W Go-Sporcie w Katowicach są kamizelki ANKY dwie sztuki, brązowa i niebieska, po przecenie-50zł. Tylko, że wg mnie to najbrzydsza kamizelka jaką widziałam. Jakość polaru też nie powalała 🙁
Czyli w koncu beznadziejne sa te nowe pady, czy calkiem niezle, bo juz sie w tym watku pojawily rozne wypowiedzi i niw wiadomo, komu wierzyc, a ja sie szykuje na mista, ale tyko wtedy, jeśli bedzie wart swojej ceny.
Hehe - ja dokładnie tak samo. Miałam ostatnio okazje porównać pady Anky z ostatniej kolekcji z padami HH z nowej i HH byly 100 razy leprze, niz te nieszczesne, cieniutkie, sztywne Anky. Chciałabym jednak zakupić sobie mist'a - juz pomijajac sliczny kolor, to owijki pasowałyby tez do mojego Impulsa silver 😉. Zastanawiam sie tez nad shitakie, albo tym cyjanem, ale takiej kasy nie dam za cienka szmate.
A ja mam i z zimowej i z najnowszej i te z nowszej są duuużo lepsze. Z zimowej już mi się pruje w jednym miejscu, a jeszcze nawet go nie prałam.. Natomiast shitake jak narazie sprawuje się świetnie i jest naprawdę dobry 😉
Macałam wszystkie na żywo w sklepie. Najlepsze są te stare, kolekcja zimowa straszna lipa. Najnowsze mają zmianę kroju lekką i inny materiał z wierzchu, ciężko osądzić jak będzie się w praniu i użytkowaniu zachowywał. Ktoś już ma pierwsze doświadczenia w praniu nowych ANEK?
Hej, czy moze ktos mi pomoc. Od kilku miesiecy poluje na owijki ANKY SAND, ale nigdzie nie ma lub dopiero co byly , a juz sprzedane. Bede wdzieczna za info czy gdzies mozna je dostac ?