Widziałam wczoraj na żywo Anky Mist jest cudowny 😍 😍 owijki nie pasują 😎 Ten pomarańczowy jest oczo....., ale ładny, jakby ktoś chciał to owijki do niego są jeszcze w Mustangu Brązowy jest ładny, niebieski wogóle nie przypomina cobalta, a owijki do niego nie pasują wogóle, róż jak róż, rock jak khaki
dobry pomysł 😀 zaraz i tam wstawie, ale tutaj tak o Ankach, więc pomyślałam, że może ktoś się znajdzie 😀 a nawet już jednego kupca mam 😀 ale zbieram kolejkę ;p. I czekam na propozycje wymiany 😉
Noen- na litość. Pofatyguj się łaskawie i przeczytaj regulamin!!! Po pierwsze nie piszemy ogłoszeń w wątkach Po drugie- nie piszemy postów pod postem- do tego masz edycję. Po trzecie masz ikonki więc je stosuj! A nie wymyślasz swoje szlaczki Po czwarte o padach Anky pod skokówkami było tu n razy. Przejżyj sobie wątek
A ja tam nie mogę się napatrzeć na swojego konia. Taki się z niego piękny szportowy kucyk zrobił. I wdzięczna Wam jestem za tego irokeza. To był strzał w 10-kę. Tak byśmy kurde dalej w tych fajansiarskich warkoczykach biegali. 😡