Forum konie »

produkty ANKY

W Gidranie są jeszcze pady z owijkami Butterscotch za 275 zł, w innych sklepach ciężko jest już go dostać  😉
ahahaah komplecik Shitake z owijkami już u mnie i powiem wam, że na żywo wygląda obłędnie !! W słońcu się trochę mieni jak stare złoto, jutro postaram się o fotki :>
potrzebuję zdjęcia padu anky pod siodłem skokowym 16,5" lub 17" (najlepiej daw-mag)  :kwiatek:
kolekcja ledwo do sklepów weszła, a juz są takie deficyty??

ktos wie gdzie jeszcze dostane mist?
W gidranie pytaj, może jeszcze będą 🙂
mój grass po pierwszym praniu, wszystko jest cacy 🙂
Chciałabym się tylko poskarżyć na pokrowiec na owijki - już mi popękał w każdym kącie 🤔 Strasznie cienka jest ta osłonka i łatwo się niszczy (choć nie rzucałam nim po stajni :icon_rolleyes🙂. Mój pokrowiec na owijki Lamicella ma ponad 2 lata a trzyma się jak nówka.
Caira - zobacz moje zdjęcia na Dracenie (kasztanka z odmianami), tam jest daw-mag hubert chyba 18" (nie wiem dokładnie, bo siodło nie moje, ale jest to minimum 17,5 "😉
tu pod młodzieżowym stubbenem -rozmiar to około 15,5 cala ;]
ooo nie wygląda najgorzej. dzięki.  :kwiatek:
🚫 to Paulina i Bubu?
si. a dokładniej ich część  😂
łałałiła poznaję ludzi w częściach!  😂
Strucelka, moje pokrowce wszystkie, a mam 4 pękły dosłownie się porwały w każdym miejscu, właściwie od razu... Tragedia...
mieliście racje, że na jednej się nie zaprzestanie 🙂 zakupiłam wczoraj drugi pad Anky -  Stone Grey 😀 jutro kupuję Dusk Blue, Banana do mnie przylatuje z owijkami w czerwcu i zbieram teraz na Grass 🙂  😵
DanceOfDevotion, w Końskim Świecie będą domawiać pady, możesz zamówić.
mieliście racje, że na jednej się nie zaprzestanie 🙂 zakupiłam wczoraj drugi pad Anky -  Stone Grey 😀 jutro kupuję Dusk Blue, Banana do mnie przylatuje z owijkami w czerwcu i zbieram teraz na Grass 🙂  😵

uuu Szalejesz 😀 Ja mam 2 i na razie koniec 😉 A wszystkie masz DL??
dusk blue skokówka tylko. Jak będę miała wszystkie to zdjęcie zrobię 🙂 a w niedziele będę brała cardinal na jazdę 🙂
Moja wyczekana i wyleżana cała zimę Anka OXblood doczekała sie dziś premiery  😉

ślciczna!
ja szukam owijek w tym kolorze, ale chyba już nigdzie nie ma 🙁
Dzięki Korsik!
Faktycznie, owijek nigdzie nie ma, ja kupiłam pierwsze lepsze bordowe - pasują  😀
ślicznie! w sumie teraz żałuje, ze swoją sprzedałam 🙁
a ja nie mogę znaleźć pasujących do cardinala :/ już 3 różne czerwienie dopasowywałam i dupa :/
widziałam gdzieś ankowe w wyprzedazowej cenie
no widzę po 96 zł, jednak chciałam zamiennik tańszy. Jednak nie mogę dopasować i pewnie będę musiała kupić ankowe

ja sie wyzbywam anek Ty zakupujesz 😉
owijki ox blood CHYBA sa jeszcze w galopadzie - ostatnio jak bylam to widzialam na pewno.
Azbuka-przepięknie wam. Podoba mi się taki odcień bordowego na siwkach.  🙂
A ja se zamówiłam jedną rzecz, ale na razie nie powiem. Powiem jak wypali. Za to chcę się pozbyć kantara butter, bo jednak nie jest mi potrzebny nic a nic.
( jak ja kocham spontaniczne zakupy 🤔)
Ja do Anky oxblood mam polarowe owijiki JumpTeck'a  😉 Pasują idealnie
[quote author=Cierp1enie link=topic=202.msg564805#msg564805 date=1272051685]

ja sie wyzbywam anek Ty zakupujesz 😉
[/quote]

zaraziłaś mnie 🙂
ja rowniez poszukuje owijek do cardinala moga byc zamienniki lub ankowe
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się