Forum konie »

produkty ANKY

Euro za 2,80  😲 gdzie Ty masz takie euro???? Zaraz jadę i wykupuję cały nakład  😁
pokemon, to dolary, zielone ;p  😁
yyy... wychodzi ponad 300 zł + wysyłka, faktycznie tanioszka ^^
pokemon, to dolary, zielone ;p  😁

Aaaaaaaaaa! No tak. Cholera, a już myślałam, że zrobię dobry interes  😤
A mi szkoda rozdziewiczać moją Anky off white od D&A 🙂 i tłumaczę się tym, że nie mam ciągle owijek do kompletu  😁
[quote author=misia_zz link=topic=202.msg442750#msg442750 date=1263649658]
ponawiam pytanie, czy wie ktoś gdzie można dostać kreta blue?
[/quote]

teraz pewnie tylko allegro, może ktoś na volcie, ebay. no i znalazłam na gronie ofertę sprzedaży  😁
.yhy
Obiecane fotki.Niestety kiepskie,bo model się kręcił a ja nie umiem ogarnąć tego aparatu:/

D&A ja bym go widzialam w czekoladce 😜 😍
Czekoladę sprzedałam, bo mam już za dużo czapraków w odcieniach brązu i beżu.Może za jakiś czas będzie premiera Euro stara Stripe-in takiego w brązach.
sznurka, jeszcze nie miałam w ręku Anki, której nie doprałam- więc jakoś nie wierzę 😉 ale jeżeli nie schodzą to fakt, 100 jest ok 🙂

Dramka, PW...

D&A, nie chcesz ich sprowadzać? 😁 super wygląda!!
D&A- świetnie wygląda 😉 ile za niego dałas?
no spytam o to samo co Burza- nie chcesz ich sprowadzać?  😜

Burzaczku kochany, specjalnie dla Ciebie Precelek  :kwiatek: została dziś zmolestowana o przyniesienie aparatu..

moja czarna anka i czarny koń  😁

efka, no i fajnie wygląda, on wygolony jest jaśniejszy widzę 🙂 zadowolona jesteś co? 🙂
na żywo lepiej wygląda, bo na zdjęciu się zlewa 😉

jest super!!! dzięki że mnie namówiłaś 😉
efka, 🙂 jednak klasyka to klasyka 🙂
Fajnie czarnemu w czarnym. Jakbym miała wielkiego i czarnego to bym go ubierała w czerń ze srebrem. I szerzylibyśmy wokół samo zło.  😜
efka, no i fajnie wygląda, on wygolony jest jaśniejszy widzę 🙂

on ogolony wygląda jak konik polski! Niektóre lata zdarzyły się takie, że nawet pręgę miał na grzbiecie po ogoleniu  😂

D&A Mi się bardzo podoba w czarnym  😅

Ja dzisiaj w końcu pomacałam ANKY..i powiem że jestem zawiedziona. Eskadron polopad jest wiele grubszy, sztywniejszy i po praniu nie traci kształtu.
Dramka, dzięki🙂
Burza, Lovely, nie mam jak tego sprowadzać. Wykupiłam wszystkie jakie były w sklepie.Jak za rok pojadę na narty i będą to też przywiozę;p Spróbuję się dowiedzieć czy planują jakąś dostawę😉
na żywo Ritek wygląda w czarnej ance dużo lepiej. Chociaż ja czekam aż zostanie ubrany w sand  👀  😜
Dziewczęta, a co sądzicie o Equipage Alca Padach?
bo jak na moje oko to ten jasno żółty prawie identyko jak anky banana  👀??

http://www.equiversum.pl/scan-horse-equipage-pad-alca-p-1457.html
O kolorach wypowiadać się nie będę,ale jakościowo są wg mnie rewelacyjne.Jeśli chodzi o pranie to lepsze niż Anky.Przynajmniej te,które mam.
misia_zz, jakościowo fajne, do przyjęcia, teraz może ciut drogawe, ale co kto woli 🙂
ja mam na sprzedaz kiwi nowa bo mi sie nie podoba ten kolor zbyt

A za ile chcesz sprzedać??
[quote author=Chanel link=topic=202.msg442780#msg442780 date=1263652547]
ja mam na sprzedaz kiwi nowa bo mi sie nie podoba ten kolor zbyt

A za ile chcesz sprzedać??
[/quote]

Nie w wątku, do sprzedaży jest PW!
już chyba sprzedała 😉
Burza, drogawe? ;P no może i trochę, ale tańsze od Anky. widziałam i po 170, i po 120 alca pady😉
Zastanawiam się czy z tymi padami ANKY nie jest tak jak z derkami, że cieńszy to nie znaczy że gorszy  😁
Kurde- bo to zależy czego kto oczekuje. Jeden chce grubszy i sztywny, bo np ma dużego lub masywanego konia, albo nie ma futerka pod siodłem. I może sobie pozwolić na grubaśne pady.
Jeśli ktoś ma kurdupla i do tego matesa pod siodłem szuka cieńszego.
Gdybym założyła gruby pad pod matesa to mój koń wyglądałby w tych wszystkich warstwach jak wielbłąd, a ja czułabym, że między tyłkiem a koniem mam metr.  😉
Wszystko wedle gustu. I dobrze, że są i cieńsze i grubsze. Każdy se coś dobierze.

misia_zz, kiedyś kosztowały 120 zł i to była super cena na nie, 170 już ciut drogo jak za Alca.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się