Który dwóch niebieskch - raf blue czy kreta blue - bardziej odróżnia się of kobaltu? Kobalt mam i nie chcę drugiego podobnego. Na zdjeciach niestety nie widać.
kurde, czuję się źle z tym, że zostalam z jednym padem 😀 trzebaby zapełnic czymś tą pustkę na półce ale... no mam dylemat! zbyt dużo kolorów mi się podoba :/
Niestety sklepy sprowadzają bardzo mało owijek w kolorach standardowych - pewnie obstawiają, że ludzie będą woleli dobrać jakieś tańsze, a przy standardach jest to dużo łatwiejsze niż przy kolekcyjnych.
No właśnie wcale bym się nie obraziła, gdyby bardziej wpadał w róż 😁 ( nie ma to jak róż na ogra :hihi🙂 Ale i tak mi się podoba, na ciemnym ta czerwień aż tak mnie nie gryzie.
A do mnie chyba wlasnie dotarly owijki z cobalta 😀 wlasnie wygrzebalam w skrzynce jakies awizo na przesylke zagraniczna 😅 Jutro pielgrzymka na poczte 🏇 🏇 🏇
edit: mam, mam, mam, mam!!!!!!!! 😅 😅 😅
Ale z tej firmy juz na pewno nic nie zamowie. Najpierw rzucil mi sie w oczy adres - wyslano to do miasta - uwaga! - Wroc#$322aw. Wiec myslalam, ze to moja wina, bo wpisalam im polska literke, nie mogli rozczytac, itd., niepotrzebnie na nich psy wieszalam. Ale po chwili z ciekawosci sprawdzilam date nadania... Zamawialam to dokladnie 27.12.2009, a nadano... 21.01.2010 😵 Kolejna rzecz - za wysylke skasowali mnie 10 funtow, a na paczce jest nabita cena 3,25 😵 Takze dziekuje bardzo.
Ciesze sie, ze mam juz caly komplet Cobalta, ale angole mnie mocno zirytowali i zniechecili do zamawiania u nich.
Dejm, nigdy za padami nie przepadałam, Anky omijałam szerokim łukiem, ale przez Was ( 🤬 :P) się tak nagapiłam na te Anusie, że mi się spodobały, kojarzą mi się z takimi miękkimi, puchatymi kołderkami... 😁
I teraz pytanie laika: Czy jest szansa, że dostanę standardową granatową Ankę w wersji skokowej/wszechstronnej?
To zdjęcie wogóle nie oddaje piękna tego czapraka na Poświacie, miałam sie okazje przekonać bo to my na drugim planie 😉 super poświata się w nim prezentuje wierzcie mi na słowo 😉
a orientuje się ktoś, czy gdzieś w sklepach internetowych można dostać pad w kolorze hortensia? napaliłam się na madeirę, ale obejżałam zdjęcia na koniu i doszłam do wniosku, że jest zbyt różowa jak dla mnie, a ta hortensia ma bardzo fajny odcień. 🙂