Wyprałam wczoraj wreszcie Ankę! Autograf nadal się trzyma! 🏇 Najpierw namoczyłam, by pozbyć się kudełków i miękką szczotką wyszorowałam zabrudzenia od łydki. Potem do pralki na szybki program w 30 st. Niestety po pierwszym praniu wokół szwów na przeszyciu zostały plamy z kurzu, więc musiałam drugi raz wrzucić na kolejne pół godziny do pralki. Teraz się suszy i póki co nadal trzyma fason 🙂
ola8719.... - ale cudowny, coraz bardziej mi się podoba ten kolorek 🙂 pamiętaj, że kupując pierwszą Ankę automatycznie się uzależniasz 😀 😁 ja po zakupie mojej pierwszej w ciągu 2 tygodni nabyłam jeszcze 2 😀 ha
Burza, likier, Cierp1enie :kwiatek: Burza wrzucaj pad na swojego, moim zdaniem ten kolor na gniadym jest naprawde super 😍 A głowie rzeczywiście na tym koniu wygląda najlepiej z całej mojej trójki na którą mierzyłam 😀iabeł:
tak Pola jest piękna, ale nie mogę patrzeć na amazonkę z tym rozwianym włosem. sama nie wierzę w to co piszę, ale dużo przyjaźniej wyglądałyby związane włosy, a tak strasznie razi po oczach i robi kiepskie wrażenie. na prawdę nie wierzę- nigdy nie pomyślałabym, że będę takie rzeczy pisać.