Forum konie »

produkty ANKY

ja ostatnio widziałam u mnie w mieście w jeździeckim pady za 180 zł 😉
a owijki - nie wiem nie patrzyłam, ale widziałam, że też są ; d

i je pomacałam i się zakochałam  😜 są cudowne! i te kolory  😁
tylko, że ostatnio tak rzadko jeżdżę, że nie wiem czy kupować  😁
Zabrałam dziś do stajni pad i owijki, czyli letnia odsłona Cobaltu  💘 i Siwa.

a tu z Weroniką:
Zawinięcie woła o pomstę do nieba!
Już zbiłam sillke na pw!!

Jak coś zapraszam do mnie na kurs i robienie fotek  😉
W Go-Sporcie w Katowicach są kamizelki ANKY dwie sztuki, brązowa i niebieska, po przecenie-50zł.
Tylko, że wg mnie to najbrzydsza kamizelka jaką widziałam. Jakość polaru też nie powalała 🙁
moje nowości

😅
to po lewej to oxblood?  👀
Nowa kolekcja jest jeszcze w konik.com.pl nie ma jej na stronie ale w stacjonarnym jest.
Można telefonicznie zamówić.

Są wszystkie pady  z nowej kolekcji w wersji DR i VS i owijki mist, butterscotch i shitake.
Nirv raczej wyglada na cardinal,
cierpienie widze chyba mojego ex grafita a jeszcze wczesniej tulipan a po mnie tez jakas forumowiczka go miala 😁
To chyba cardinal, a ostatni dusk blue ?
dokładnie tak
cardinal, graphit i dusk blue.
Niedługi od kumpeli amarotsy kupię grass, bo już mi odłożyła 🙂

oo Zairka fajnie, że po Tobie, bo zawsze wygląda jak nówka 🙂

Niedługi od kumpeli amarotsy kupię grass, bo już mi odłożyła 🙂

oo Zairka fajnie, że po Tobie, bo zawsze wygląda jak nówka 🙂

kochana ja ten pad raz uzylam bo do Groty mi kompletnie nie pasował 😉

ja chyba tez bede miec grassa 😅

kochana ja ten pad raz uzylam bo do Groty mi kompletnie nie pasował 😉

ja chyba tez bede miec grassa 😅

dlatego lubię od Ciebie kupować, bo zawsze sprzęt ma stan idealny.  :kwiatek:

no widziałam ostatnio grass na żywoi się zakochałam w nim  😁
Jak jakościowo wypadły pady z nowej kolekcji?
Ale się obudziłaś 🙂
Beznadziejne są moim zdaniem. Cieniutkie zwiewne szmateczki.
Czyli w koncu beznadziejne sa te nowe pady, czy calkiem niezle, bo juz sie w tym watku pojawily rozne wypowiedzi i niw wiadomo, komu wierzyc, a ja sie szykuje na mista, ale tyko wtedy, jeśli bedzie wart swojej ceny.
Ja tak samo. Niektórzy mówią, ze niby super, inni, ze do kitu.
Chciałabym kupić, ale jeżeli będą takie, jak z ostatniej kolekcji to podziękuje:-)
Hehe - ja dokładnie tak samo. Miałam ostatnio okazje porównać pady Anky z ostatniej kolekcji z padami HH z nowej i HH byly 100 razy leprze, niz te nieszczesne, cieniutkie, sztywne Anky. Chciałabym jednak zakupić sobie mist'a - juz pomijajac sliczny kolor, to owijki pasowałyby tez do mojego Impulsa silver 😉. Zastanawiam sie tez nad shitakie, albo tym cyjanem, ale takiej kasy nie dam za cienka szmate.
IMO pady z najnowszej kolekcji są nieporównywalnie lepszej jakości "na oko". Jak będzie w użytkowaniu, to się dopiero okażę 😉
KuCuNiO, dla mnie rewelacyjne. Zwłaszcza w porównaniu z zimową kolekcją. Ale na konia jeszcze nie wsadzałam.
A ja mam i z zimowej i z najnowszej i te z nowszej są duuużo lepsze.
Z zimowej już mi się pruje w jednym miejscu, a jeszcze nawet go nie prałam.. Natomiast shitake jak narazie sprawuje się świetnie i jest naprawdę dobry 😉
Ja może jestem przycięta, ale znaczącej różnicy nie widzę 😉 Mam starego purple, grassa i sanda i wszystkie póki co są niezniszczalne 😉
Macałam wszystkie na żywo w sklepie.
Najlepsze są te stare, kolekcja zimowa straszna lipa.
Najnowsze mają zmianę kroju lekką i inny materiał z wierzchu, ciężko osądzić jak będzie się w praniu i użytkowaniu zachowywał.
Ktoś już ma pierwsze doświadczenia w praniu nowych ANEK?
No właśnie w sklepach tyle ich poszło a zero zdjęć poza Shitake 🙂 moja może w przyszłym tygodniu będzie już miała fotki 🙂
sand rozdziewiczony  🏇

jest obłędny!
Nirv - masz fotki ?? 😀 pokaż  😜
mam, ale kabel został w skuterze  👿 albo jest gdzieś... no, właśnie. gdzieś  😁
no to czekam z niecierpliwością 🙂
Mógłby mi ktos powiedziec co to za kolor? czy sand, khaki czy moze pebble?
Hej, czy moze ktos mi pomoc. Od kilku miesiecy poluje na owijki ANKY SAND, ale nigdzie nie ma lub dopiero co byly , a juz sprzedane. Bede wdzieczna za info czy gdzies mozna je dostac ?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się