Forum konie »

produkty ANKY

ja mam czarny i sand- oxblooda się pozbyłam, mnie też nie uzalezniają, ale lubię je  😉
Jak czekam na moją pierwszą Ankę - z racji na dobrą jakość produktu mam zamiar kupić następny - w kolejne właśnie czeka Sand, ale myślę, że swoją kolekcję zakończę na Standardach.
Majeczka - ja też zaczęłam chorować na Niciaka 🙂
Zairka, tak!!!!! dokładnie ale na niego chrapkę ma dużo osób bo naprawdę jest ładny
majeczka on jest niemozliwie nie osiagalny...niestety 🙄 mi juz kolezanka w niemczech na niego polowala ale stwierdzila ze nie ma szans 😕 bo bywaja mega rzadko na jakis forach i przewaznie ida w 5 minut 😕
Pnieważ w KRM nikt nie odpisuje na moje pytanie, to pozwoliłam sobie je wstawić chyba w bardziej odpowiedni temat  :kwiatek:

Mam pytanie odnośnie owijek polarowych ANKY.
Czy są białe-białe??
Dzwoniłam do Lamri i Pani mi powiedziała, że ANKY nie robi śnieżnobiałych, tylko kremowe- szampańskie...
Ponieważ nie jestem biegła w tych tematach to bardzo proszę o pomoc, bo wydaje mi się, że widziałam białe-białe na zdjęciach amazonki* na Replay'u z sesji w sukni ślubnej...
Teraz to juz zgłupiałam chyba, że tam nie były polary?? A ANKY robią w ogóle inne niż polary??

Z góry dzięki  :kwiatek:
Claudia

Oczywiście, że są!
ANKY WHITE się nazywają...

Lamri chyba próbuje klienta zrobić na szaro. Bo może klient kupi takie jakie akurat mają.  🤬
Są , są  😉
i na zdjeciu Amazonki to na bank właśnie białe anky polarowe
Dziewczyny był wypuszczony też kolor turkus   🤣   Turquois:

Likier
no nie wiem czy takie podobne są pink lilac i rosa.  Jak nie cierpię różów, tak rosa i madeira mają u mnie zielone światło - muszę to przyznać, są piekne !
Cała radocha w Ankach, że pady są robione dla ludzi którzy widzą kolory i dostrzegają nawet minimalne różnice, kameleonowatość niektórych barw.
Rosa w ciepłym świetle ma niesamowity odcień cieplutki wpadający delikatnie jakby w żółtawy.

więcej : http://members.multimania.nl/ankypads/inhoud.htm

Najnowszy mój łup - koszulka kiwi z piknym wzorkiem  😀 😍
(pod spodem padziszonek straw, fota w sztucznym świetle -kolorki przekłamane trochę, na żywo obłędne :emoty327🙂

a ten turkus to musiał byc strasznie dawno bo pad jeszcze nie profilowany na przodzie  🙂

dla mnie rosa i pink lilac nie są do siebie w ogóle podobne a mam oba więc wiem co mówie :P
Ja Anky lubię,ale nie uzależniłam się aż tak bardzo,bo okazało się,że jestem w stanie się ich pozbyć.Sprzedałam nowy komplet chocolate z owijkami, nowy pad off white nowy i używany biały.Zostawiłam sobie straw,sunshine, sky i nówki: hortensja, pea, fog
no tak , to tylko 6 :P      😉
no "tylko";p ale wiesz jak było się ciężko z pozostałymi 4 rozstać😉
wiem ,wiem  😁

a ten fog to musi byc ze strasznie starej kolekcji bo chyba pierwszy raz o nim słysze
Jak już tak "wyliczamy", to u mnie jest tak:
off white
banana
sky
cobalt
hortensja
chocolate
no to też tylko 6, ale ja wolę euro-stary  😁
no "tylko";p ale wiesz jak było się ciężko z pozostałymi 4 rozstać😉
Uprzejmie donoszę, że off white i chocolate mają się bardzo dobrze.
Dobrze,że chociaż w dobre ręce trafiły😉
Fog nawet nie wiem z jakiej kolekcji jest,ale fajny kolorek-taki jasno szary lekko w srebrny wpadający.Jakieś fotki z netu:

Edit:
chyba jest z tej kolekcji co sunshine
ładny !  🙂
Ja mam bananę, hortensję, burnt orange, sand, grass (pad w drodze, owijki już mam 😉 ) oraz biały. Owijek tylko do białego nie mam 😉 Ja je osobiście uwielbiam, jestem zupełnie uzależniona i żadne inne czapraki mnie tak nie cieszą.
Ja tylko nie lubię tego,że po praniu juz nie są takie sztywne i gładkie.
Ja je właśnie wolę jak już trochę zmiękną 😉
Ja też je wole takie "zmięknięte" 😉
A ja mam 3 😀 sunshine, banana i sky
Miałabym więcej jakby mniej kosztowały 😀
A tak tylko na Rose poluje  😀iabeł:
ja mam dwie anky: pea i stone grey.
poluję na... kilka innych xDD ale szybciej bym zakończyła polowanie, gdyby były tańsze [a przynajmniej te używane stare kolekcje, które idą po... kosmicznych cenach]
Jak już sie wszyscy chwalą, to ja też: mam stone grey, pea, hortensje, cobalt i czarna. Trzy pierwsze z owijkami
A ja mam 6(black, dusk blue, larix, pebble, pink lilac, sunshine (wszystko z owijkami) i poluję na...

NIC 😀

Bo narazie nie ma koloru który mnie kręci, chciałabym coś jak es szmaragd...
severus, do stone grey i pea masz oryginalne anky owijasy?
O mnie jeszcze zaczął kręcić black ...
Vuko, mój ukochany pad, Graficiak 🙂
Sillke - owszem  😎
Vuko, mój ukochany pad, Graficiak 🙂

No na żywo go nigdy nie widziałam, ale kolor mi się strasznie podoba. Zabaczymy czy będzie do Łośka pasował:] Masz może jakies zdjęcie Donuta w Graphicie?

edit: znalazłam już na szmatoholicy.pl  :kwiatek:
Dziękuję dziewczyny za odpowiedź.
Pewnie tak jest, że w Lamri chcą sie pozbyć tego co akurat mają  😉

A może jakaś dobra duszyczka by podpowiedziała w jakim sklepie internetowym tego szukać  :kwiatek:
Wszędzie gdzie znajdę Anky to mają tylko owijki kolekcyjne albo ja jakaś ślepa jestem, a na białe nie mogę trafić  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się