nie widziałam na żywo tych owijek, ale patrząc po zdjęciach sądzę, że nie. Tym bardziej, że widziałam też na fotach derę z tego polaru - i to wyglądało na sporo jaśniejszy odcień fioletu.
Burza, tylko, ze ja powiedzialam kolejnym czaprakom stop. Przynajmniej dopoki nie kupie wazniejszych rzeczy. Zreszta, po co mi pad DR ? Najpierw musze nabyc siodlo.
Koniczka super! Ja też dziś rozdziewiczyłam swojego grassa, ale fot brak 🙁 no i póki co owijek też niet, więc liiiiiiiipa 😁 ale za to mam polar z decathlonu pod kolor 😁
Koniczka, hehe... na szczescie w ogole nie podoba mi sie jak lezy pod siodlem, tak samo jak max Euro-Stara. Kupie sobie DR jak juz znajde ujezdzeniowke na plecy mojego Paczunia.
Czyżby grass okazał się jasną zielenią gniadoszków ? Prześlicznie i żywo, ale nie wali po oczach zbytnim kontrastem z maścią. Pięknie.
Burza, Teraz Ciebie napadła "choroba" na zielone? Moja mi nie przeszła od czasów kiwi (ale ja bardzo stała jestem w uczuciach, więc nie wiem czy się wyleczę) 😁 Czekam na foty, bo też pewnie pięknie będzie w tej zieleni Piorunowi.
dziewczynka, Ślicznie Wam, a do tego macie fajne foty. Jak się kurtka sprawuje? Swoją drogą mam nadzieję, że uraczysz nas jeszcze jakąś fotą, jak się ociepli (albo choć w cieplejszym świetle) 🙂
Pamelfa Jest nas tyle chętnych na seagren , ze może jakąś petycję wyskrobiemy do Anki o ten kolor ? 🤣
Kurtka jest super,leciutka i oddychająca ale ciepła. Jeżdżę tylko w niej i termokoszulce, jest mi ciepło ale się nie przegrzewam. Foty miały być słoneczne bo cały dzień był ładny, niestety jak dojechałam do stajni to nie wiadomo skąd pojawiły się chmury i zdjęcia są takie bure 👿