Piękny ten różowy. Teraz zaczynam żałować, ze go nie kupiłam jak był w kolekcji.. Moje koleżanki też mają takie różowy Anky i ślicznie wyglądają na wszystkich maściach:-) Od karych do tarantów:-))
Monny nie denerwuj się, Burza dobrze radzi. Bowiem takie zawinięcie owijek jest błędnym założeniem sprzętu, które może nie tylko utrudnić prawidłową pracę, ale spowodowac problemy u konia. I widząc to, powinnaś zawinąć je jeszcze raz, prawidłowo. Jak się widzi, że koń ma źle założone siodło, poprawia się je. Tak samo winno być z ochraniaczami, wędzidłem itd. Dlatego na przyszłość zwracaj na to uwagę 🙂
To ja tylko napiszę na sam koniec, że lepiej napisać informacje tego typu na forum, bo dzięki temu inni też będą wiedzieli co należy w razie czego poprawić 😉 Co nie zmienia faktu, że ładnie kobyłce w Sky. Myslę, że mojej Nowej też by było w nim do ryjka, ale za błękitami nie przepadam 😉
Raven, nie mam pretensji :kwiatek: Nie będę jednak tolerować głupich oddzywek Burzy typu "nauka zawijania nie boli", czy "nauczysz się na błędach. może" 😉 Takie teksty są nie na miejscu i nie na moim poziomie. To można było napisać inaczej i na pw 🙂 Ja swoje skończyłam. Jak komuś się nie podoba niech nie patrzy 😀
Jak się nie nauczysz słuchać i myśleć przy koniach, to te głupie odzywki staną się Twoją codziennością. Jazda konna zobowiązuje i 'nie ja' nie tłumaczy. Zdaje się przecież, że to Twój koń.