Forum konie »

produkty ANKY

pianissima2003 Ten pad wygląda na bardzo stary sand - nie ma jeszcze zaokrąglenia z przodu.
pianissima2003, to jakiś stary model Anky, szukaj tu koloru

http://members.multimania.nl/ankypads/home.htm

Owijki Sand są dostępne tylko w Niemczech, w Polsce nie ma.
O dzieki za info ! Czy mozecie mi polecic jakis sklep w Niemczech co wysyla do Polski i ma ANKY ?
pianissima2003 może to być też off white...

Wyprałam wczoraj wreszcie Ankę!
Autograf nadal się trzyma!  🏇
Najpierw namoczyłam, by pozbyć się kudełków i miękką szczotką wyszorowałam zabrudzenia od łydki.
Potem do pralki na szybki program w 30 st. Niestety po pierwszym praniu wokół szwów na przeszyciu zostały plamy z kurzu, więc musiałam drugi raz wrzucić na kolejne pół godziny do pralki.
Teraz się suszy i póki co nadal trzyma fason 🙂
to i tutaj się pochwale moja pierwsza anka  😀iabeł:
vissenna, szybki program nie da rady 😉 najlepiej dodatkowe płukanie ustawić 🙂
ola8719...-Piękny koń w pięknym kolorku w pięknym plenerze.  🙂 Ładnie wam.
tunrida....  :kwiatek: Teren piękny ale zimą przy -20 już jakoś przestaje mnie zachwycać 🙂 brak hali czasami boli 🙂
Wrzucaj fotkę do szmatoholików bo śliczna. Edytuję- widzę, ze wrzuciłaś.  😉
I nie skupiaj się na "piękny plener", tylko raczej na "piękny koń". 😀
No i daj znać jak po pierwszym praniu🙂 Czy w Waszych Ankach ten materiał zewnętrzny po praniu zrobił się taki jakiś sztywniejszy,twardszy?
D&A ja tak mialam w bananie z tym ze juz do mnie przyszedl taki sztywny 🙄
ola8719.... - ale cudowny, coraz bardziej mi się podoba ten kolorek 🙂
pamiętaj, że kupując pierwszą Ankę automatycznie się uzależniasz 😀  😁  ja po zakupie mojej pierwszej w ciągu 2 tygodni nabyłam jeszcze 2 😀 ha
Mi się takie coś zrobiło w 3 padach.Prałam w 30 stopniach.
Jeszcze dwa  :kwiatek:
ola8719...., przez Ciebie jutro też wrzucam na Pioruna nasz butter 🙂 cudnie! a co to za ogłowie?
Artemis hooksa  😍
ola8719...., nooo. Szok. Pierwszy raz to ogłowie ładnie wygląda! Ładny model/modelka 🙂
To samo chciałam napisac, slicznie wygląda w tym oglowiu  😜

D&A, mi się od wew. lamówka robi lekko sztywna, ale rozczesuje miekką szczotką i jest milszy potem 🙂
Burza, likier, Cierp1enie  :kwiatek:
Burza wrzucaj pad na swojego, moim zdaniem ten kolor na gniadym jest naprawde super  😍
A głowie rzeczywiście na tym koniu wygląda najlepiej z całej mojej trójki na którą mierzyłam  😀iabeł:
Moje Anky i jeden rodzynek ES...
Likier,nie mam pojęciu czemu tak się dzieje,ale mi cały materiał zewnętrzny sztywny się robi:/
komplet butter w zestawieniu z bluzą sunshine 😉
na tym zdjeciu bluza i pad maja identyczny odcien 😀
na żywo też tak to wygląda 😉
jezu jak ja kocham pysia Polinezji 💘 😜...przepraszam za 🚫
tak Pola jest piękna, ale nie mogę patrzeć na amazonkę z tym rozwianym włosem. sama nie wierzę w to co piszę, ale dużo przyjaźniej wyglądałyby związane włosy, a tak strasznie razi po oczach i robi kiepskie wrażenie.
na prawdę nie wierzę- nigdy nie pomyślałabym, że będę takie rzeczy pisać.
dziewczynka, Poli jest pięknie w tym komplecie. Kosmos! 🙂
cieciorka, ja też mam zajoba na tym punkcie 😉 you're not alone 😉
A chciałam kupić buttera a bym błąd zrobiła, bo bym miała dwa takie same pady  😵
dziewczynka, do pyska Poli  😁

Dziewczyny myślę że dużo osób tak ma, ja wogóle bez kitki/kucyka nie wsiadam czy to jeżdzę w kasku czy bez.
Po prostu włosy by mi przeszkadzały.
A ja wreszcie mam jakieś zdjęcia w Anky  😀

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się