Forum konie »

produkty ANKY

Jakie owijki nie anky tak do 50 zł pasują do kreta blue?
gdzie mogę kupić owijki anky czekoladowe?
Pianissima

Waldhauseny nr 54 - stahlblau
ciska a gdzie moge takie dostac?
No ja dziś widziałąm na zywo nową kolekcję w Końskim  Świecie. Przyznam ze b. fajnie wygląda szczególnie ten butterscotch... 😍
Właśnie nabyłam od Akzzi swoją pierwszą nową Anky 🙂  😅 kolor cardinal
To nie wiesz zapewne w co sie wpakowalas... ciekawe za ile kupisz nastepna  😂
Już mam w planach kupno dusk blue i hortensia 🙂  😁
Dusk blue bardzo podobał mi się na oficjalnych zdjęciach kolekcji, niestety na żywo okazał się równie cukierkowy, jak pozostałe ankowe błękity.
Hortensja trudno dostepna... Brakuje mi jej i szarego z kolekcji lato 2009  ;/

Nalle to dokladnie tak jak mnie... Dusk blue myslalam, ze bedzie taki jak katalogowy...a tu niestety ;/
to jaki błękit uważacie za najlepszy ?
ja mam dusk blue dzisiaj do mnie prszyszedl i mi sie nawet podoba, ale i tak idzie chyba na sprzedaz, nie wiem zastanowie sie jeszcze 🙂 bardzo podobają mi sie standardowe kolory anki szczegolnie czekoladowy i czarny  😜

a jako najlepszy blekit to chyba dusk blue lub kobalt, nie wiem duzo jest anki w tych odcieniach
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Brak edycji postów czy dublowanie jak kto woli
Dla mnie blekity sa praktycznie wszystkie takie same (poza kobaltem), mam sky i jedyne co o nim moge powiedziec to ze jest super wykonany i z tego tez powodu pozostal u mnie, a nie poszedl w swiat.
Cierp1enie dla mnie nr 1 to Kreta blue  😜
A zaraz za nią Cyan, i gdyby nie to, że mam już krete brałabym teraz Cyana  😁
Moim zdaniem najładniejszy jest Lake blue, ale m. in. dlatego, że nie lubię koni w cukierkowych błękitach. Ten odcień jest ciemniejszy i głębszy.
Nie wiem czy Kobalta i Cyana można nazwać odcieniem błętkitu 😉
Jak dla mnie to są intensywne kolory niebieskiego, błękitem można nazwać Sky i ewentualnie kreta blue 🙂
Obejrzałam wszystkie błękity i teraz już zgłupiałam heh Lake blue ładny też

cobalt też mi się podoba 🙂 odkąd zobaczyłam go u Zairki 🙂
Monny cyan to zupełnie inny odcień od kobalta. Cyan jest bardziej stonowany. IMO bardziej podoby do krety niż do kobalta.
Nie wiem czy Kobalta i Cyana można nazwać odcieniem błętkitu 😉

Dlatego tez napisalam, ze procz kobalta, bo jeszcze by niektorzy mnie uznali za daltonistke  😎
A jakie owijki pasują do Cardinala?
Pianissima    edytuj posty

te owijki można kupic w okserze , pasi-koniku , karinie
Cierp1enie dla mnie nr 1 to Kreta blue  😜
A zaraz za nią Cyan, i gdyby nie to, że mam już krete brałabym teraz Cyana  😁

kto ci tak powiedzial 👀
zima ma kobalta i na zywo widziala cyana mowi ze cyan jest o ton jasniejszy od kobalta a owijki sa identyczne
Cyjan (pad) moim zdaniem nawet nie leżał obok Cobalta odcieniem  🤣 - dla mnie na żywo Cyjan to takie opalizujący, metaliczny Aqua (z Alcapadów)  😉 Cobalt był intensywnym, raczej z tych ciemniejszych. Ten jest bardzo intensywny, ale ze jaśniejszych i jest jaśniejszy sporo. Na pewno jest dużo jaśniejszy niż o ton, o cztery tony-pięć to może, ale o jeden? 😉
Sierra nie ran mych uczuc chcialam wierzyc w slowa zimy 😕 😕 😉
Zairka, widziałam delfa na żywo i jest dużo ładniejszy niż cobalt ;P
ja mam delfa i mi sie nie podoba 🙄
ja mam delfa i mi sie nie podoba 🙄

Jak to ci się nie podoba? 🙂 Jak śmiesz tak bluźnić 🙂 😁
no wlasnie na szmtoholikach na zdjeciu Klami sie w nim zakochalam ..dlatego sprzedalam cobalta..ale jak przyszedl to zaczelam plakac na kobaltem 😕
no wlasnie na szmtoholikach na zdjeciu Klami sie w nim zakochalam ..dlatego sprzedalam cobalta..ale jak przyszedl to zaczelam plakac na kobaltem 😕

oj Zairka :P To już choroba sprzedać, a teraz kupić jeszcze raz 🙂 ale Delf jest boski 🙂  Tyle ze maxy to w sumie pod ujeżdżniówką najlepiej wyglądają 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się