Forum konie »

produkty ANKY

o juz widze , ale to nie sa nowe  tylko orchid im został z zeszłego lata  😉
ale ocb .... na dole napisane , że tylko orchid... to chyba nie może być ta nowa kolekcja... nie ma szarego...
jak dla mnie to im orchid został a foto dali jakies jakie mieli pod ręką  🙂
Z napisem "nowość". Świnie. Aż mi ciśnienie podskoczyło, jak zobaczyłam tę "nowość". A tam...jeden staroć. Idę stąd (foch)
w takim razie przepraszam za zamieszanie . Ale co to za kolory ogólnie na tej fotce :P tunridzie podobają się aż 4 :P
Weź Trolinka- zapomnij bo wstyd.  😡
Likier, efka,
Aaa 😀
Gdzieś niedawno przeglądałam wszystkie czerwienie i bordo Anek i pomajtało mi się (bo było jeszcze kilka fajnych odcieni i skojarzyły mi się nazwy)

do BrightRed może by pasowały owijki Horze . Takie jak te tylko malinowe http://www.okser.pl/horze-owijki-polarowe-embrace-p-3981.html . Nie ma ich tu pokazanych może były ze starej kolekcji , ale mam takie w stajni:P
Likier, efka,
Aaa 😀
Gdzieś niedawno przeglądałam wszystkie czerwienie i bordo Anek i pomajtało mi się (bo było jeszcze kilka fajnych odcieni i skojarzyły mi się nazwy)

będę miała cardinal w sobotę  💃 mam nadzieję że w zestawie z fotografem  💃

mam jeszcze oxblood  z czerwienio/bordo 🙂
efka, haha ja kolekcjonuję odcienie szarości a ty czerwieni? 😀
Potrzebuję owijek do Anky larix, ktoś może widział gdzieś jakieś ostatnie sztuki lub wie, jakie inne mogłyby pasować?
efka, haha ja kolekcjonuję odcienie szarości a ty czerwieni? 😀

no zaszalałam ostatnio też w beżach/brązach i kupiłam jeszcze eskadronek impuls w kolorze chocochip ale Ciiiii (nie ten wątek) a ten cardinal wyszedł zupełnie przypadkowo 🙂 a teraz siedzę i nie mogę uwierzyć że kupiłam taki kolor sobie :P

Potrzebuję owijek do Anky larix, ktoś może widział gdzieś jakieś ostatnie sztuki lub wie, jakie inne mogłyby pasować?

ja do larixa mam ton jaśniejsze miętowe owijki horze 🙂
efka, nie mogę się doczekać zdjęć, bo jednak wszystkie te kolory poza sklepem nabierają innych barw o dziwo.
Efka wiem, widziałam Twoje owijki, ale to nie to niestety... 😉
efka do mnie cardinal przyjechał wczoraj 😀

boski jest  🏇
"Na tej aukcji oferuję państwu świetnej jakości skórzano parcianą KOMPLET OWIJEK POLAROWYCH W KOLORZE PEA - JASNA ZIELEŃ."

Zacznijmy od tego, że ktoś po polskiemu pisać nie umi...  😂
ten sam sprzedawca sprzedaje owijki do eskadrona - plum
To forumowa Likier 😉
I chyba nie jest to okazja,bo cena podana za parę.Opis dalej mi się nie otwiera,więc nie wiem.
kurde, bo przerabiałam aukcje po czarnej wodzy  😡 4szt
heh to wszytko już jasne...  😂
Już poprawiłam...

Dzięki,  że ktoś zauważył (Cobrinha :kwiatek🙂, bo bym się nadawała z tą aukcją do "kolejny super opis ogłoszenia"  😅
Heh... nie ma sprawy  😎
Szkoda tylko, że nikt jeszcze elastyków nie robi tak jak polarków... bo kolorów brak :P
Czy można gdzieś kupić kantar Anky bez uwiązu?? Bo mam uwiąz eskadrona i chcę kantar :<
Likier, obawiam się, że nowy nie
Dramka - Grass  😉
Dramka ja wzięłam dusty lilac  😉
Precelek- to miło z Twojej strony, bo znaczy, że mogę spokojnie odejść od kompa i nie wzdychać do dusty lilaca, bo go już nie ma.  :kwiatek: ( zwłaszcza, ze czekam na nową kolekcję)
Precelek No i już nie mam dylematu  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się