Forum konie »

produkty ANKY

ja macałam dzisiaj pady z nowej i poprzedniej kolekcji i muszę powiedzieć, ze różnica jest kolosalna  😲 pady z poprzedniej kolekcji 'włosków' nie mają praktycznie wcale, te z nowej mają więcej i dłuższe niz te stare, ale osobiście nie podoba mi się ten materiał, imo es-y mają fajniejszy
ten róz to najnoszy anky ?
Tu mnie jeszcze nie było z Hortensją 🙂

Lovley ja też miałam ostatnio możliwość pomacania i była w równie dużym szoku co Ty.... jedna firma a wręcz jak zupełnie inne pady...
xxagaxx sorra za  🚫  jak wam ZAZDROSZE POGODY  😜 u nas caaały czas leje  😤 a hali brak ! 👿
xxagaxx rewelacyjne wyglada!!! 😜
xxagaxx sorra za  🚫  jak wam ZAZDROSZE POGODY  😜 u nas caaały czas leje   😤 a hali brak ! 👿

Zdjęcia z przed dwóch tygodni. Uwierz mi nie ma czego teraz zazdrościć. Nie dość ze leje, to wiatr od morza jest masakryczny, wręcz łeb urywa. Ale od jutra ma być już tylko lepiej 😀

zima dzięki 😀 Normalnie a sama nie wierzę że stałam się posiadaczką aż 2 Anek, i bardzo mi się podobają 😀
jezu i tak kocham pomorze  😍 🚫
kasiasci - co to za róż?
ten róż to ORCHID  😀 na ciemnych koniach jest trochę delikatniejszy dla oczu  😉
mmm podoba mi się 🙂
kasiasci co to za róż? orchidea??
kasiasci co to za róż? orchidea??

tak to ten 🙂
wczoraj w Lamri widziałam, że ostały się u nich chyba jeszcze 2 pady za 169zł ze starej kolekcji zimowej - niebieski i różowy i chyba owijki do nich 😉

Mój sand przejdzie dzisiaj 2 pranie, zobaczymy jak się spierze, bo teraz już go nie oszczędzałam 😉 A ogólnie to jestem z niego zachwycona, jest cudowny 💘
Tak mi sie właśnie wydawało. aczkolwiek dopóki swojej nie mialam to myślałam, że to taki oczodający róż, a on taki ładny...🙂

edit: w ihaha tez są jeszcze jakieś za 150zł.
Strucelka, a jak tam owijki? Znalazłaś coś pod kolor?

Ja swój póki co raz używałam  😂 jakoś nie mam weny do tego koloru ostatnio  😁 Ogólnie to zastanawiam się nad sprzedaniem części Anek, co by w to miejsce pady ES kupić, bo są przecudowne  😜
ja zostawiłam Anky te z lato 09, bo ich kolory sa prześliczne...🙂
Nirv widziałam w Lamri jakieś kremowe Waldhauseny, ale boję się, że nie będą pasować 🙁 muszę sprzedać swoje ES chamois i wtedy pojadę z padem do Lamri i zobaczę czy pasują, bo w ciemno już kupować nie będę.
Próbował ktoś dopasować jakieś owijki elastyczne, ostatecznie polary do padu graphit?  🤔
Strucelka, a czy to nie te, które pasują do nugata Eskadrona? bo jeśli to te, to kupiłabyś mi je?

moja gniada w Hortensji (Olkaa  :kwiatek:  )

powiem że mi się nawet bardzo podoba
Fantazja, pięknie w fiolecie! Dobra odmiana w Waszych zieleniach  😁

🚫 kobyła zmieniła Ci się niesamowicie, nie poznaję!
Fantazja bardzo jej pasuje!
Co do tych owijek to nie, nugat Eskadrona jest bardziej brązowe, a one w beż/crem zdecydowanie wpadają.
Strucelka, a to szkoda, ale jakbyś mogła to looknij czy takie są, będę wdzięczna

m0niSka, dziękujemy, przyznam sie że z zieleni został nam tylko grass  😀
Cobalt i cyan jednak co stara kolekcja to stara. A owijki cyan w moim odczuciu kompletnie nie dobrane dużo ciemniejsze niż pad bardziej do Cobalta pasują.
owijki cyan  na Twoim zdjeciu wyglądaja identycznie jak cobalt  😲
chyba"troszke" ich nie dopasowali

Fantazja zerknę, ale były dokładnie o ton jaśniejsze, kremowe.

Ciska popieram, trochę im nie wyszło 🤔
jak tak patrze na ten cyan to już chyba moje waldhauseny od krety blue by lepiej pasowały  🤣

ja czekam na przypływ gotówki zeby sobie kupić jakiś komplet z nowej kolekcji  tylko jeszcze nie wiem jaki  😉
Wiecie ja akurat nie narzekam bo cobalt długo czekał na tego wymarzonego kopyciaka a owijek nie miałam do niego a tak przez przypadek mam i niedługo rozdziewiczenie 🙂 i tak  jednego miałam sprzedać  ale wizualnie faktycznie  cyan pad kontra owijki  to wygląda lekko śmiesznie i gdybym nie miała cobalta to bym się wkurzyła  🤔wirek:
Plissss ktoś próbował dopasować owijki DO ANKY GRAPHIT?...  🤔
Według mnie cyan jest piękny, dużo ładniejszy od cobalta 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się