Forum konie »

produkty ANKY

zostały gdzieś jeszcze owijki anky grey?
w konik.com.pl  😉
ciska mnie wyprzedzila 😉
drogo trochę...
zobacz na horseequipment.pl bo widziałam,że tak jeszce owijki mają i pady
Z tyłu ukochany grafit, z przodu jaśniutki grey 🙂 nie mogę się doczekać na koniu jak będzie wyglądał 🙂
tu są kolory padów ze strony Anky: http://www.tackfactory.nl/?m=101&s=104&u=305
I mam pytanie, czy u nas pokazały się takie kolory jak: camel, dark coffee, fog i antracite? Tu są wypisane jako 'basic colours'

edit: fog znalazłam na tym zdjęciu, podpisany jako:
army, purple, fog, straw, paprika

tu: seagreen, sand i mocca z którą się u nas nie spotkałam?

Burza- kupiłaś 2 siwe pady?  😀 To teraz ja napiszę- wariatka.  😁 Toć to się ledwo co różni. Znaczy się, nie no...różni się, różni, ale nie lepiej było wziąść jednak jakiś odcień zielonego?

Ja jak już mówiłam odszczekuję wszystko co nagadałam na Anky trzymając w ręku czaprak Euro Stara i będąc zauroczona jego wyglądem.  😡 To była chwilowa zdrada z mojej strony.
Cieńsze i miększe Anky są zdecydowanie lepsze w moim przypadku.

Ja chcę JUŻ kupić ten żółty/toffi. Natychmiast. czemu jeszcze ich nie ma.  🤔
mocca i seagreen mogłyby się pojawic u nas  💘
Paprika i Purple są fajne...  😍
Likier purple był u nas, paprika z tego co wiem też. A z moccą czy dark coffee się nie spotkałam.
coffee też była, zobacz galerię szmatoholików 😉

a jakie ładne jest camel:
wszystko przez was!  🤬

coraz bardziej marzy mi się GRASS z owijkami i chyba jestem coraz bliżej kliknięcia "kup"  🤬
coffee też była, zobacz galerię szmatoholików 😉

Wiem, patrzyłam, Sznurka ją ma/miała 😉
Ale chodzi mi o dark coffe, mocca, fog czy camel. Fakt, że camel to cudny kolor 😍 taki karmelowy jak dla mnie 🙂
sillke, przecież masz pea, a grass to prawie to samo...  🙄
sillke, przecież masz pea, a grass to prawie to samo...  🙄

a to oznacza według Ciebie, że nie można mieć dwóch podobnych czapraków/padów  😉  😁 Jak sie jej podoba, to niech kupuje  😀iabeł:
Jak lubi to proszę bardzo 😀  😅 😅
ja tam nie lubię jak mi się powtarzają kolory, ale mam dużo niebieskości w sumie  😁

wiadomo kiedy będzę zdjęcia nowej kolekcji?
moim zdaniem pea i grass nie są podobne, pea to taki pastelowy zielony przełamany żółcią, a grass to kolor młodej trawy, jest dużo bardziej intensywny niż pea.
dokładnie, pea wpada w żółty, a grass= trawa  😀
Ech... a ja zachorowałam na seagreen i cyan. Mam już nawet owijki które pasowałyby pod oba pady.  😜

I jeszcze pytanie, czy ktoś umiałby się pobawić i zrobić Łaciatego w padzie cardinal?
wszystko przez was!  🤬

coraz bardziej marzy mi się GRASS z owijkami i chyba jestem coraz bliżej kliknięcia "kup"   🤬

tyle ze owijek grass juz chyba nigdzie nie dostaniesz a co do ankowych zieleni i tak kiwi najpiekniejsze 😍
Zairka oczywiście, że dostaniesz
w Okserze za 95zł
Zairka w koniku też były jeszcze grass 😀
Zairka oczywiście, że dostaniesz
w Okserze za 95zł

pisalam ostatnio z babka od oksera bo chcialam kupic grassa i powiedziala ze juz na stanie nie maja, trzeba czekac okolo tygodnia moze uda im sie sciagnac

a o koniku zapomnialam 🙇
Burza- kupiłaś 2 siwe pady?  😀 To teraz ja napiszę- wariatka.  😁 Toć to się ledwo co różni. Znaczy się, nie no...różni się, różni, ale nie lepiej było wziąć jednak jakiś odcień zielonego?

Oj na żywo się różnią i to znacznie 🙂
A Burza ma juz zielony Army Green i ES Szmaragd w drodze, więc zielono tez będzie 🙂
a ja juz w tym tygodniu powinnam miec i madeire i grafita 💃 💃
dokładnie tak jak napisały dziewczynka i fantazja, pea wpada w żółty, a grass wydaje mi się taką stonowaną, zarazem intensywną zielenią.

edit:
dziś z racji, że jeździłam jak było jasno zabrałam fotografa- mamę. nigdy więcej. z takim antyfotografem nie spotkałam się w życiu -.-' ze 616 zdjęć tylko na dwóch (po wizycie w PS' ie) widać pad  🤔

stone grey:
tunrida, zielony musiałabym kombinować owijki i pad oddzielnie, a jestem leniem 😉 poza tym kocham szary na Piorunie! 😀

sillke, uważaj, zamykaj go dobrze.. bo ukradnę 😀

Proszę, zimowy przysypany śniegiem Grey 🙂
Nie no....faktycznie ŁADNIE MU ! Naprawdę ładnie. Nie słodzę, tylko prawdę mówię.  😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się