ja macałam dzisiaj pady z nowej i poprzedniej kolekcji i muszę powiedzieć, ze różnica jest kolosalna 😲 pady z poprzedniej kolekcji 'włosków' nie mają praktycznie wcale, te z nowej mają więcej i dłuższe niz te stare, ale osobiście nie podoba mi się ten materiał, imo es-y mają fajniejszy
xxagaxx sorra za 🚫 jak wam ZAZDROSZE POGODY 😜 u nas caaały czas leje 😤 a hali brak ! 👿
Zdjęcia z przed dwóch tygodni. Uwierz mi nie ma czego teraz zazdrościć. Nie dość ze leje, to wiatr od morza jest masakryczny, wręcz łeb urywa. Ale od jutra ma być już tylko lepiej 😀
zima dzięki 😀 Normalnie a sama nie wierzę że stałam się posiadaczką aż 2 Anek, i bardzo mi się podobają 😀
wczoraj w Lamri widziałam, że ostały się u nich chyba jeszcze 2 pady za 169zł ze starej kolekcji zimowej - niebieski i różowy i chyba owijki do nich 😉
Mój sand przejdzie dzisiaj 2 pranie, zobaczymy jak się spierze, bo teraz już go nie oszczędzałam 😉 A ogólnie to jestem z niego zachwycona, jest cudowny 💘
Strucelka, a jak tam owijki? Znalazłaś coś pod kolor?
Ja swój póki co raz używałam 😂 jakoś nie mam weny do tego koloru ostatnio 😁 Ogólnie to zastanawiam się nad sprzedaniem części Anek, co by w to miejsce pady ES kupić, bo są przecudowne 😜
Nirv widziałam w Lamri jakieś kremowe Waldhauseny, ale boję się, że nie będą pasować 🙁 muszę sprzedać swoje ES chamois i wtedy pojadę z padem do Lamri i zobaczę czy pasują, bo w ciemno już kupować nie będę.
Strucelka, a to szkoda, ale jakbyś mogła to looknij czy takie są, będę wdzięczna m0niSka, dziękujemy, przyznam sie że z zieleni został nam tylko grass 😀
Cobalt i cyan jednak co stara kolekcja to stara. A owijki cyan w moim odczuciu kompletnie nie dobrane dużo ciemniejsze niż pad bardziej do Cobalta pasują.
Wiecie ja akurat nie narzekam bo cobalt długo czekał na tego wymarzonego kopyciaka a owijek nie miałam do niego a tak przez przypadek mam i niedługo rozdziewiczenie 🙂 i tak jednego miałam sprzedać ale wizualnie faktycznie cyan pad kontra owijki to wygląda lekko śmiesznie i gdybym nie miała cobalta to bym się wkurzyła 🤔wirek: