Forum konie »

produkty ANKY

nie widziałam na żywo tych owijek, ale patrząc po zdjęciach sądzę, że nie. Tym bardziej, że widziałam też na fotach derę z tego polaru - i to wyglądało na sporo jaśniejszy odcień fioletu.
buuuu  🙁  dzieki  :kwiatek:
a już myślałam.
Gdzieś widziałam jakieś inne owijki, które wyglądały na moim kompie prawie jak hortensja. Poszukaj może jeszcze innych.
Dorotheah no właśnie szukam i szukam i... dupa (za przeproszeniem  🙄 )
Myślałam, że może Jump-teck'a będą pasować, ale niestety nie  🤔
Czyżby kolejny gniadsz w Grassie? 😅 Sekta!  😎

A ja nadal nie wiem czy mój Graphit doszedł... Jutro będę w domu to się dowiem... 😍
Nasturcja-Renata, z dedykacją dla Ciebie:
Koniczka, bomba  😜  szał    😜
madeira 🙂

dziewczynka, szał !! 😜
Koniczka, Fantazja, oj tak, zdecydowanie nie trzeba mnie przekonywać, będzie super inauguracja wiosny! 😀

pamelfa, nie 😉

Koniczka, bosko 😵 jesteś złem 😁

dziewczynka, TOTALNA REWELACJA!!
Przez was teraz i ja mam wielka ochote na tego grass.
dziewczynka, cuuudnie ! 🏇

tylko dlaczego tak malo!  🤬
Klami, i wcale mi nie jest przykro 😎
Burza, tylko, ze ja powiedzialam kolejnym czaprakom stop. Przynajmniej dopoki nie kupie wazniejszych rzeczy.
Zreszta, po co mi pad DR ? Najpierw musze nabyc siodlo.
Klami, zgadzam się absolutnie, pad nie zając, grassy to myślę że jakieś jeszcze poleżą, nie zabijali się o nie 🙂
Klami, ja mam pad DR a jeżdżę w skokówce  🏇
Burza, trzeba byc rozsadnym, chociaz troszke. 😉

sillke, mnie sie nie podoba pod skokowka.
Koniczka super! Ja też dziś rozdziewiczyłam swojego grassa, ale fot brak 🙁 no i póki co owijek też niet, więc liiiiiiiipa 😁 ale za to mam polar z decathlonu pod kolor 😁
Klami, a kto Ci broni wersję skokową kupić? 😉
Koniczka, hehe... na szczescie w ogole nie podoba mi sie jak lezy pod siodlem, tak samo jak max Euro-Stara.
Kupie sobie DR jak juz znajde ujezdzeniowke na plecy mojego Paczunia.
dzięki dziewczyny, staramy się 😉
Koniczka czadowo  💘

dziewczynka bardzo ładnie. Też mam madeirę i ją uwielbiam. N a razie była tylko na karej  😉

Koniczka,

Czyżby grass okazał się jasną zielenią gniadoszków ?
Prześlicznie i żywo, ale nie wali po oczach zbytnim kontrastem z maścią. Pięknie.

Burza,
Teraz Ciebie napadła "choroba" na zielone? Moja mi nie przeszła od czasów kiwi (ale ja bardzo stała jestem w uczuciach, więc nie wiem czy się wyleczę) 😁
Czekam na foty, bo też pewnie pięknie będzie w tej zieleni Piorunowi.

dziewczynka,
Ślicznie Wam, a do tego macie fajne foty. Jak się kurtka sprawuje?
Swoją drogą mam nadzieję, że uraczysz nas jeszcze jakąś fotą, jak się ociepli (albo choć w cieplejszym świetle) 🙂

Pamelfa
Jest nas tyle chętnych na seagren , ze może jakąś petycję wyskrobiemy do Anki o ten kolor ? 🤣

w Galopadzie przeceny standardów ANKY , pady i owijki

Gdzie? Nic nie widziałam.
Grass na zdjęciu koniczki jakoś zdecydowanie lepiej się prezentuje niż jak go w sklepie oglądałam.
Kurtka jest super,leciutka i oddychająca ale ciepła. Jeżdżę tylko w niej i termokoszulce, jest mi ciepło ale się nie przegrzewam.
Foty miały być słoneczne bo cały dzień był ładny, niestety jak dojechałam do stajni to nie wiadomo skąd pojawiły się chmury i zdjęcia są takie bure 👿
Dziewczynka-PRZEPIĘKNIE. Zazdroszczę po cichu kompletu.  🙂
Dziewczynka-PRZEPIĘKNIE. Zazdroszczę po cichu kompletu.  🙂

a ja zazdroszczę i to całkiem głośno  😜  przepiękny kolorek.
a ja przez to zdjecie Dorotheah
zastanawiams ie czy karej będzie ładnie w grass 🤔

http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/23/82#i
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się