Forum konie »

produkty ANKY

Mam polopad flax i nie ma nic wspólnego ten materiał z Anky...

Jest to gruba, lekko włosowata i porządniejsza bawełna, ale nie jest to ani alcantra czy zamsz...
Ej laski, dla mnie też są delikatnie zamszowe w dotyku.
Co za różnica jakie nazewnictwo, mechate czy gładkie? mechate.
Według mnie polopady są tylko miłe w dotyku, taka włosowata bawełna porządniejsza niż cottony, ale z zamszem to one nie mają nic wspólnego...

tez mi sie tak wydaje.  😲
No pięknie..pewne żeby nie sa dla mnie oczywiste w kwestiach derkowych a teraz okazuje się ze nie mam tez czucia  😵
Dramka, jest nas dwie 😀
Ty też nie masz czucia w palcach  😵  😂
Mi chodzi o to, żeby po prostu ktoś, kto uwielbia i ceni materiał Anky czy Euro-stara nie kupił polopadu i potem miał fochy, że na forum napisane, że to taki sam materiał...

Na pewno nie jest to taka bawełna jak w zwykłych czaprakach cotton czy innych "zwykłych", jest to coś innego, ale zamsz to zawsze nazywałam anky, jak nie wiedziałam o istnieniu alcantry ;p
Ja mam ANKY i miałam polopad i według mnie polopad był jakościowo lepszy - sztywniejszy, nie znieksztacał się.

Nie wiem dlaczego o bicolor się mówi polopad, dla mnie to zwykły gruby bawełniany czaprak.  🙄
Mój Łoś w Grassowym padzie i owijkach.
Ten kolor mnie zachwyca za każdym razem 😍
Vuko, super! Pięknie prezentuję się na Gniadym 🙂

A ja w końcu stanę się posiadaczką czarnej Anky 🙂 Teraz pozostaje mi czekać aż do mnie przyjdzie🙂 Na kasztanku super będzie się prezentował, ciekawa jestem jak na ciemno gniadym...
Ola gdzie kupujesz czarna?
W okserze😉
Pea, purple, conalt, alt rose, hortensja, madeira <3 obłędne !
przejrzałam przed chwilą galerię szmatoholików i zauważyłam, że nie ma tam koloru Cardinal.
ktoś ma może ten pad i mógłby zrobić zdjęcia żeby uzupełnić braki w voltowej galerii? kolor jest bardzo ładny, szkoda by było go nie zachować 'dla potomnych'  😉
Edytka,
w galerii nie ma baaardzo wiele kolorów. 😉
Marka na początku istnienia  nie była jeszcze sprzedawana  w PL i prawdopodobnie niewiele osób miało (o ile miało) starsze barwy, więc fot nie ma.
Dorotheah, ale Cardinal to kolor z tych nowszych Anek, więc pewnie znajdzie się jakaś dobra dusza, która ma ten pad😉
Ja ponawiam pytanie czy orientuje się ktoś może jakie owijki (firma/kolor/nr itp) mogłyby pasować do padów ANKY Hortensja, Bright Red lub Pinc Lilac???
Może ktoś ma jakiś zamiennik lub widział coś podobnego?
Dzięki 😉
Lola, o Hortensji była przed chwilą mowa, że z nowej kolekcji Horze owijki będą pasowały
Dorotheah, ale Cardinal to kolor z tych nowszych Anek, więc pewnie znajdzie się jakaś dobra dusza, która ma ten pad😉

ja będę miała niedługo  😎
Fantazja, bardzo dziękuję! A Bright Red i Pinc Lilac...?  🙇
efka, szalejesz, myślę że Ritek będzie fajnie w nim wyglądał, w takim razie czekamy na zdjęcia
Lola proszę, reszty nie wiem
efka, szalejesz, myślę że Ritek będzie fajnie w nim wyglądał, w takim razie czekamy na zdjęcia
Lola proszę, reszty nie wiem

bo to była taka okazja że grzechem było nie skorzystać, ale jeszcze nie wiem czy u mnie zostanie 🙂
Dorotheah ja wiem, ale Cardinal to obecna kolekcja. Grass, Madeira mają już swoje zdjęcie, a o tej czerwieni cisza

efka koniecznie prosimy o foty! kantar Cardianl wygląda pięknie, więc pad też musi robić wrażenie 🙂
Dorotheah ja wiem, ale Cardinal to obecna kolekcja. Grass, Madeira mają już swoje zdjęcie, a o tej czerwieni cisza

efka koniecznie prosimy o foty! kantar Cardianl wygląda pięknie, więc pad też musi robić wrażenie 🙂

na karym będzie pewnie oczojebny, ale tam... żyje się raz  😁
Na okserze już nowe Anky a ceny nawet , nawet... 275zł za komplet
Na internetowej stronie oksera nie ma.  🙁
a mi strona oksera nie chce działać  🤔
Bo strona się muli i tnie.  🤔 Ale przepraszam - SĄ. Niestety tylko komplety ujeżdżeniowe pad + owijki. Kiiiiicha.  🤔

Ciska- może spróbuj przez link  http://www.okser.pl/anky-komplet-pad-i-owijki-lato-2009-p-3979.html
Tak właśnie też zauważyłam , że już nie ma i nie mogę włączyć strony , ale na bank widziałam ...  nie mogło mi się przewidzieć ? .... chyba były dwa żółte jakiś niebieski różowy ....
PS o właśnie strona muli i są tylko komplety 🙂 i podpisane 2009
Ja pierdzielę...ciekawe czy te kolory odpowiadają tym w realu. Jeśli tak, to tofii który planowała brać jest do bani, za to podobają mi się 4  😲 inne !!  😵

łehehehehe....ale dałam plamę !!!! Toć to stara kolekcja !  😂 Tak to jest jak człowiek czeka na coś niecierpliwie, to już potem nawet nie patrzy na to co widzi.  😂 😡
Już wiem czemu. Nakleili napis "nowość"i to mnie zmyliło, a dalej piszą jak wół, że to pady z lata 2009.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się