Forum konie »

produkty ANKY

Efka- jeśli ta fotka sklepowa nie przekłamuje koloru, to moim zdaniem ten toffi jest i dla karego i dla gniadego i dla siwka.  😉 Mojemu na pewno byłoby w nim ładnie. Taki pad w sam raz na lato i jesień.
to to zolte to ma byc toffi? o nie, fuj🙁
POCEMON - na pewno nie ma przeceny na standardy w galopadzie. Dzis bylam w stacjonarnej i nic takiego nie widzialam. Przeceniony jest pad taki oczodajny rozowy ( nie pomne nazwy koloru, ale jest tez na ich stronie), oraz owijki ox blood, jakies szare i dusty lilac w cenie 75 zl.
Czy jestem slepa czy stone grey wpada ma odcień niebieski?  🤔
juz milion razy bylo pisane ze ma fioletowawy polysk..
hortensyja 🙂
stone grey jest szaro- fioletowy, momentami wpada w taki stalowo-niebieski ;p
Anaa do szmatocholików ;P Super wam przy nóżkach , u góry trochę zgaszony , ale jest ok :P
Widać o milion za mało bo nie przeczytałam 😉 Hmm kusi..i jest w ihaha za 149zł 🤔wirek:
Anaa, jakos  tak kolor bardzo zwyczajnie fioletowo wyszedł a w realu jest rewelacyjny.
armaquesse, to aura niestety 😉 jak wyszłyśmy na dwór to słońce schowało się za chmurami i tak szarawo było... plus niektóre foty pod światło... tutaj w hali 🙂
Anaa, sillke,
Po prostu jak złapiecie kiedyś światło zróbcie znowu fotki i nam wstawcie.
Pewnie o wiele lepiej to wygląda na żywo, niż na fotach w tym świetle. 🙂
Ja zaczynam żałować że nie kupiłam Stone Grey zamiast Kreta blue.  👿

Mam zrozumieć że fotka ze strony IHAHA ma przekłamujące kolory?
Stone Grey dla wszystkich 🏇
Tak wyglądał w nim mój ex-podopieczny

Dramka, jeszcze nic straconego. Zawsze możesz kupić drugi 😎
Anaa, no domyślam się. 🙂 Dla mnie Hortensja to drugi z dwóch kolorów Anki który mi sie podoba. 🙂
azhael Na twoim zdjęciu jest szary..poprostu szary

"Dramka, jeszcze nic straconego. Zawsze możesz kupić drugi" Ha ha wiedziałam że zaraz tak ktoś napisze.. 🤬
madzia:
[quote author=efka link=topic=202.msg291146#msg291146 date=1246873118]
Anky Stone Gray na ciemnogniadym śledziku 😉

😉
[/quote]
Uff, wygrzebane z czeluści wątku.
Dramka, bierz... wg mnie Stone grey to zdecydowanie jeden z najpiekniejszych kolorow jakie miala Anky 😉 i jaki uniwersalny, na kazdym koniu wyglada pieknie🙂
sama bede musiala sobie upolowac ten kolor, ale w tej chwili nie mam $$ bo bym Ci zwinela ten z Ihaha  😁
Mam już jeden szary czaprak. Nie kusić!  🤬
a mi się szarości Anky nie podobaja,
mnie kusi czarny i czekoladowy 🙁
a ja sobie wlasnie zdalam sprawę ze juz nie mam szarego 😲 sprzedałam eskadrona grau....
no i co narobilyscie ja teraz chce cos rozowego...
mazy mis ie czarna anka ale na karego 🤔wirek:
Monny - Czarny to sama słodycz! Kupuj śmiało - nie wahaj się 😀
Zairka
i tak przecież zmienisz konia prędzej czy później  😁
kupuj  💃
mi też się ona marzy chyba jako ostatnia rzecz  ale narazie mam ważniejsze wydatki  😉
Zairka
i tak przecież zmienisz konia prędzej czy później  😁
kupuj  💃
mi też się ona marzy chyba jako ostatnia rzecz  ale narazie mam ważniejsze wydatki  😉

masz racje 😁 w koncu to nie moj kon...ale kto wie czy nastepny tez nie bedzie kary 😁
pocieszam sie tym ze to standard i zawsze mozna go kupic 🙄
a teraz poluje na cos i musze miec kase w razie w
Amarotsa, ale mam ciemnogniadą kobyłe 🙁
Teraz pilniejsze wydatki są, ale jak troche sianka zostanie to kiedyś sobie kupie 😀
Nie ma parcia bo na szczescie to standart 😀
Zairka bedziesz wybierać konia tak zeby Ci do szmat pasował  😁
a ja nadal nie dobrałam owijek do alt rosy , w equi shopie maja equiline bodajże ale się ich pytałam i bedą za ciemne i nic sensownego nie moge znaleźć , napisałam do Ktośki czy by mi nie upolowała takich i czekam z nadzieją ze jej się uda  🙂

ale do krety blue znalazłam owijki   😅
Zairka bedziesz wybierać konia tak zeby Ci do szmat pasował  😁
a ja nadal nie dobrałam owijek do alt rosy , w equi shopie maja equiline bodajże ale się ich pytałam i bedą za ciemne i nic sensownego nie moge znaleźć , napisałam do Ktośki czy by mi nie upolowała takich i czekam z nadzieją ze jej się uda  🙂

ale do krety blue znalazłam owijki   😅

oczywiście....przecież nie bede całej kolekcji zmieniać bo konikowi nie pasuje 😁 😜
nie strasz mnie z ta rosa.... bo jest szansa nikła ale zawsze ze tez bede miala i co z owijkami 👀
jeszcze jakiś został w ihaha? bo ja ostatni brałam, z tym, że DR ;p
sillke ale o czym mowisz bo wyrwane z kontekstu 👀
pisał ktoś, że chcę stone grey z ihaha za 149zł a z tego co pamiętam ja kupiłam ostatni... w wersji ujeżdżeniowej  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się