Ma dokładnie taki odcień jak go sobie wyobrażałam po fotach 💘 (Taki żółtek mi się marzy od kiedy życie mnie uświadomiło o istnieniu starego eskadronowego zółtka Gelb, a potem długo szukałam czegoś w ten deseń)
misia_zz, No kurczę cud się zdarzył, już nie mogę się doczekać kiedy go przymierzę na moją panienkę. 💘
Burza, Jak ja go dorwałam, to spokojnie kwestia czasu, a na pewno i Ty też taki zdobędziesz. Trzymam kciuki 😀
A jest śliczny - cieplutki, stonowany nie krzyczy zbyt mocno barwą, jest bardzo elegancki. Jestem mega szczęśliwa. Pamiętam, że to był jeden z pierwszych kolorków Anek, które najbardziej mi się spodobały (wraz z kiwi i seagreen).
Likier Ja kiedyś się bawiłam w szukania najlepszego odcienia zółtego dla mojej i wyszło właśnie na taki stonowany odcień między straw, a eskadronowy gelb (a większość na rynku to klasyczne jasne żółcie). Flax widziałam na typowym karym i nie powalał - ale Likier jest sporo jaśniejszy od mojej, więc pewnie bardziej mu pasuje. 🙂
Burza, Aj tam najlepiej na kasztanie, ... na gniadym byłoby równie ślicznie. 😀iabeł: Na karym sądzę, że będzie także miodzio, IMO jeden z piękniejszych kolorków dla karego.
Takie ciepłe żółtki podobają mi się na wszystkich podstawowych maściach (tak jak gelb -super i na karych i na gniadych i kasztanach, zaskakująco fajny na ciemnych siwkach).
Może mi ktoś pomóc i powiedzieć w jakim sklepie kupie standardy Anky w wersji wszechstronnej? - Jeżdżę w siodle wszechstronnym - więc chyba nie warto kupować wersji DR?.. - chyba, że dobrze się prezentuje pod takim siodłem.
Burza - mój nie dość, że wysoki to jeszcze spora kluska z niego. Jeśli będzie leżał tak dobrze jak na Piorunku to będę mega zadowolona. Zamawiam w ihaha - tylko zastanawiam się nad sensem kupowania oryginalnych owijek do kompletu ? Czy może jednak szukać w innych firmach?
Amarotsa, w Ihaha masz najdrożej 🙂 Jest sens kupować oryginalne o ile gdziekolwiek je dostaniesz, bo z owijami standard bywa różnie. Ja uważam, że Ankowe owijki zawija się FENOMENALNIE i to moje ulubione.
Edit- a może skłamałam z ceną, widze że jest promocja.
Hihi Właśnie wydawało mi się, że jest najtaniej - chociaż nie wiele się różnią te ceny wszędzie. To zamawiam z owijkami w komplecie. Mam nadzieje, że uda mi się go jeszcze w tym miesiącu przetestować na Rudym.