Aaaaaaaaaa! No tak. Cholera, a już myślałam, że zrobię dobry interes 😤 A mi szkoda rozdziewiczać moją Anky off white od D&A 🙂 i tłumaczę się tym, że nie mam ciągle owijek do kompletu 😁
Czekoladę sprzedałam, bo mam już za dużo czapraków w odcieniach brązu i beżu.Może za jakiś czas będzie premiera Euro stara Stripe-in takiego w brązach.
Dramka, dzięki🙂 Burza, Lovely, nie mam jak tego sprowadzać. Wykupiłam wszystkie jakie były w sklepie.Jak za rok pojadę na narty i będą to też przywiozę;p Spróbuję się dowiedzieć czy planują jakąś dostawę😉
Kurde- bo to zależy czego kto oczekuje. Jeden chce grubszy i sztywny, bo np ma dużego lub masywanego konia, albo nie ma futerka pod siodłem. I może sobie pozwolić na grubaśne pady. Jeśli ktoś ma kurdupla i do tego matesa pod siodłem szuka cieńszego. Gdybym założyła gruby pad pod matesa to mój koń wyglądałby w tych wszystkich warstwach jak wielbłąd, a ja czułabym, że między tyłkiem a koniem mam metr. 😉 Wszystko wedle gustu. I dobrze, że są i cieńsze i grubsze. Każdy se coś dobierze.