tunrida, serio, grafit przeuwielbiam więc kiedy okazało się, że trawkoanki nie ma to grey był jedyną opcją i już się w nim zakochałam 😉 jedyne co- owijki znacznie różnią się odcieniem, są ciemno zielonkawe a pad biało szary, dziwne 😉 Dziękuje 🙂
Zairka- szczerze? Moim zdaniem przymałe i przyszczupłe to Twoje konio do strip inów i cross inów. Ale to tylko moje skromne zdanie osoby z kompleksami małego konia. 😉 I też uważam, że Anky byłyby lepsze, bo są mniejsze. O !
tunrida, mam wrażenie, że te nowe cieńsze Anky się inaczej układają, jakieś niby większe... dziwne. Ale to chyba tylko wizualne wrażenie, no i dziś z rozpędu trochę za bardzo z przodu pad położyłam.
Anek mam 4 i 2 w drodze 😉 starczy cross ina nie mam żadnego bo mi sie nie podobają, strip iny mam 2 tego ujezdzeniowego i blueberry wszechstronnego ale on jest dziewiczy Zobaczymy jak beda lezec pod siodłem ale generalnie i tak a bardzo m sie podoba zeby sie z nim rozstawać 😉 Gdyby kobył był mój prywatny to uzależniała bym dobór kolekcji tylko do niej ale ze nie jest i do końca nie wiadomo jak długo będziemy ,,razem" to patrze na to trochę inaczej 😡
Rozumiem. Faktycznie, skoro kobył nie na zawsze, a pady "na zawsze" to zmienia to trochę postać rzeczy. Nowe Anky inaczej się troszkę układają moim zdaniem, bo są nieco miększe i bardziej podatne. Żałuję, że kupiłam tego cross in-a. Jest piękny, ale cóż mi po nim. 🙁 I jeśli polopad Eskadrona na który tak chorowałam jest tak samo gruby jak corss in ( a ponoć JEST) i do tego jest ze zwykłej bawełny bez włosków, to już go nie chcę. Kupię sobie w to miejsce tofiową Ankę nową. Taki mam plan.
tunrida, eee tam, cross iny na volcie jak świeże bułeczki idą, sprzedasz i kupisz co innego, abo wymienisz 😉 Polopad jest mechaty tylko delikatniej niż Anky 🙂
Polopad jest mechaty?? A pisali, że to bawełna, a nie zamszopodobny materiał. Kurde....ja to mam przekichane. NIGDZIE u siebie nie mogę niczego pomacać czy na żywo zobaczyć. I polegać mogę tylko na opisach w necie. 🙁
Zairka-ale chociaż stajni masz we Wrocławiu kilka. Pewno do tego część dużych i fajowych. I ludzie tam posiadają różne fajne pady czy czapraki i do biedy tam coś możne podpatrzeć, jadąc np. do koleżanki w odwiedziny. U mnie już mówiłam, nikt nawet nie zajarzy, jakie to cudo mam założone pod siodłem. 😵 Lansuję się sama dla siebie. 😉
Tunrida a gdzie stoisz? 😉 ale widze ze ty masz tak samo jak ja 🤣 ja w Wyszkowie to potrafie konia ubrac w biały czaprak i owijki i pojechac sobie do lasu bo... mogę i mam taka wizje 😁 a w stajni mamy 4 konie , 3 osoby jezdzące w tym 1 raz na pare tygodni :P