ja mam dusk blue dzisiaj do mnie prszyszedl i mi sie nawet podoba, ale i tak idzie chyba na sprzedaz, nie wiem zastanowie sie jeszcze 🙂 bardzo podobają mi sie standardowe kolory anki szczegolnie czekoladowy i czarny 😜
a jako najlepszy blekit to chyba dusk blue lub kobalt, nie wiem duzo jest anki w tych odcieniach
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Brak edycji postów czy dublowanie jak kto woli
Dla mnie blekity sa praktycznie wszystkie takie same (poza kobaltem), mam sky i jedyne co o nim moge powiedziec to ze jest super wykonany i z tego tez powodu pozostal u mnie, a nie poszedl w swiat.
Nie wiem czy Kobalta i Cyana można nazwać odcieniem błętkitu 😉 Jak dla mnie to są intensywne kolory niebieskiego, błękitem można nazwać Sky i ewentualnie kreta blue 🙂
Cyjan (pad) moim zdaniem nawet nie leżał obok Cobalta odcieniem 🤣 - dla mnie na żywo Cyjan to takie opalizujący, metaliczny Aqua (z Alcapadów) 😉 Cobalt był intensywnym, raczej z tych ciemniejszych. Ten jest bardzo intensywny, ale ze jaśniejszych i jest jaśniejszy sporo. Na pewno jest dużo jaśniejszy niż o ton, o cztery tony-pięć to może, ale o jeden? 😉