obłędny jest 😍 powiedzcie mi drogie dziewczęta 😉 które zdjęcie ze szmatoholików najlepiej oddaje kolor kreta blue ?
Zobacz, odpowiedziałam Ci na to pytanie 4 maja 🙂 : [quote author=equi.dream link=topic=14623.msg575883#msg575883 date=1272997240] Mam pytanie do posiadaczy kreta blue, które zdjęcie z galerii najlepiej oddaje kolor?
equi.dream, każde- zależnie od światła, w dzień to intensywny błękit, w świetle niemal wieczornym wpada w taki nietypowy błękitno-łamany żółtym odcień (jak na fotach Ritka i mojej z galerii)... no po prostu kreta blue 🙂
Gdzie najtaniej i w ogóle jeszcze można dopaść shitake? - Ciągle mi chodzi po głowie.
equi.dream, jak lubisz błękity to jest jeden z ciekawszych odcieni anek. Mi się diabelnie podoba też cyan, choć kreta jest chyba oryginalniejsza troszkę. Choć gdybym dzisiaj kupowała błękit to miałabym spory kłopot z wybraniem z tych 2 odcieni 🙂
cyan na brudnego kasztana mi się nie widzi, chociaż jest piękny 😍 ale niestety nam coś trudno dobrać, zwłaszcza, że przez kilka miesięcy zimowych mam bułanka bo po ogoleniu jest baaaaardzo jasny i połowa szmatek wygląda bez sensu 🙂