Ja będę zamawiała ze sklepu, który ma hortensję. Jeśli ktoś z Warszawy jest zainteresowany hortensją (ew. pebble), proszę o kontakt na pw. Bo z moich doświadczeń z zamówieniami z Anglii wynika, że koszt przesyłki jest dość spory, ale niezalezny od ilości. Myślę, ze taka jest reguła. ewentualne wyjątki to sławne wyjątki od reguły. Uwaga to dotyczy Anglii, gdyż Royal Mail nie zajmuje się wysyłką paczek, wobec czego paczki z Anglii firmy wysyłają kurierem, co jest droższe niż pocztą.
Kurcze jak na złość, chciałam dorwać ten pad sky z ogłoszeń i już sprzedany 😵 Nie chce się nikt pozbyć padu tak do 120zł 👀 w kolorach pasujących do kasztana (czyli chyba we wszystkich :hihi🙂
Zairka Wiosenna kolekcja miała ok. miesiąca opóźnienia. Dostałam swój komplet (hortensji) z jednej z pierwszych dobrych partii dostarczonej do Polski na przełomie kwietnia/maja
Likier Jak cienki, to znaczy , że spracowany mocno (im starsze pady tym cieńsze i bardziej zmiętoszone).
A tak w ogóle kto widział pad mocno zużyty? Jakie jest kolejne stadium 'umierania' (śmiercią naturalną) padu po zmiętoszeniu i schudnięciu ? 😁
On jest chudszy, ale materiał ten sam, ZERO przetarć, od wewnątrz jak nówka, tylko laska go prała w pralce i przy popręgu był brudny to go rach ciach szczoteczką z proszkiem poczyściłam i jest jak nówka...
Koniczka Grom taki ogolony naprawdę super wygląda w tym padzie. najbardziej mi się podoba chyba ze wszystkich waszych zestawień kolorystycznych które wstawiasz 🙂
Bo: po pierwsze był ze starszej kolekcji i miał starszy materiał, który tu wiele osób z takim rozrzewnieniem wspomina. A dla mnie starszy materiał był za śliski i za sztywny. Zdecydowanie wolę nowszy. Po drugie banana to chłodny odcień żółci i mimo tego, że moim zdaniem pasuje na gniade, to w moim odczuciu był ZBYT chłodny. Preferuję ciepłe odcienie. Po trzecie- rezygnuję z jasnych padów. Nie umiem cackać się ze sprzętem i często musiałabym ją prać. (z tego powodu nie ma żadnych bieli, beżów) Jedno czochrnięcie brudną gałęzią i zaraz byłby ślad.
Mam pytanie Stare ANki maja napis ANKY Technical pad a nowe ATC??? bo nie rozumiem majeczka sprzedaje swoja banane i ma juz ATC a ja kupilam banane i jeszcze bylo ANKY 🤔 jedna kolekcja inne metki?