A mnie kuusi madeira.... Ale z drugiej strony mam już fioletowego ES, może niedługo jeszcze Eskadron dojdzie fioletowy.... I nie jest pewna czy Liblowi taki jaśniutki fiolet by pasował
w pasikoniku zostaly skokowe grass i dusty lilac. no i czarny. z uejzdzeniowych jest madeira, dusty lilac, cardinal-te sa z owijkami. jest dusk blue, ale owijek do niego nie ma:/ ze standardow wszystko poza czarnym. i jedne osierocone owijki kreta blue🙂
Niedobry Precelek, niedobry. 🤬 Wstydź się Precelku, tak do złego namawiać. Na pewno mieli tylko po 1 sztuce. (czekam na żółtko z nowej kolekcji i szkoda troszkę kasy, zwłaszcza, że dusty lilac jest tylko ciut jaśniejszy niż madeira którą posiadam i na pewno bez sensu jest mieć dwa podobne odcienie 😉) Kasska- nie przejmuj się, powinien zejść. 😉
do mnie madeira dotarla jest zupelnie inna niz na fotach w necie jest sliczna ale bardziej fioletowa niz myslalam i poszla w rece przyjaciolki 😉 tak wiec stan moich anek to dalej 5 😁
Czy ktoś mógłby wkleić jakąś fotkę Anky ujeżdżeniowej pod skokówką - najchętniej większą 17,5 - 18 ? Gdzieś kiedyś widziałam takie zdjęcia, ale niestety nie jestem w stanie przeglądnąć takiej ilości stron. Z góry dziękuję :kwiatek:
Właśnie. Dzisiaj przyszła do mnie czarna Anka i wydaje się być zdecydowanie cieńsza o pozostałych moich Anek. Zobaczymy jutro jak się spisze, miejmy nadzieję, że jest tak jak Burza pisze 🙂
Ciska- jaki śliczna kolekcja. Praktycznie każdy kolor mi się podoba. Jakby zamiast niebieskiego i granatu było jeszcze coś żółtego i ze 2 odcienie brązu, to byłoby IDEALNIE. 😍