Mi chodzi o to, żeby po prostu ktoś, kto uwielbia i ceni materiał Anky czy Euro-stara nie kupił polopadu i potem miał fochy, że na forum napisane, że to taki sam materiał...
Na pewno nie jest to taka bawełna jak w zwykłych czaprakach cotton czy innych "zwykłych", jest to coś innego, ale zamsz to zawsze nazywałam anky, jak nie wiedziałam o istnieniu alcantry ;p
A ja w końcu stanę się posiadaczką czarnej Anky 🙂 Teraz pozostaje mi czekać aż do mnie przyjdzie🙂 Na kasztanku super będzie się prezentował, ciekawa jestem jak na ciemno gniadym...
przejrzałam przed chwilą galerię szmatoholików i zauważyłam, że nie ma tam koloru Cardinal. ktoś ma może ten pad i mógłby zrobić zdjęcia żeby uzupełnić braki w voltowej galerii? kolor jest bardzo ładny, szkoda by było go nie zachować 'dla potomnych' 😉
Edytka, w galerii nie ma baaardzo wiele kolorów. 😉 Marka na początku istnienia nie była jeszcze sprzedawana w PL i prawdopodobnie niewiele osób miało (o ile miało) starsze barwy, więc fot nie ma.
Ja ponawiam pytanie czy orientuje się ktoś może jakie owijki (firma/kolor/nr itp) mogłyby pasować do padów ANKY Hortensja, Bright Red lub Pinc Lilac??? Może ktoś ma jakiś zamiennik lub widział coś podobnego? Dzięki 😉
Tak właśnie też zauważyłam , że już nie ma i nie mogę włączyć strony , ale na bank widziałam ... nie mogło mi się przewidzieć ? .... chyba były dwa żółte jakiś niebieski różowy .... PS o właśnie strona muli i są tylko komplety 🙂 i podpisane 2009
Ja pierdzielę...ciekawe czy te kolory odpowiadają tym w realu. Jeśli tak, to tofii który planowała brać jest do bani, za to podobają mi się 4 😲 inne !! 😵
łehehehehe....ale dałam plamę !!!! Toć to stara kolekcja ! 😂 Tak to jest jak człowiek czeka na coś niecierpliwie, to już potem nawet nie patrzy na to co widzi. 😂 😡 Już wiem czemu. Nakleili napis "nowość"i to mnie zmyliło, a dalej piszą jak wół, że to pady z lata 2009.