ktoś ma jakąś fotę z graphitem?
A dokładnie jakaś nazwa koloru ? 👀
Azbuka  🤦 no fakt 🙂 cóż, starość nie radość, ślepa już jestem :P  :kwiatek:
equi.dream,
każde- zależnie od światła, w dzień to intensywny błękit, w świetle niemal wieczornym wpada w taki nietypowy błękitno-łamany żółtym odcień (jak na fotach Ritka i mojej z galerii)... no po prostu kreta blue 🙂

Gdzie najtaniej i w ogóle jeszcze można dopaść shitake?
- Ciągle mi chodzi po głowie.

croopie,
Pięknie, wspaniały odcień.
Dorotheah, ja widziałam w Pasi Koniku WSZYSTKIE
Dorotheah  :kwiatek: czyli nie będę żałować ? 🙂
equi.dream, widziałam kretę Dorotheah na żywo, kolor bardzo ładny i to jednak stare anky😉
to mnie pocieszyłyście bo aukcję wygrałam "niechcący" nie będąc przekonana czy to ten wymarzony błękit, ale cena też okazyjna bardzo 🙂
equi.dream,
jak lubisz błękity to jest jeden z ciekawszych odcieni anek.
Mi się diabelnie podoba też cyan, choć kreta jest chyba oryginalniejsza troszkę. Choć gdybym dzisiaj kupowała błękit to miałabym spory kłopot z wybraniem z tych 2 odcieni 🙂

cyan na brudnego kasztana mi się nie widzi, chociaż jest piękny  😍 ale niestety nam coś trudno dobrać, zwłaszcza, że przez kilka miesięcy zimowych mam bułanka bo po ogoleniu jest baaaaardzo jasny i połowa szmatek wygląda bez sensu 🙂
equi.dream,
No to masz jasną sytuację 🙂
Dorotheah, ja kupowałam w pasi koniku razem z owijkami, przesyłka gratis  😀
jest jeszcze gdzieś butter vs? bo dopiero teraz sobie uświadomiłam, że jednak bym go chciała .  😡
croopie byłoby super, gdyby nie zawinięcie owijek  😉
to mnie pocieszyłyście bo aukcję wygrałam "niechcący" nie będąc przekonana czy to ten wymarzony błękit, ale cena też okazyjna bardzo 🙂

na allegro? też się zastanawiałam 🙂 jednak mam dusk blue i na razie mi starczy
Ciekawe dlaczego w ihaha nie ma najnowszej kolekcji 👀

dostane gdzies jeszcze grassa? 🙇
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się