ahahaah komplecik Shitake z owijkami już u mnie i powiem wam, że na żywo wygląda obłędnie !! W słońcu się trochę mieni jak stare złoto, jutro postaram się o fotki :>
mój grass po pierwszym praniu, wszystko jest cacy 🙂 Chciałabym się tylko poskarżyć na pokrowiec na owijki - już mi popękał w każdym kącie 🤔 Strasznie cienka jest ta osłonka i łatwo się niszczy (choć nie rzucałam nim po stajni :icon_rolleyes🙂. Mój pokrowiec na owijki Lamicella ma ponad 2 lata a trzyma się jak nówka.
Caira - zobacz moje zdjęcia na Dracenie (kasztanka z odmianami), tam jest daw-mag hubert chyba 18" (nie wiem dokładnie, bo siodło nie moje, ale jest to minimum 17,5 "😉
mieliście racje, że na jednej się nie zaprzestanie 🙂 zakupiłam wczoraj drugi pad Anky - Stone Grey 😀 jutro kupuję Dusk Blue, Banana do mnie przylatuje z owijkami w czerwcu i zbieram teraz na Grass 🙂 😵
mieliście racje, że na jednej się nie zaprzestanie 🙂 zakupiłam wczoraj drugi pad Anky - Stone Grey 😀 jutro kupuję Dusk Blue, Banana do mnie przylatuje z owijkami w czerwcu i zbieram teraz na Grass 🙂 😵
uuu Szalejesz 😀 Ja mam 2 i na razie koniec 😉 A wszystkie masz DL??
Azbuka-przepięknie wam. Podoba mi się taki odcień bordowego na siwkach. 🙂 A ja se zamówiłam jedną rzecz, ale na razie nie powiem. Powiem jak wypali. Za to chcę się pozbyć kantara butter, bo jednak nie jest mi potrzebny nic a nic. ( jak ja kocham spontaniczne zakupy 🤔)
[quote author=Cierp1enie link=topic=202.msg564805#msg564805 date=1272051685] mieliście racje, że na jednej się nie zaprzestanie 🙂 zakupiłam wczoraj drugi pad Anky - Stone Grey 😀 jutro kupuję Dusk Blue, Banana do mnie przylatuje z owijkami w czerwcu i zbieram teraz na Grass 🙂 😵